Monitor cu probleme ..., Philips
![]() ![]() ![]() |
Monitor cu probleme ..., Philips
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ca exista un polish si pt sticla, eu am dat unei prietene un ceas sa il duca la lustruit, si arata impecabil.
Din pacate nu mai stiu unde, dar daca o vad o intreb. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Incearca cu pasta de dinti (deci pasta , nu gel)
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(altisone @ 10 Jan 2006, 08:31) Stiu ca exista un polish si pt sticla, eu am dat unei prietene un ceas sa il duca la lustruit, si arata impecabil. Din pacate nu mai stiu unde, dar daca o vad o intreb. Daca iti aduci aminte pe unde ai vazut asa ceva sa ne spui. Multumesc anticipat. kum, am uitat sa iti zic ca e vorba de monitorul sefului. Cred ca ma spanzura daca ma prinde cu pasta de dinti pe monitor.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:22 |