Vreau Lodgy, Dacia lodgy
![]() ![]() ![]() |
Vreau Lodgy, Dacia lodgy
4NDR3I |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 September 17 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia
2001
- Ph14 AKW
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
motorul ala e un motor foarte fiabil, cu putin probleme.
"Spusul" cu schimbatul de distributie trebuie PROBAT (factura, chitante, d-astea). altfel e vrajeala. Placutele pot fi vazute cu ochiu' daca-s schimbate sau nu, dar la cat costa un set de placute, 30 de euro din 7.500 nici nu conteaza, nu trebuie sa fie argument de negociere caci intrebarea adevarata e: da' discurile le-ai schimbat? Iar cu pretul... te uti si tu in piata. De la 8.000 euro apar Grand Scenic-urile, care sunt cu totul si cu totul alta mancare de peste. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
4NDR3I |
![]()
|
Mulțumesc ptr sfat! Masina e dintrun parc auto din Bucuresti! Imi ofera 6 luni garantie! Cred ca au si facturi la ea! Dar o sa intreb! https://www.autovit.ro/anunt/dacia-lodgy-ID...orm#xtor=SEC-81 uite pun si linkul poate iti faci o p
arere! This post has been edited by 4NDR3I: 25 Sep 2017, 16:47 |
--------------------
Skoda
Fabia
2001
- Ph14 AKW
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mici probleme:
-în 2014 nu aveai CC(cruisecontrol) pe Lodgy, a apărut în 2015 1- volan cu +,-,0,R deși trebuia doar + și - 2- TdB(tabloul de bord) pare de Lodgy cu SL(speedlimiter) fără CC(cruisecontrol) -lipsă VIN din anunț |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
4NDR3I |
![]()
|
...adică să fi fost schimbate toate aceste piese enumerate?! ..mai mult ca sigur nu-i asa? Waaw mulțumesc de observatie! Chiar nu stiam de asa ceva! MULTUMESC FRUMOS!
|
--------------------
Skoda
Fabia
2001
- Ph14 AKW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai degraba a fost schimbat volanul.
Stiind o astfel de informatie intrebi care e motivul. Ca eu, de exemplu, m-as gandi ca a fost o problema cu volanul. de exemplu i-a sarit airbagul... Dar foarte bine poate fi si o modificare ulterioara facuta de proprietar care a vrut sa aiba instalata functia. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Lodgy /Dokker fabricat în 2012-2013-2014 nu are funcția CC(Cruise control) în injecție (și Tabloul de Bord e diferit ca poziționare martori și simboluri display) și nu ai ce activa ( - been there, done that) în schimb are SL(speed limiter)
Pasul 1 obținere VIN și interogare la o reprezentață This post has been edited by torquemada: 26 Sep 2017, 15:28 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu unul nu vad lodgy pentru naveta prin oras
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
4NDR3I |
![]()
|
Multumesc tuturor pentru informatii! RENUNȚ la respectiva mașină...iar de vorbit am vorbit cu dealerul de acolo...mi-a spus ca respectiva masină a fost a lor..masina de firmă...dar la vremea cand am vorbit(acum o săpt.) nu stiam de ceea ce am aflat aici...de volan ...de bord..si de restul...oricum la masina respectiva e clar ca s-a umblat...si sincer nu dau 7 500 E pe o masina de 4 ani in care..deja s-a umblat cumva...MULTUMESC TUTUROR..am mai aflat ceva de la voi! In rest..keep searching....
This post has been edited by 4NDR3I: 27 Sep 2017, 08:50 |
--------------------
Skoda
Fabia
2001
- Ph14 AKW
|
|
Laurentiu_ASC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 30 April 16 ![]() |
Salutare...avem deja la firma 2 x Dokker Stepway 2016 1.5 DCI 90Cai
Ai mei ar vrea sa mai ia una...si vazand Lodgy Stepay parca imi place mai mult cum arata si as vedea cateva plusuri 1.motorul de 109 cai 2.cutie in 6 trepte 3.este mai "scunda" deci teoretic aerodinamica mai buna la viteze de autostrada Mai sunt si altele?plusuri sau minusuri? |
--------------------
Dacia
Dokker
2016 Stepway
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.403 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
7 locuri.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
torquemada |
![]()
|
Denumirea Stepway, indiferent de model(Sandero II, MCV II, Dokker, Lodgy) implică gardă la sol ridicată nu scăzută.
|
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.403 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
omul cred ca se referea la suprafata frontala
This post has been edited by einstein1984: 24 May 2018, 15:14 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
danecdan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 May 08 ![]() |
daca , zic ca nu ma asteptam sa fiu asa de PLACUT SURPRINS DE LODGY, o sa ziceti ca nu am mers decit cu ....tramvaiul.
Pur si simplu o ...iubesc, imi face nazurile ducindu-ma unde doresc. precizez : nu sunt PRM-ist, PSD-ist si sunt adeptul " UBI PATRIA, IBI BENE "..... |
--------------------
Oltcit
Club
1989
|
|
einstein1984 |
![]()
|
e facuta in tanger, esti magrebian? Sa o folosesti sanatos!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 16:20 |