nu trage masina
![]() ![]() ![]() |
nu trage masina
tech00 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 February 19 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1.5dci
2006
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ceva becuri aprinse in bord?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tech00 |
![]()
|
nimic
|
--------------------
dacia
logan 1.5dci
2006
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mutat la Logan.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tech00 |
![]()
|
azi am facut cu masina 70 km fara probleme daca ma duc cu ea la mecanic o sa ma fac de ras masina merge ce ar fi putut sa fie am miscat un senzor din spatele motorului am turato la maxim de nervi si am plecat la drum surpriza nimic masima merge perfect normal insa nu stiu cum rezolv problema pentru ca va revine din cate imi dau eu seama
|
--------------------
dacia
logan 1.5dci
2006
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
waste gate turbo blocat din cand in cand poate?
This post has been edited by einstein1984: 5 Feb 2019, 08:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tech00 |
![]()
|
fara turbo merge masina cat de cat din cate am inteles dar asta nici macar sa mentina viteza de 80 kmh na fost in stare in treapta 4 decelerare totala ca si cum nu as apasa pedala de acceleratie
|
--------------------
dacia
logan 1.5dci
2006
|
|
tech00 |
![]()
|
revin cu ultima intrebare e problema electrica sau mecanica sa ztiu unde sa o duc
multumesc |
--------------------
dacia
logan 1.5dci
2006
|
|
einstein1984 |
![]()
|
pai intai la un tester ca sa vezi de ce face asta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
Membru entuziast :) Group: Members Posts: 448 Joined: 17 February 05 From: DN1 ![]() |
Pe baza celor descrise, si daca scoate fum, e posibil sa fie EGR si cu probleme la Turbo. Asa cum zice si un coleg de forum mai sus trebuie pus in primul rand un tester ... sa vedem ce zice computerul masinii.
Stiu ca era o sectiune cu intrebari si raspunsuri - cu numarul postului, aici pe forum, poate gasesti ceva asemanator. Dar cel mai important e testerul - spune-ne si nou ce ai gasit. |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:37 |