benzina, top premium 99?
![]() ![]() ![]() |
benzina, top premium 99?
liviuiulian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Top premium 99, este benzina euro cit? intreb si eu, ca motorul este E3...si vezi ce recomada si producatorul masinii...
This post has been edited by bobo77: 14 Dec 2006, 17:50 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=48585&hl= This post has been edited by costi: 14 Dec 2006, 17:48 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Mi-a zis mecanicul ca nu bine sa folosesti doar benzina de 98,99,100 pentru un motor euro2.Cel putin asa mi-a zis in cazul solenzei. Cica se pot arde supapele.Chiar asa o fi?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
poti pune linistit 99+ , si eu tot de aia bag. vorba aia: pun de 99 ca sa fiu sigur ca are cel putin 95 :-)
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Iar incepeti ma cu benzina? Nu v-ati saturat?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ba da...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skyspot @ 14 Dec 2006, 17:48) poti pune linistit 99+ , si eu tot de aia bag. vorba aia: pun de 99 ca sa fiu sigur ca are cel putin 95 :-) skyspot are dreptate. Puneti linistiti 99+. Eu pun la Matiz din asta si ii place la nebunie, trage si bine si are si un consum bun. Din punctul meu de vedere Top 99+ e una din cele mai bune benzine facute de Petrom. This post has been edited by bj: 15 Dec 2006, 17:03 |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
multumesc de raspunsuri.moderatorii pot inchide acest subiect
|
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am facut si eu alaltaieri un plin cu 99+ de la petrom si se pare ca masina trage bine de la turatii mai joase, nu mai tremura cand o calc si am sub 1500rpm in a3a sau a4a. de obicei nu simt diferenta intre 95 si 98, dar acum se simte..
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
bogdan_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 19 March 05 From: Radauti, Suceava ![]() |
salut,
acum, dupa 5 ani de la deschiderea topicului, ce parere aveti? pentru ca si eu am aceeasi intrebare: dacia recomanda benzina cu CO 95 sau 98, top premium se lauda ca are mai mult. am mai bine de 5.000km masina din semnatura, cumparata la sfarsitul lui septembrie. sunt la al treilea plin consecutiv cu 99+, nu cred ca trage motorul mai bine, insa toarce mai frumos si merge mai regulat. o fi placebo sau nu, una peste alta imi place comportamentul motorului cu benzina asta si de asta va intreb daca e ok sa alimentam cu 99+. multumesc si La Multi Ani! |
--------------------
Dacia
Logan
2011, Prestige 1.6 16v
- SV-37-TOM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pentru tine e totuna, raportul de compresie al motorului de 1.6 16v nu necesita asa ceva. Pentru cei ce o vand, e OK sa pui
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fanez |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 December 09 ![]() |
QUOTE Există legende urbane care spun că benzina cu cifră octanică mai mare face motorul să meargă mai bine, scade consumul, crește puterea sau toate la un loc. Care este adevărul? cateva detalii... https://www.auto-bild.ro/headline/ce-se-int...mare-73826.htmlDespre benzina E10: QUOTE La Dacia, lista zice ca n-ai probleme cu E10, la modelele Logan, Logan MCV, Sandero, Duster, Pick-up si Express. Daca totusi ai dubii, sunt indicate in lista telefoanele si mailul de la Dacia Deutschland. "Prin continutul mai ridicat de etanol in E10, la unele modele auto se pot coroda garnituri sau piese din motor", a explicat Andrea Gartner de la centrul tehnic al ADAC din Landsberg. "Masina insa nu va face zgomote nefiresti si nici nu se va opri imediat", a mai precizat ea pentru Auto Motor und Sport.de. https://economie.hotnews.ro/stiri-energie-8...u-scumpirea.htmCateva studii: http://sa.uasm.md/index.php/sa/article/view/337/340 |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
piticot7000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 7 August 18 ![]() |
salut!
in cazul meu, singura masina la care am simtit diferenta intre 95 si 98 este dacia din semnatura (dacia sandero, motor 999). cand pun de 95 "smuceste" si se comporta ciudat, cand pun de 100 de la mol, merge bine. asa ca am luat decizia ca atunci cand merg la drum lung (extraurban) sa folosesc de 95 iar in rest (oras) sa pun de 100 de la mol. o zi buna. This post has been edited by piticot7000: 27 Dec 2018, 18:16 |
--------------------
Dacia
Sandero
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:45 |