DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Asigurari de viata, La ce companie?

La ce companie de asigurari de viata sunteti asigurat?

ASIROM [ 3 ] ** [6.25%]
ING Asigurari de Viata [ 16 ] ** [33.33%]
BCR Asigurari [ 0 ] ** [0.00%]
AIG Life [ 6 ] ** [12.50%]
ALLIANZ - TIRIAC [ 3 ] ** [6.25%]
INTERAMERICAN [ 0 ] ** [0.00%]
ASIBAN [ 1 ] ** [2.08%]
OMNIASIG Life [ 0 ] ** [0.00%]
AVIVA [ 3 ] ** [6.25%]
GRAWE [ 1 ] ** [2.08%]
Alta companie [ 3 ] ** [6.25%]
Nu sunt [ 12 ] ** [25.00%]
Total Votes: 48
Guests cannot vote 
tzeapa
post 10 Jan 2006, 16:27
Post #31

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(geocosma @ 9 Jan 2006, 20:52)
ING din 2001.
De anul trecut, pentru imprumut de la BCR, m-au asigurat fortat, pe banii mei, pe perioada creditului: 5 ani.
Daca mai fac vreo 7 imprumuturi, ajung ca pisica: cu 9 vieti  mellow.gif
*

depinde pt ce vrei sa faci credit si care este suma dorita. cu exceptia unui nou credit imobiliar, cea pe care o ai deja, este suficient sa o prezinti ofiterului de credit atunci cind el va incerca sa te indrume spre o societate de asigurare pe care o agreeaza banca.

valabil pt toti: nici o banca nu va poate obliga sa semnati polite de asigurari de viata cu vreo societate anume. exista lege in acest sens. puteti face unde doriti si unde sunteti mai avantajati. tot ce conteaza este ca suma asigurata in caz de deces, sa fie mai mare decit suma pe care vreti sa o imprumutati. daca nu, apelati la companie si va faceti un supliment la suma asigurata. tre' sa stiti ce sa cereti si ve-ti primi.

ps: vad ca unii se pling de faptul ca nu au luat dupa 2 ani mai mult decit au depus. asig de viata sunt instrumente financiare care va asigura profit pe termen mediu si lung. vreti bani rpd, jucati la loto sau speculati bursa!! bancile nu mai sunt o solutie.

si inca o chestie, ca vb de unitatile la ing. ing investete mult din banii vostrii pe piata de capital(bursa, fonduri, imobiliare) de asta va si pune sa va asumati acel risc. iar alta parte din bani se duc in bonuri de tezaur emise de stat(grad risc 0%). politele ing au mers bine in ultimii 4 ani pt ca si bursa a fost in crestere. cei de la aig life investesc doar in bonuri de tezaur emise de stat la care se adauga o dobinda minima garanta oferita de companie(este stipulata in contract si este garantata) era de 5% in trecut iar acum mult mai mica(probabil 3-3,5%)

--------------------
DACIA 1310 LI - B-46-BNS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 10 Jan 2006, 16:49
Post #32

Membru autentic

From: Ban Land

3.5 %.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Andrew's father
post 10 Jan 2006, 16:59
Post #33

Membru incepator

Eu am de vreo 5 ani, la ING,se numeste Activ si este un fel de acumulare de capital(ma gandesc sa-i scot cand o da baiatul meu la facultate) si sincer sa fiu de la o vreme sunt dezamagit de d-na agent de asigurari,deoarece m-a tot plimbat cu vorba la scadenta( la reannoirea anuala a creditului) adica, am intarziat cu plata o luna de zile, din cauza ei(nu-mi dadea formularele de plata:OP-rile) si in sfarsit cand m-am dus la ea la sediu nici macar nu mi-a prezentat si mie situatia cu punctele acumulate,cum era normal! A ramas ca-n gara ca mi trimite situaita bla,bla,bla s-au facut 3 luni si....
Nu-mi place sa fac rau dar,ar fi meritat o reclamatie.

--------------------
Daewoo Cielo - B 69 DEY
+
kaspersky
post 10 Jan 2006, 17:16
Post #34

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Nu faceai nici un rau, ea si-a incasat comisionul asa ca ar trebui sa-si faca treaba!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 13:03
Forum Renault