Google Pack, ... softuri gratis cu update la zi
![]() ![]() ![]() |
Google Pack, ... softuri gratis cu update la zi
DigitalScribe |
![]()
|
||
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Interesting. Dar e bun pentru cei care nu stiu de programul X, Y. Eu aduc noul google earth si inca cateva mizerii.Firefox il aduc eu cand trebuie, fara toolbar and shit.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Corect, nici mie nu imi place sa instalez software asa la gramada ... intotdeauna ai surprize neplacute, chiar si la google.
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
cica are un "add/remove" care te lasa sa selectezi numai ce vrei sa descarci. interesant in pachetul asta e antivirusul gratis de la Norton.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Eu deja folosesc o suita marisoara de software free/open source.
Open Office daca ar fi inclus si el, Opera, GIMP si altele... ar fi perfect. Nu-mi place nici mie sa instalez la gramada dar nici sa bantui de fiecare data pe toate site-urile pentru versiuni noi. E vorba de capacitatea de update care o ofera GooglePack. Oricum iti poti alege ce sa iti instalezi si ce sa nu-ti instalezi... |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:13 |