Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/c...in-2306386.html
Nu cred ca e mai destept decat un ironic |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si astia niste nesimtiti... strica treaba in ucraina...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Se pare ca cine trebuia stia. Atacul bine regizat si f. bine prezentat in media. Poate zona Gaza o sa dispara. Motivul a fost creat. Autoritate lui peste se delimiteaza. Sauditii cam la fel. In ultima vreme sauditii israelienii usa erau in divan de taina. Egiptul sta cuminte
Usa a zis ca pe vremea iraqului ca e dispusa sa trimita trupe. Vinovatul din umbra e prezentat ca fiind Iranul. Daca in sfarsit vor sa casapeasca Iranul acu pare un moment prielnic. Toata lumea ii arata cu degetul. Inclusiv ca aliati ai Rusiei. Daca speculatiile se adeveresc Ucraina cade pe planul doi. Rusii care cred ca au zis da catre Iran au cazut in plasa si raman izolati. Vor incerca sa cada la pace cedand multe. Lumea e pe cale sa se rearanjeze. Dar pana sa fie mai bine va fi mult rau. Cam asa parea azi dupa ce am frecat cateva ore cnn aljazeera etc. De maine am alte treburi ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
6/49 aveț ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca tai 4.....avem.....
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ma indoiesc ca autoritatile israeliene si i-au lasat pe cei din Hamas sa-si faca jocul sa aiba motiv sa intre in forta peste ei. Daca ar fi fost asa la un minut dupa inceperea atacului Hamas israelienii declansau contratacul. Faptul ca le-a trebuit 5 ore sa ridice avioanele militare de la sol, as zice, dovedeste ca au fost prinsi nepregatiti.
Populatia civila din Israel cere autoritatilor sa curete Fasia Gaza de teroristi. Tare mi-e teama ca urmeaza un carnagiu teribil in Fasia Gaza. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Nu stiu ce s-a intamplat cu celebrele scuturi antiracheta, cu care se laudau atat.
Si Zelenski insista sa le primeasca |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Au și ălea o limită de saturație, se pare că palestinienii au reușit să o atingă.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Cu o rată teoretică de succes de 90%, la 3000 rachete trase, înseamnă 300 rachete încasate.
Cam ceea ce se vede, altfel era mult mai rău. Azi a fost pauză la răzbelul vecin, Rambo s-a bucurat de o zi liberă ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
wolfin |
![]()
|
Idf in cc 3 h au inceput operatiunea de swap.
Restul..ideal..cam in 24..48 h. Continuati ![]() Ideea care ma macina..vor intra in Gaza...apoi in west bank? Tarile vecine tac...ca nasol cand apar femei si copii pe sticla. O boi....1 an .2...va fi macel pe acolo. PS. 1 sapt dau pt primele bombardamente in iaran facute de isr. 1 saptamana cam optimist..dar ii va agata....n are cum sa scape. This post has been edited by wolfin: 8 Oct 2023, 21:17 |
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In Afganistan este cutremur. Au murit mai multi acolo.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
Usa e de vina..nu Alah ii pedepseste
O stai..ca nu trimite nicio tara echipe de salvare. Cinic...dar asta e. This post has been edited by wolfin: 8 Oct 2023, 21:21 |
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
Pardon
Pakistan...iran...egipt..irak...emirate...kuveit... Ok..o zici ca ei ei se impart in 2..dar tot se gasea 1...unu 8 Oct 2023, 21:48: QUOTE(IRONICK @ 8 Oct 2023, 21:27) Imi aduc aminte de studentie....franta...o boi...credite si romania This post has been edited by wolfin: 8 Oct 2023, 21:48 |
--------------------
pegas
3120
|
|
radian |
![]()
|
Comenteaza unul la TV cum ca Israelul la bombardamente aplica "metdoa acoperisului"/ La obiectivul program pentru bombardare cu o bomba usoara prima data este distrus acoperisul. Averisment pentru cei din cladire ca urmeaza sa fie distrusa cladirea, sa aiba timp sa se refugieze.
La un razboi de uzura teroristii hamas nu au nicio sansa cu trupele israeline. Teroristii cu incaltaminte sport, tricou cu maneca scurta, armament usor vs. trupe regulate bine antrenate, inarmate pana-n dinti, inclusiv cumitraliere grele. Cei din hamas mai degraba par sa fie niste disperati kamikaze. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
In camp deschis conteaza....in oras...ruine...adidasii vs bocanc antimina...nu prea....
Vor fi pierderi mari de vieti daca intra in gaza ...wbank sau jhericon sau cum se cheama. Le. Da....anunta ce cladire demoleaza. Cam cum facea ira...pana au gresit adresa...si au murit femei si copii....de s au saturat toti. This post has been edited by wolfin: 9 Oct 2023, 07:35 |
--------------------
pegas
3120
|
|
radian |
![]()
|
Ei, nu-si imagineaza nimeni ca este procedura de precizie chirurgicala. Este macar o intentie de a menaja civilii. De altfel au transmis si avertizari pe canalalele mass media prin care iii indeamna pe plaestinenii care nu au treaba cu Hamas sa paraseasca Fasia Gaza. O sa urmeze un macel acolo. Spre desebire de teroristii hamas care in zonele vremelnic ocupate au intrat din casa in casa si au impuscat civili sau i-au luat prizonieri si i-au tarat pe strazi. Ce fac cei din Hamas este crima de razboi nu pierderi accidentale.
Israelienii isi pregatesc minutios operatiunile in Fasia Gaza. Cand or incepe nu mi-as dori sa fiu pe aproape... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
chirugical nu.....ca deranjul e mare....dar cica daca vor sa bage o bomba printr o aerisire de hota..n are greata...nimeresc
|
--------------------
pegas
3120
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Și nu contează ce i-a adus în halul ăla de disperare încât să devină kamikaze? Le lipim eticheta "organizație teroristă" pe frunte, anunțăm frumos "care n-ai treabă cu hamas bâști de aici că noi facem curățenie" (adică treci in Israel) și gata, avem pretenția că "noi" suntem "aia buni".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
Ce i-a adus aci? Cultura de ev mediu, fanatism religios, lipsa instructiei scolare, etc. Sa le plangi astora de mila e ca si cum le-ai planga de mila celor care au provocat atentatele din 11.09… Dinspre partea mea, toti cei care se preteaza la atentate teroriste si sustinatorii lor ar trebui starpiti.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce sa zic, si IRA si ETA aveau obiceiul sa mai omoare civili nevinovati si o duceau mult mai bine ca palestinienii.
Dar daca ti-e greu sa iti dai seama care sunt aia rai, doar una dintre partile beligerante plimba civili omorati intentionat pe pickupuri ca pe trofee sa se laude. Doar una din partile beligerante intra in case d eoameni si impusca pe oricne gasesc. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(radian @ 9 Oct 2023, 13:29) Ce i-a adus aci? Cultura de ev mediu, fanatism religios, lipsa instructiei scolare, etc. Pai daca ei nu vor, de ce trebuie cineva sa incerce sa.........cateodata chiar cu forta? A, se numeste progresism ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
eu cred ca au o lipsa acuta de sex. data sunt asa tensionati.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 9 Oct 2023, 15:27) Pai daca ei nu vor, de ce trebuie cineva sa incerce sa.........cateodata chiar cu forta? A, se numeste progresism ![]() Ai o perceptie usor deformata. Cine dracu vrea sa-i de undeva si sa-i duca altundeva. N-au decat decat sa traiasca happy in barlogul lor. Problema apare cand ei simt nevoia sa ia gatul occidentalilor in numele barbosului lor. Pentri ei este onindatorie divina fata de barbosul lor. Fata de fanaticii astia voi vreti mila si empTie? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
RDK |
![]()
|
Păi dacă au petrol ieftin..
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bgdrenault |
![]()
|
aha
![]() <span class='edit'>9 Oct 2023, 16:57:</span> QUOTE(radian @ 9 Oct 2023, 15:29) Ai o perceptie usor deformata. Deloc.......de ce sa vrei sa protejezi femeia, daca ea asa stie sa creasca de ce vrei sa i dai masina, cand el merge cu camila de ce sa faci pace, cand ei sunt razboinic, dar se bat intr ei, ei se impaca, etc, etc te ai intromisionat in tot ce e al lor. unii au inteles ca e ceva normal, altii nu Etc, dar astea deja sunt facute, acum e fericit acela care nu are razboi This post has been edited by bgdrenault: 9 Oct 2023, 16:59 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
RDK |
![]()
|
Ia liniște că vorbește Guru:
Screenshot_20231009_205748_Facebook.jpg ( Size: 909.37k ) Number of downloads: 92 |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
S-a inteles pe forum ca iti plac baietii.
Dar pe noi nu ne prea intereseaza placerile tale. Tine-le pentru tine. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:04 |