Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
Habba |
![]()
|
||
![]() Vizionar Group: Members Posts: 562 Joined: 24 January 17 ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|||
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Nu te grăbi, fiind informații clasificate, ai mai mult timp la dispoziție decât ai crede
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 562 Joined: 24 January 17 ![]() |
Exact de aia nu ne iese target-ul de deficit. Că ajutam UKR...
Și acolo se duc toți banii împrumutați, nu pe datorii de returnat, pensii și risipă bugetară cu salarii și sporuri nesimțite, AGA de tot felul și necolectari de taxe și contribuții de la falimentării de stat. Mai sunteți mulți? L.E. Si să nu uităm de proiecția aia SF de buget făcuta cu picioarele de USL, unde visau încasări din aer, dar angajau cheltuieli reale. This post has been edited by Habba: 8 Sep 2023, 20:49 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(RDK @ 8 Sep 2023, 20:30) Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că Executivul discută vineri despre impactul pe care războiul din Ucraina l-a avut asupra bugetului de stat al României, pentru a transmite ulterior datele la Bruxelles. Că tot se întreabă unii unde sunt banii împrumutați. Bine, alții sunt convinși că toți sunt înfipți în pensiile speciale.. Pe razboi si refugiati au cheltuit fix o putza. Daca nu erau voluntarii si ong-urile alea mult hulite, nu se intampla nimic. Banii s-au dus in pensiile alea speciale, in contractele cu dedicatie si trantorii de la stat. Noi avem un sistem bugetar inutil. In ultima perioada si-au demonstrat maxim incompetenta. This post has been edited by IRONICK: 8 Sep 2023, 20:53 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Cică ești exagerat:
După ce vineri a avut o reacție virulentă în online, în legătură cu episodul dronei căzute în România, principalul consilier al președintelui Volodimir Zelenski a mai îndulcit sâmbătă tonul. Într-un interviu acordat lui Adelin Petrișor, Mihailo Podoliak susține că reacția Bucureștiului a fost adecvată și corectă, însă precizează că Rusia ar trebui avertizată dur ca astfel de incidente să nu se mai repete. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu zic sa ii urechem pe rusi... iete ai dreaq dau cu drone peste tușă
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
RDK |
![]()
|
Uniunea Europeană nu va reînnoi sancțiunile împotriva a trei oameni de afaceri ruși, vizați în legătură cu războiul declanșat de Moscova împotriva Ucrainei, când măsurile punitive actuale expiră în această săptămână, au declarat marți patru surse diplomatice pentru Reuters.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 12 Sep 2023, 22:52) Da, interesant, mai ales ca hiperlinkul din "citat de Sky News" duce la cu totul altceva. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
RDK |
![]()
|
Ce rigoare
![]() LE Ciolacu: Nu ne atacă nimeni, oameni buni. Haideți să liniștim populația, că o luăm razna cu toții OWY0YWNhMTdiYWM2MTcwMGNlMDlhMzNlMw__.thumb.jpg ( Size: 128.12k ) Number of downloads: 264 În imaginea de mai sus puteți recunoaște niște elemente din beton armat prefabricat, destinate podețelor rutiere. Eu sper totuși că nu sunt puse prin albii Au doar 1.5m pe înălțime, deci Attention à tête cum se zice prin sectorul 1. This post has been edited by RDK: 13 Sep 2023, 11:06 |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
RDK |
![]()
|
Ukraine's Third Assault Brigade, fighting around Bakhmut, denied an earlier report by Deputy Defense Minister Hanna Maliar that the village of Andriivka, Donetsk Oblast, had been liberated.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Aberatii.
Rusia nu ne-a confiscat tezaurul l-am dat noi lor de buna voie, de frica nemtilor. Rusia nu a inventat poporul moldovenesc. Dimitrie Cantemir in Descriptio Moladviae cu doua secole inainte vorbeste despre poporul moldovenesc, care vorbeste limba moldoveneasca si care se invecineaza cu Valahia si Transnistria. Rusii acolo au facut alte magarii mari doar nu le apartine patentul. Nu ii am la suflet pe rusi, in niciun caz, dar nu ajuta cu nimic sa promovezi niste aiureli. This post has been edited by radian: 20 Sep 2023, 06:30 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Rusia in 1918 dupa ce am scapat de nemti nu ne-a dat tezaurul inapoi cum vorbisem, aka l-a confiscat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Din cate stiu eu nu exista nicio hartie oficiala care sa ateste confiscarea. Sa ziceam ca rusii au "uitat\ sa ne returneze tezaurul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
aham, fara hartie nu e confiscat, e doar in continuare in maini bune....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RDK |
![]()
|
Îți dai seama ce panică ar fi la ingineri dacă cineva le-ar explica cum stă treaba cu succesiune și continuitate în dreptul internațional.
Noroc că lozincile sunt scurte și ușor de memorat. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
despre insula Șerpilor ce zice dreptul internațional? 🤔
. cît despre tezaur, l-am dat de bunăvoie imperiului trist, l-am cerut bolșevicilor, un război civil pe acolo, cehii capturasera nu știu ce tezaur sau rezerva imperiului, au căzut la pace și astfel - a format Cehoslovacia din perspectiva lor ne-am băgat în Basarabia și tot noi la cerem un tezaur cacaia tezaur? la ce vinzoleala a fost pe acolo sigur s-a pierdut unde trebuia așa că după o sută și ceva de ani tot întrebam de tezaur după părerea mea ca să ne aflam în trraba cum de altfel și cu Bucovina de Nord, Herța și mici mărunțișuri a nu se uita, cîndva ne învecinat cu Polonia, cîndva . din aduceri aminte |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
RDK |
![]()
|
Uite de ce nu îmi pasă mie de tezaurul vieții:
https://www.bnr.ro/Un-secol-din-istoria-net...292-Mobile.aspx |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.510 Joined: 3 January 05 ![]() |
BNR avea în 1945 242 de tone de aur, cam 200 de tone la Tismana și restul în USA, Franța, Elveția. După ocupația și guvernarea sovietică în anii 50 avea 0 ( zero) tone aur!!! De ăsta nu intreabă nimeni unde a dispărut?
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot la rusi..sub forma de plata pt daune..hrana...matetiale...plm.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
Screenshot_20230920_121516_com.android.chrome_01.jpg ( Size: 212.71k )
Number of downloads: 120
Screenshot_20230920_121512_com.android.chrome_01.jpg ( Size: 221.15k ) Number of downloads: 116 img_1_1695201283140.jpg ( Size: 114.46k ) Number of downloads: 30 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Acu si voi . Vreti explicatii de la ironick. El e decat raspandac nu a avut vreodata o cugetare proprie.
![]() Cica ucrainenii au comis-o cu friendly fire in ceva oblast. dau vina unii pe altii ![]() Un tip mare antitot din spatiul exsovietic imi trimise un interviu de pe ceva naked truth77 ??ca cica hoholii dau cu bombite chimice pe pifanii rusnaci si ca e cu obladuierea aliatilor.Arata cum le montau ...Pare propaganda inversa decat mancam noi cu polonicul zilinic asa ca nu dau linkul. La sulina un barcaz nimeri o mina si tkaboom. Ghinion. Acu am aflat ca a schimbat micul evreu tot ministerul de razboi. O fi de la el sau morocanii suparati de ineficienta au dat reset. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
Explozia de la sulina a fost in interiorul navei....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Tu-l contrazici pe Bion?
![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
nu eu, Biziday.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
aia e prosti, bion are dreptate intodeauna
el afla, are surse, cadaturi dastea oculta mondiala lucreaza cu americanii This post has been edited by IRONICK: 20 Sep 2023, 12:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:21 |