Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
![]() ![]() |
Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.063 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
De când am sărit bordura aia.
N am dus o inca la verificat. Mainstau 2 luni și le pun p alea de iarna |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.795 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai crezi ca geometria se repara prin schimb vara/iarna?
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(axabrt @ 29 Aug 2022, 19:06) In schimb nu as lauda Ford pentru sistemul ăla idiot de ștergătoare de parbriz. merg cum vor ele și uneori se împletesc unele cu altele .. am avut acelasi stil pe C5, asa are si Mondeo nici o problema ever .. la tine se "impletesc" pt. ca nu ai dimensiunile care trebuie, sunt mai mari decat ar trebui si de aia .. QUOTE(psychoo @ 29 Aug 2022, 19:34) Aerotwin am pus si eu pe Mondeo de vreo luna .. cele originale au inceput sa lase cate o linie finuta asa ca au zburat la gunoi .. This post has been edited by cj98czh: 30 Aug 2022, 07:24 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
N-am avut niciodata problema cu impletirea la focus
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ai probleme doar cand nu respecti dimensiunile ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Corect doar că ștergătoarele au fost luate din reprezentanta.
Sunt alea de 700mm, deci nu mai lungi. Și totuși (uneori) se împletesc între ele. O necesita recalibrare motorașele. Am văzut ceva filme pe YT... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.183 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Pune o filmare.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
Filmare, ștergătoarele merg normal dar șoferii nu prea ...
https://youtu.be/pbSEtBPnvsc O sa pun totuși și ștergătoarele , au început ploile deci ocszii vor mai fi Observ de vreo luna că start stop nu mai funcționează. Bacteria are 6? ani cred, o fi un început de sfârșit. La Opel oricum mai mult de 4 ani nu ținea, dar asta cică e start stop deci mă așteptam să tina cel puțin dublu. Om vedea... This post has been edited by axabrt: 4 Sep 2022, 11:08 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Bag-o 12 ore pe redresor si mai tine 2 ani. (Nu sunt ironic eu am acu pe laguna bateria primita odata cu Nubira baterie ce a fost mentinuta pe redresor (incarcata o data la 3 luni 12 ore) si dupa 4 ani de stat in cămară a fost numa buna sa o pun pe Laguna acu cateva luni - dupa incidentul cu manerul de usa cu tija sarita si bateria descarcata complet de nu mai puteam sa o descui nici din telefomanda.
Ps: am recuperat si bateria de la laguna, e incarcata din nou si buna de pus pe masina. This post has been edited by Filip: 4 Sep 2022, 12:08 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
axabrt |
![]()
|
Am resetat modulul BMS . Acuma funcționează start stop din nou
Am măsurat și tensiunea 12.38 cu motorul oprit. cred că e ok , nu mă pricep prea bine O poza recenta cu jivina și mașina. Mă iubește pisica meaa [attachmentid=1628142040] This post has been edited by axabrt: 10 Sep 2022, 18:32 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Frumoasa mai e masina
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cele mai optimiste valori ar fi 12,6-12,5 undeva sub 12,2 ar trebui sa ti mai faci griji si/sau verificari. Nici eu nu am sesizat vreodata problema cu impletirea la focus, sterg bine spre foarte bine cele de fabrica (2016) Am un set de Bosch aerotwin in stand by daca face figuri la frig iarna asta.
|
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
axabrt |
![]()
|
Azi schimbat plăcută frana. [attachmentid=1628142813]
Cele vechi mai mergeau da am zis sa fiu sigur. Am pus ceva de la ate de 200 Ron. Aveau și ceva versiune dure cu 300 Ron da n am vrut sa exagerez. Acuma trebuie sa rodez frana. După vreo 10 km de mers am obs o dunga pe disc. O fi ok? [attachmentid=1628142817] This post has been edited by axabrt: 7 Oct 2022, 18:35 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
johan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 10 From: München ![]() |
Salut,am patit asa ceva dupa ce am schimbat placutele. Am gasit in placuta de frana ceva ca un graunte care a facut acest canal.
Am observat prea tarziu cand deja aveam vibratii in pedala de frina la peste 100 Km/ora si am schimbat discul dar defapt a fost placuta de frana cu defect de fabricatie cred. Sfatul meu verifica urgent placuta de frana. Stima, Johann |
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.5 16V 4x4 Eu cred în cal. Automobilul este un fenomen temporar !
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pe mine mai mult ma ingrijoreaza ca nu calca placuta pe toata suprafata discului.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.183 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Nici n-ar avea cum, aia e suprafata placutei.
Doar nu se lateste la franare ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Ei, la el ramane 60% din suprafata de franare
ai si ceva margine formata, care nu va mai fi calcata de placuta veci In rest mai ai de asteptat sa se calce placuta noua dupa discul vechi, inca e prematur sa tragi o concluzie |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
Până se aseaza plăcuțele mai jos episodul cocalarul intransigeno justițiar
Eu mă aflam la sfârșitul depășirii, deobicei situațiile de genul se tratează prin a lăsa pe cel care e în depășire sa termine manevra ? https://youtu.be/cm_sb4cUdsY |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
De data asta cel cu bmw poate fi felicitat
Te ai aruncat ca stiuca la gaza, ce vizibilitate aveai tu? E practica multora, daca depaseste unul ma bag si eu |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Te-ai miscat ca ochiu' mortului, si ala cu bmw n-a scapat ocazia sa iti dea peste nas.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tu pe langa ca esti praf mai tragi si claxoane sa afle toata lumea. Ai facut o depasire absolut cretina (ma rog, ai incercat) si nici macar nu ai calcat-o ca sa faci manevra repede (in conditiile in care se vede ca iti vine masina din fata).
Ti-as fi facut exact la fel, ai meritat-o cu varf si indesat. Bonus: daca era unul care avea de schimbat o bara sau un far plangeai si scriai amiabila. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai nu m am băgat tare tocmai că am văzut că vine ăla. Evident nu știam dacă are să mă lase să trec sau sa fie bulangiu. Eu la faze din asta las de la mine. Pot sa pun și eu filmări in care alții au fost de vina in situații asemănătoare ba chiar o sa fac asta.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am pus pălăria de cârcotaș rău, si-ti enumăr greșelile făcute în bucățica de filmare pe care ai pus-o:
1. Reacționat târziu la plecarea celor din fata când s-a pus verde. 2. N-ai strâns suficient fata de masina gri, adică erai la 15 metri în urma, in felul asta daca strada pe care mergeau e cât de cât aglomerata i-ai făcut pe vreo doi din spatele tau sa mai prindă un roșu. 3. Ai trecut pe galben, mergând destul de încet. 4. Te-ai băgat nehotărât și târziu în depășirea autobuzului oprit în stație. 5. După ce a plecat te-ai băgat în depășire într-o intersecție. This post has been edited by tatabobu: 8 Oct 2022, 12:51 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
axabrt |
![]()
|
O sa pun film și când conduc agitat , sa vezi acolo dacă fac greșeli. Probabil că da, desigur.
Totuși dacă mă băgăm mai devrme și hotărât în depășire și mă propteam in ăla cu BMW cum era ? De acord m am mocăit acolo, aia a fost. Daca veneam mai tare se caca ăla cu BMW pe el, sau îl luăm în plin . Cine știe ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.795 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu depasirea in forta a autobuzului..lansat..nu sunt de acord.
Oricand iti poate iesi un calator in fata. Oricum...drumarul e prost ca drumul are 1 banda....acolo trebia linie continua This post has been edited by wolfin: 8 Oct 2022, 14:49 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Handilăul cu BMW s-a văzut și el o singură dată de partea aialaltă a baricadei și a uitat de câte ori a fost și el lăsat de alții.
L-a înghesuit repede pe săracul axa când putea sa ciupească un pic frâna și nu se întâmpla nimic. Hai sictir Pe de altă parte și axa a greșit, trebuia să se ducă ghiulea spre cocalar să vadă care ezită primul... ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(axabrt @ 8 Oct 2022, 13:15) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deci tu VEZI ca vine masina din fata si depasesti, ii intri aluia pe contrasens, ca vesduamne, poate sa franeze. Absolut de necrezut. Ah, si dupa ce ca infrunti constient suspendarea de permis, ca e neacordare de prioritate asta, mai si depasesti INCET. QUOTE(wolfin @ 8 Oct 2022, 15:48) Da, la naiba! Copil care sta in usa autobuzului, ca se pisa pe el si vrea acasa la toaleta, doua, maxim trei secunde de la deschiderea usii din fata a autobuzului ii trebuie ca sa-ti ajunga pe parbriz. Axa, esti in felurile alea pe care daca le zici, se ia ban pe forum. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Multi dinastia am gasit si eu din pacate...
"Puteai sa franezi si tu" Da puteai sa respecti legea si tu! Sau noi astialalti suntem mai prosti? Noi nu ne grabim? Noi nu stricam placutele de frana? Noua nu ne creste consumul? |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:26 |