Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Uica, intre Rusia si Ucraina e o mare diferenta, chiar daca aparent sunt tot pe-acolo: Rusia nu suporta democratia, oamenii nu inteleg si nu accepta asta, desi din '91 pana acum au tot avut alegeri libere, pluripartidism etc. Spre deosebire de ei, Ucraina a avut alternante la guvernare, si poporul (majoritatea, cel putin) a inteles ca democratia e un drum poate mai complicat dar mai sigur spre prosperitate.
Ia uite ce zice despre alegerile prezidentiale de anul viitor tov. Peskov: Dmitri Peskov, apreciază, într-un articol-fluviu publicat în The New York Times (NYT) și consacrat ”războiului etern al lui Putin”, că alegerile prezidențiale prevăzute în Rusia în martie 2024 nu servesc la nimic, sunt o ”birocrație costisitoare” și că Vladimir Putin va fi ales cu 90% din sufragii, un ”păcat al transparenței”, relatează News.ro, citând Le Figaro. https://newsweek.ro/international/putin-n-a...ie-costisitoare Deci, daraghii druzia, nu are rost sa mai organizam alegeri, stim deja cine le va castiga, mai bine stati acasa. Cam asta isi si doresc rusii - sa hotarasca altii, e mai comod asa, nu ne batem noi capul cu oferte, promisiuni, platforme etc. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Peskov asta se joaca cu focul, cum adica doar 90% o sa voteze cu seful lui? Minim 112%. Sa vedem la ce etaj se deschide fereastra rezervata lui.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bicla ce ai fumat?
Ucraina era liderul de nevcontestat al mafiei etalonul hotiei furtului coruptiei rasismului sovinismului pana cand a venit putin peste ea. Ucraina si democratia vaca si chilotii. La fel ca toti slavii din est. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bion @ 16 Aug 2023, 18:00) Ucraina era liderul de nevcontestat al mafiei etalonul hotiei furtului coruptiei rasismului sovinismului pana cand a venit putin peste ea. Ucraina si democratia vaca si chilotii. La fel ca toti slavii din est. O fi fost, când era parte a cccp. S-au mai schimbat vremurile, doar noi am involuat. De restul slavilor (sud, s-v, n), nimic? Eu îi prefer ca vecini la nord pe ucraineni, nu pe ruși. Pe ăia îi vor cei din Mali, deocamdată. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a reacționat, miercuri, după ultimele bombardamente ale Rusiei asupra porturilor ucrainene la Dunăre.
El a arătat că România a oferit Ucrainei posibilitatea de a utiliza porturile românești Galați și Brăila pentru operațiunile de export cu cereale. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Maho am spus ex.... . Caracteristicile alea negative erau ale ucrainei post urss. Daca nu mai si memorie citeste articole si declaratii politice dedpre ucraina innainte de crimea
![]() Bulgarii sarbii croatii bosniecii au devenit insignifianti. Cred ca nici sa se bata dupa traditie intre ei nu mai pot. Cehii slovacii slovenii dunt mult evoluati. Lesii, de cate orii li s-a urcat la cap au fist stersi de pe harta Acu sunt buni ca arma antiruseasca si apoi antiucraineana. 16 Aug 2023, 22:25: Rdk. Dupa ce vestul ne-a facut troaca de porci zilele trecute guvernul sluga executa ordinul si sa vezi cum vor externaliza comertul prin porturi la semizeii vestului. Follow the money ![]() This post has been edited by bion: 16 Aug 2023, 21:25 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bioane, esti ancorat in tot felul de chestii istiorice. Nu le contest, dar trezeste-te. Inamicul public numarul unu pentru omenire, azi, este Putin. NATO deocamdata evita o confruntare directa. Ar fi un dezastru. Singura sansa sa dai cu Putin de pamant sunt ucrainienii. Trebuie sprijiniti. Implozia aia interna din Rusia, la care visezi. trebuie initiata si spirjinita. La nivelul pulimii ruse, Putin are sustinere la greu. Nu m-as baza prea mult pe o miscare populare. Mai degraba pe un puci. Dar ce te faci daca autorii sunt mai radicali ca Putin?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu zic ca inamicul nr. 1 e SUA. dar e mai putin importanta parerea mea.
intre timp mai facem o donatie dar totusi primim niste tigai(in 10-15 ani sau cand le-or da aia la casat): https://www.national.ro/dezvaluiri/gata-ave...m-4-800121.html |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.840 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Donatia nu o faci pt tigai ruginite..ci pt securitate.
Baza de la kogalniceanu sau aia de la olteni costa. Ca tot vb de tigai..sper sa nu luam fregatele LCS de la americani...nici gratis. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 15 Aug 2023, 22:47) pana una alta un alt articol interesant acolo: Ukraine not invited to India's G20 summit - but Russia is India has chosen not to invite Ukraine to its G20 summit next month. sanctiunile curului... Stai un pic, nu inteleg. De ce ti se pare "interesant" ca Ucraina n-a fost invitata la un summit al unui grup din care nu face parte, iar Rusia a fost invitata taman pentru ca face parte? "India a ales sa nu invite Ucraina" suna al dracului de tendentios. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.350 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Sorinache de Rahova e decât troll. Pe vremuri o ardea cu PSD, acum aruncă fitile auriste. Chiar nu ați înțeles că scopul lui este să dea ce-i cere șeful?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Iti dai seama, fiecare cu preferintele lui in materie de vecini.
QUOTE(maho @ 16 Aug 2023, 19:21) Eu îi prefer ca vecini la nord pe ucraineni, nu pe ruși. QUOTE(sorin1983 @ 16 Aug 2023, 23:06) eu zic ca inamicul nr. 1 e SUA. Stai sa vezi la anu', ca vin vreo 3 alegeri. |
--------------------
Dacia
1310
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Într-un scenariu pur ipotetic, de tipul „Ce-ar fi dacă?”, potrivit căruia Rusia ar ataca direct România, proasta infrastructură rutieră și feroviară a țării noastre ar crea, în primul rând, probleme armatei române și aliaților NATO. În plus, România trebuie să investească în apărarea antiaeriană și în arme precise cu rază lungă de acțiune, care să le permită trupelor române să atace în adâncime, a declarat generalul american Ben Hodges, fost comandant al trupelor SUA în Europa, în exclusivitate pentru Digi24.ro.
Eu sper că Benny the Ex e doar pe drepturi de autor la Digi, nu că ne pregătește de ceva suplimentar. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.840 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Benny in desert (fara drumuri) nu a avut problene atata timp cat a a vut superioritate aeriana.
Ce ar face mq 9 prin conserve? This post has been edited by wolfin: 17 Aug 2023, 10:54 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bion |
![]()
|
Ben ala a zisc ca fiin zero barat la nevy sa luam ceva drone acavatice ( probail din usa) sa facem ceva agitatie in balta. Cica amerolcii care au 70% din agricuktura ucrainei se agita ca raman cu marfa arsa pe docuri si vor s reaseze sclavii pe dunare. Sa bage antiaeriana in delta dar ghinion ucrainenii incep sa fie in penurie de materual, uman. zelenski critica ieri vehement tineretul care o arde in cluburi stramduri in loc sa mearga pe front.Acolo ar trebui sa atinga un raport de 3la 1 cu ciolovecii ca sa poata sa ii bata.Aia veniti de la studii din GB etc au fost dresati sa lupte in desert si mahalelel asiatice. Ca instructorii asta stiu, alt razboi nu stiu.Stepa noroiul si gerul sovietic le sunt necunoscuet.Sa mai aduca cei cativa babalaci nemti supravietuitori care au invatat pe pielea ,lor cum se lupta in urss.
Evrei popor ales cand si-au facut super armata au avut majoritar ca instructori fosti ofiteri din wehrmacht. Si mai era expertrul american in armata care in aprilie zicea ca pana la sfsristul verii crimeea e free. ![]() Propaganda ahotica de ambele parti.Pulime pune botul. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
wolfin |
![]()
|
cred ca americanii din industria militara au orgasme zilnice. iar generalii astia retrasi..sunt PR lor
|
--------------------
pegas
3120
|
|
RDK |
![]()
|
Deci voi ziceți că ăsta e un tonomat obosit, nu trebuie luat în seamă.
Dar pe mine tot mă roade exprimarea ".. trupele române să atace.." |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
Esti incorporabil?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
wolfin |
![]()
|
obosit nu e, ca ia vitamine.
interesul lui e sa vanda ..ce ...zice in interviu. de cand a inceput razboiul ce ne am angajat sa luam? - tancuri us - drone aeriene isr - f 35 us - amfibii US - fregate lsc US (pe surse) - rachete navale nsm US - himarsuri si varsu care sare dupa avioane US - update la hawk uri US etc etc This post has been edited by wolfin: 17 Aug 2023, 11:26 |
--------------------
pegas
3120
|
|
RDK |
![]()
|
Tranzacțiile astea se fac, nu se prelucrează prin interviuri prealabile
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.454 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Armele nu se iau ca rosiile de la ala care le da mai ieftin... fregatele trebuia sa le luam de la francezi, nu au vrut aia sa le mai dea, de Damen Olanda nu am avut bani. pana acum am luat si Spyke de la israelieni, piranha de la elvetieni etc. Taiwanzii d ece iau tot d ela americani de toate si nu de la francezi, de fraieri?
This post has been edited by einstein1984: 17 Aug 2023, 12:04 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
Cum platim noi casco la masini asa platesc ei pt insula la amerloci.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
wolfin |
![]()
|
Vedem.....evreii le faceau la noi...elbit.
Vedem. |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.454 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se negociaza offset industrial unde se poate.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
Evreii fac multe ei. Si bune.
Pentru hoholfili. Secrrtarul nato a cerut ssuze ca zis ca renuntare de teren e solutia in razbel. 1 O fi credibil. Tre sa mai zica doi ![]() Dar nu iese fum fara foc. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
RDK |
![]()
|
Antreprenorii, statul și refugiații:
https://www.libertatea.ro/stiri/refugiatii-...ietarii-4636295 |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 17 Aug 2023, 02:09) Stai un pic, nu inteleg. De ce ti se pare "interesant" ca Ucraina n-a fost invitata la un summit al unui grup din care nu face parte, iar Rusia a fost invitata taman pentru ca face parte? "India a ales sa nu invite Ucraina" suna al dracului de tendentios. am zis un articol interesant... e de citit ceva dar nu e problema ca se poate relua, nu s-a sters. daca citim din 2 in 3 nu e problema mea. QUOTE(cristic1982 @ 17 Aug 2023, 09:05) Sorinache de Rahova e decât troll. Pe vremuri o ardea cu PSD, acum aruncă fitile auriste. Chiar nu ați înțeles că scopul lui este să dea ce-i cere șeful? post inutil pe topic: check! revenind la articolul citat din national... aveti dreptate pe de-o parte! daca vine dreaq razboiul si ne distrug autostrazile? mai bine sa n-avem. aia surpriza. cumparam utilaje costisitoare la limita de viata si visam sa stam la masa cu aia mari dar uitam ca de fapt suntem o colonie si o pepiniera de forta de munca. cand vreodata va fi si pentru tara asta facut ceva util si la timp? @RDK: ceva de vis articolul... unii au fost pacaliti de romani, unii romani pacaliti de ucrainieni. dam exemplu 10 romani si ii bagam pe toti in aceeasi oala no? vad ca si comentariile la articol sunt foarte impartite. asa pot sa generalizez si eu: IMG_20230805_120011.jpg ( Size: 2.6mb ) Number of downloads: 94 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.535 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Sa pun niste foto din Munchen si Frankfurt cu masini de Ucraina.
Si numai tineri crescuti la sala cu pitipoance blonde si masini puternice si scumpe. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 20:19 |