DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Fight the system, voi ce parere aveti?

madalina
post 7 Jan 2006, 01:00
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Valentine @ 6 Jan 2006, 16:36)
Vorbind de parcarea aia de la Unirii (aia supra etajata). E deschisa pana la urma?!! Cat costa? Mi s-ar parea normal ca daca cumperi ceva din Unirii sa fie gratis nu?! ... ce stiti de asta?
*

Este deschisa. Costa 3 ron/ora. Daca stai mai putin de 15 minute este gratuita parcarea. Daca iei din UNivers'all ceva si spui ca ai masina in parcare tis e scad din totalul de plata la Universall 3 RON.

Ah, pentru cei ce nu stiu, exista doua intrari si doua iesiri. M-am sturat de dobitoci ce stau la o coada la o singura intrare/iesire, iar in spatele lor este o coada monstruoasa.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
teodor
post 7 Jan 2006, 11:16
Post #32

.

Lupta cu SISTEMUL, pai care sistem.Ca la noi a devenit obisnuita furtul si plata pentru produse si servicii inventate, mai ales servicii astea de parcare . La Unirea am parcat o data la ora 17,45 in jur de 18, nu am platit ca dupa 18 parca nu se mai plateste.A doua oara, surpriza chiar daca era 17,45 -18 m-a pus o urata sa platesc, am aratat cat e ciasul, cica dar mai sunt cateva minute pana la 18 , mia sarit mustarul(nu am tipat, am aruncat un ochi de leu) si am cerut sa platesc pt. 10 minute(am rotunjit eu la 10) , ciuciuca nu se poate......Decat sa ma injur si sa ma stresez pt. 1,5 ron , mai bine ii las in pace.
Am lucrat 3 ani jumate cu ,,desteptii de vamesi, vama in Buc. si in Giurgiu, am invatat un lucru, dai un ban dar stii ca face, asta era SISTEMUL , asa mergea, si asa merge si acum.
Urat ca dau mita dar ce era sa fac sa stau in vama 10 ore, dar daca bagai lozul oamenii(daca se pot numii asa) isi faceau treaba rapid si puteai sa scapi mai repede din vama.La o spaga de 100 $ vamesii prindeau aripi si mergea rapid , in 1 ora am scapat.
Spaga am dat-o ca asa era obiceiul, sau cutuma.

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
+
GABONE77
post 7 Jan 2006, 14:33
Post #33

el jefe

la vama se stie clar care e sistemul dar tu dai un ban pt ca depinzi de un produs dupa care iti arde buza. dar cand simti ca ti se baga mana in buzunar nu mi se pare corect sa stau sa astept sa fiu furat. am citit la astia cu parcarile pe site ca 55% din incasari se duc la stat. de ce nu 100%? ca atuncik as da cu placere. trebuie sa apara tot felul de intermediari de care sa-mi fie mie scarba.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
Boss
post 8 Jan 2006, 05:38
Post #34

Membru

Trebuie facut ceva ca nu se mai poate. Mari magari astia de la Dalli si cine-i in spatele lor, daca era 5 mii pe ora mai ziceam dar 15 mii mi se pare cam mult (atata e in Bucuresti). De parcat parcati fratilor pe unde apucati, pe stationare interzisa pe parcare interzisa, eu o las cu avarii, pun alarma si-mi vad de treaba.....2-3-4 ore..sper sa ma tina bateria.Nu are rost sa repet ce-au spus ceilalti, in centru e full si nu ai unde parca, sunt zile in care iti doresti sa prinzi cate un loc liber la magari. Ma enerveaza la culme faptul ca au pus astia stapanire pe domeniu public, pe drum, platim atatea taxe si la benzina si rovinieta si sunt gropi peste tot. Astia ocupa cate o banda, se circula infernal, sunt parcari dali care blocheaza traficul, pe stanga e parcare dali si pe dreapta e interzisa, e bataie de joc, se circula milimetric la oglinda unde sunt parcarile astea, parcati in centru daca aveti unde. Pe aia de la unirii vad ca au desfiintat-o, in schimb, acum e ocupata de taximetristi. O sa fac un sticker pana la urma, il lipesc pe luneta in semn de protest. Acuma mai nou vad ca au inchis strazi intregi, le-au pus bariere si ca sa poti trece trebuie sa ai autorizatie sau permis. Pana la urma or sa inchirieze tot drumu si o sa ma duc cu bicicleta acolo unde am treaba, or sa bage taxa de drum si pentru bicicleta si o sa-mi iau trotineta, dupa asta urmeaza rolele si dupa, poate vreoun elicopter ceva..bataie de joc pe banii nostrii...da pana la urma...ce vrei ?...Romania...o tara de rahat. Circulati cu RATBU sau mai bine, stati acasa. smile.gif)
OFFTOPIC: Si inca ceva, ma enerveaza la culme stalpisorii din plastic.....acu-i inteleg p`astia care-si pun bullbar si ma mai enerveaza banneru de pe daciaclub (n-am fost atent si nici nu ma intereseaza la ce face el reclama)..ma enerveaza sunetul, nu pot sa ascult muzica, e ingrozitor de stresant...poate se face ceva si cu el (daca nu s-a facut pana acu) vad ca s-au luat masuri, felicitari, era si cazu, acu e altu...nici macar nu i-am retinut numele.. rolleyes.gif
Numa bine si conduceti cu atentie.

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-59-CGF
+
ashu
post 9 Jan 2006, 03:07
Post #35

Membru erectil

QUOTE(Boss @ 8 Jan 2006, 05:38)
De parcat parcati fratilor pe unde apucati, pe stationare interzisa pe parcare interzisa, eu o las cu avarii, pun alarma si-mi vad de treaba.....2-3-4 ore..sper sa ma tina bateria.
*

Faptul ca ii incurci pe ceilalti nu conteaza, probabil, nu? Si mai dai sfaturi si la altii... mad.gif
QUOTE(Boss @ 8 Jan 2006, 05:38)
Si inca ceva, ma enerveaza la culme stalpisorii din plastic.....acu-i inteleg p`astia care-si pun bullbar
*

Care stalpisori, aia de nu te lasa sa parchezi pe spatiul verde? unsure.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Patefon
post 9 Jan 2006, 11:48
Post #36

Membru gajait

Magaria sistemului provine din vremuri imemoriabile. Problema parcarilor (cu care vrei sa te lupti) provine din prostia arhitectilor sefi ai Bucurestiului. Exeplele sunt multiple: Cladirea BRD din P-ta Victoriei cica are parcare subterana dar nimeni nu are voie sa intre acolo. Cladirea Orange tot din P-ta. Victoriei aceeasi situatie. America House (bot in bot cu cladirea BRD) se repliaza dupa tipicul zonei (abia am putut trece cu masina pe-acolo azi dimineata). Bine-inteles ca ceea ce trebuie pentru decongestionarea zonei este un depou de tramvaie !!! si cateva spatii virane (cica in proprietate privata) frumos ingradite de REBU pe banii nostrii. Urmeaza Sediul Connex din P-ta Aviatorilor care are cateva mii de metri patrati de birouri si nu ai acces la parcare si exemplele pot continua.

Nu pot totusi sa trec cu vederea si boala bucurestenilor de lene acuta nedureroasa care isi lasa masinile in mijlocul drumului (cu avariile aprinse) si pleaca dupa tigari chiar daca la 50 de metri au locuri de parcare. Pentru specimenele suferinde sunt de acord cu amenda ca mijloc de tratament (mai ales la Unirii unde este ditamai parcarea).

This post has been edited by Patefon: 9 Jan 2006, 11:49

--------------------
Seat New Leon 2006 Sport - B-#######-11/8
Cu stima,
Patefon
+
oSerX
post 9 Jan 2006, 19:03
Post #37

Membru

Group: Banned

acum o vreme videanu a zis ca parcarile dali nu functioneaza corect.

apoi eu stiam ca nu prea se concesioneaza drumul public..... cum ar fi sa concesionez o trecere de pietoni si sa pun garduri in dreptul ei .... sa vedem ..... mai trec masinile daca nu platesc ?? smile.gif)... dau astia cu hummer-ul peste gardutz smile.gif

in fine..... cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji... singura posibilitate de proba ar fi o proba foto/video.... si daca nu au ..... sanatateeeeeee si multa virtute....

PS: sa stii ca-ti creste impozitul cu 15mii smile.gif

nu prea au ce sa-ti faca fara probe foto/video... pe baza de martori ?? ce tu nu ai martori ?? smile.gif)

uite mai azi am pus o contestatie la un proces verbal... sper sa ma amuz cu ei..... am 6 martori ... plus greseli in redactarea procesului verbal care atrag nulitatea.... sper sa ma amuz copios

--------------------
BMW 320d - DIE
+
GABONE77
post 10 Jan 2006, 12:14
Post #38

el jefe

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
ghc
post 10 Jan 2006, 12:22
Post #39

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

Sau aici: 10 milioane lei – amendă pentru parcare ilegală
Se discuta de 2 zile...

This post has been edited by ghc: 10 Jan 2006, 12:23

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 06:14
Forum Renault