Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
![]() ![]() |
Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
am soacra deci insurat..famlie traditionala...deci nu am flipchart pt asta
![]() usturoi? |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(Muttley @ 8 Dec 2022, 15:05) Tampit oi fi sa ma insor vreodata, sa vreau sa ies si sa nu pot. Voi chiar nu ati auzit de alegeri personale?!? Si subarul cui il lasi? Ca masina n are moarte, tu doar ZEUS daca i fi ...... ![]() Interesanta asta cu implinirile sexuale si arsul in iad.......can can de acum |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Muttley @ 8 Dec 2022, 15:05) Zic ca poti sa stai linistit, nu cred ca s-a agitat sa iti umareasca arborele ginecologic. Nu trebuie sa te sperii ca ai fi special, nu esti nici singurul pe care il saluta asa. Daca vrei neaparat o interpretare pe text deschis, prima ruda a sotiei ie sotu', sa traiesti bine, samd. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
aparent ii dau si lui bion o apa minerala... unde a ajuns lumea asta!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ii stii tu pe parintii lui?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
pai daca sunt .. si nu sunt cel putin gradul 4 .. este o problema .. chiar legala .. dar nah .. ai simtit tu nevoia sa completeze
![]() This post has been edited by cj98czh: 8 Dec 2022, 16:53 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
bucatzel, se vede din aveon ca esti partinitor. M-am lamurit, mersi.
QUOTE(einstein1984 @ 8 Dec 2022, 17:36) Stii ca cu cuvintele astea nu faci decat sa confirmi, da? Adica te stie si cine nu e pe forumul asta ca reprezinti insasi definitia frustrarii, or cu apa ta minerala doar confirmi ca sunteti doi. Hai, mersi! De fapt ma gandesc acum, as putea sa mai astept 4 minute pana apas pe add reply. Ca dupa ora 17:00 ai interdictie la forum pana incepi programul data viitoare. Dar am sa apas, ca sa apuci sa citesti ca dupa ora 17:00 ma iau de tine, ca sa ai o seara frumi si stresanta ![]() This post has been edited by Muttley: 8 Dec 2022, 16:57 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.969 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Care i treaba cu apa minerala că m ați pierdut
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt pierdut... Ce apa minerala frate, cand s-a facut vinul, tuica, ... m-a scuzatzzzz
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Ce aveti domnilor cu bucatzel?
Parca stabilisem ca i cel mai bun moderator in viata. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce vb la plural?
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
![]()
|
pai nu esti de acord?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
Cu partea 2 da.
Cu prima nu. |
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
pai mutley si cluj nu sunt doi?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
Nu stiu.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu nu zic ca nu e moderator bun, departe de mine.
Si matza mea e cea mai buna, dar mai vomita in calorifer uneori. 8 Dec 2022, 21:29: QUOTE(bgdrenault @ 8 Dec 2022, 20:48) QUOTE(wolfin @ 8 Dec 2022, 20:48) Ala-i singular toata ziua =))))))))))))This post has been edited by Muttley: 8 Dec 2022, 20:29 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
wolfin |
![]()
|
Decizii personale...
|
--------------------
pegas
3120
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iacata ca simple mistocareli declanseaza crize si ruperi ale unor fragile structuri deficitare.
Numitul axa e dispus la joc si nu pare a avea nevoie de avocati.Stima Bucatzel sincer imi pare rau ca esti tavalit fara vina ![]() In rest sa va traiasca soacrele si sa aveti abonament la vulcanizare. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
Pana duminica nu scap de ea cas copchii bolnavi.
@ face fata dupa atatiaani de modelat caractere pe forumuri. Doar e dintr o.bucata This post has been edited by wolfin: 8 Dec 2022, 20:47 |
--------------------
pegas
3120
|
|
cj98czh |
![]()
|
bioane .. nu mai bine iti masori o tensiune?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai altii au crize nu io.
Eu râd... Pentru mine case closed. Am gresit un diagnostic de Apt medical ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Muttley |
![]()
|
bion, ai intepat, stii si tu asta. Daca n-ar fi fost prima oara, poate puneam botu' la victimizarea de final. N-are rost sa zic ca a lovi in ceea ce altu' pretuieste, e rautate pura, ca stii perfect. Doar anunt ca se vede, bate la ochi, si degeaba o dai cotita.
In ce ma priveste, eu incap de oricine pe aici, inclusiv de mata, doar sa fie zis. Am eu probleme cu altii, in viata reala, probleme reale, nu pe internet. Ti-as multumi sa nu mai faci, ca nu cred sa-ti fi gresit vreodata, iar pe aici n-am interactionat niciodata, ca efectiv nu prea inteleg ce spui. Din partea mea, steag alb. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 8 Dec 2022, 20:23) Si matza mea e cea mai buna, dar mai vomita in calorifer uneori. Dar tu (azi) esti bine, totul a fost in regula? ![]() PS: iar bucatzel cred\consider ca este un moderator OK ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Amu nu sunt eu in masura sa judec, dar incercand sa ma uit cacameleonul (adica sa vad in ambele parti simultan) as zice ca bion face niste urari care duc cu gandul ca sunt "de bine"
De ce ai avea nevoie de abonament de vulcanizare? Ca te-a "blestemat" cineva sa iei toate negresele. Ochiul celalalt zice ca daca ai abonament inseamna ca esti de.al casei si probabil ai parte de tratament de calitate si preferential. De ce sa iti traiasca soacra? Daca nu suporti soacra iar e o beștelire, daca in schimb te intelegi bine cu ea si face sarmale bune, e de bine. Eu nu il cunosc pe nea bion decat de pe forum, iar parerea mea e ca nu zice de bine dar nici de rau, ii place mistocareala si impunge in gluma (sper) in speranta de replici asemanatoare care sa intre in jocul sau, dpldv inofensiv. Dar impunsatura poate sa deranjeze, iar la varsa domniei sale nu da un ler pe deranjul unui strain pe net. Poate bucatzel il cunoaste mai bine si nu vede ceva rau in replicile astea, dar altii nu vad cu acelasi ochi, parerea mea, de aici acuzele de a fi partinitor. Si da, asa se vede, dar sa fim sinceri, cati nu am dat.o in balarii pe cafenea si am fost iertati de litera legii? Si nu am fost ferit de "impunsaturi" nici eu, dar nu le.am luat personal, deci nu m.au afectat in nici un mod. Macar nu il vad (inca) la fel de turbat ca einstein care musca pe toti chiar si neprovocat si care nu cauta mistocareala decat descarcare de frustrari. It's someting... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 18:57 |