lanturi antiderapante
![]() ![]() ![]() |
lanturi antiderapante
taljan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition 1,6 mpi
- tm 10 ewp
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Orice set de lanturi marimea "70" ar trebui sa se potriveasca. Eu am un set proaspat luat, dar nu l-am incercat inca. Pe cutie scrie 185/65/15. Se gasesc in orice super/hypermarket, benzinarii mai aprovizionate, eventual magazin Dacia.
This post has been edited by thecagero: 13 Jan 2006, 15:43 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
taljan |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition 1,6 mpi
- tm 10 ewp
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca sunt in carrefour militari unele pe care scrie "for logan"!
|
-------------------- fan VAG!
|
|
taljan |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition 1,6 mpi
- tm 10 ewp
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
fiecare din magazinele alea enumerate de tine au raion auto;
e imposibil sa nu gasesti acolo lanturi pe dimensiunile tale; Augsburg nu aveti ? Eventual cere un sfat la dealerul auto |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
taljan |
![]()
|
dealerul mi-a dat acelasi raspuns ca un vanzator care vroia sa scape de marfa.nimic sigur, ceva de genul incercati.........si incercatul costa bani.ai mei nu ai lor.cel mai bun raspuns era al celui care avea ceva pus pe caucioace
|
--------------------
dacia logan
ambition 1,6 mpi
- tm 10 ewp
|
|
taljan |
![]()
|
QUOTE(costi @ 14 Jan 2006, 17:28) fiecare din magazinele alea enumerate de tine au raion auto; e imposibil sa nu gasesti acolo lanturi pe dimensiunile tale; Augsburg nu aveti ? Eventual cere un sfat la dealerul auto probabil ca s-au gasit inainte de sarbatori dat de cand cu impunerea de la unguri ca orice masina sa aiba lanturi au cam disparut de prin magazine.poate or sa apara din nou peste cateva zile.merci oricum |
--------------------
dacia logan
ambition 1,6 mpi
- tm 10 ewp
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(taljan @ 14 Jan 2006, 19:36) probabil ca s-au gasit inainte de sarbatori dat de cand cu impunerea de la unguri ca orice masina sa aiba lanturi au cam disparut de prin magazine.poate or sa apara din nou peste cateva zile.merci oricum Fa un tur pe la benzinariile MOL,AGIP,OMV pe la magazine ca Ovarom,Ciclop,AutoRoco.Bafta! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Lanturile pentru logan sunt, asa cum a zis si thecagero mai la deal, cele notate cu marimea "70"
Deci, cele "70" sunt pentru anvelopele 185/65R15 de pe logan. Ca sa intaresc din nou cele zise mai sus, lanturile "70" sunt pentru logan. E acum mai clar ca lanturile marimea '70' sunt pentru logan? Eu nu inteleg ce " o alta dimensiune care sa mearga" credeti ca vi s-ar putea spune, in afara de cea "70" PS: daca aveti anvelope 195/65R15 (cum le am eu pe cele de iarna), va trebuiesc lanturi "80". PPS: sper ca am fost clar ca lanturile pentru logan au dimensiunea "70" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista mai multe modele de lanturi (am auzit tangential de "scarita"...). Care sunt mai bune? (Si de ce
![]() LE: Imi cer scuze ca nu sunt in stare sa folosesc search-ul ![]() This post has been edited by ovidiusoft: 15 Jan 2006, 19:37 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:29 |