Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(gibonu @ 6 Mar 2022, 22:19) Este vreo stire clara, cu subiect si predicat, din care sa rezulte ca Nord Stream 1 s-a inchis? S-a inchis Yamal, alta conducta. Zic astia pe CNN ca datorita interconectarii economiilor, sanctiunile economice au efecte mai rapide decat s-ar fi crezut. Ultimele (si cele mai dure) ar fi interzicerea totala a importurilor de petrol si gaze rusesti. Cum (si daca) s-o putea asta nu stiu, ramane de vazut. rusu' de rand e obisnuit cu lipsurile, da' cand le-o taia si putinul ala de-l mai au... Nasol e ca si restul lumii intra in recesiune. QUOTE(bgdrenault @ 7 Mar 2022, 08:09) Se uita niste aspecte, Crimeea nu a fost niciodata a Ucrainei, Transnistria nu e pamant romanesc(unirea cu patria muma?) Da' cine-a zis "Transnistria pamant romanesc"? E moldovenesc deocamdata. Daca zici de imperiul rus, iti zic si eu de mongoli. @bucatzel: inca n-au auzit cat a scazut rubla. ![]() This post has been edited by maho: 7 Mar 2022, 09:41 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gibonu @ 6 Mar 2022, 21:57) Al treilea motiv: China este gata sa cumpere tot ce produce Rusia si nu mai poate vinde in Lumea Libera. Asta nu stiu de unde ai scos-o. Deocamdata rusii se grabesc sa cumpere de la ei sistemul de carduri UnionPay, ca cele clasice (Visa/Mastercard) sunt trase pe dreapta. Despre ce va mai produce Rusia, in afara de batai de cap, ramane de vazut. Despre importul de gaze de la rusi -cred ca sanctiunile sunt date cumva in trepte, asta e lasata ca backup. Nu dai toate sanctiunile odata. _____________ Putin, dar si o buna parte a populatiei ruse, nu intelege ca in 2022 granitele trasate cu batul pe sol sunt anacronice. Poti sa intri cu tancul la vecin, dar ce-ai rezolvat? Granitele sunt sterse in prezent de un obiect mic, dreptunghiular, pe care il poarta in buzunar jumate din locuitorii planetei. Cu el faci cumparaturi din toata lumea, trimiti bani, accesezi informatii din orice domeniu, oriunde ai fi. Asta este 'invazia' din capul lui Putin, caci el nu poate gandi in alti parametri. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Libera circulatie e una, sa platesti taxe si impozite fara sa ai acces la servicii publice in limba ta e alta.... Nu au toti placute bilingve, invatamant in imba materna etc
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Apropo de Putin, vazusem zilele astea pe un post tv un "ex-profiler s.r.i.", care daduse in bobi si aflase ca "tarul" are cancer in stadiu terminal. Vom trai si vom vedea.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Putin e un criminal, dar asta nu exclude cartoful......
<span class='edit'>7 Mar 2022, 09:47:</span> QUOTE(maho @ 7 Mar 2022, 09:39) Da' cine-a zis "Transnistria pamant romanesc"? E moldovenesc deocamdata. Era vorba de unirea cu patria muma. <span class='edit'>7 Mar 2022, 09:54:</span> Vizavi de sanctiunile aplicate persoanelor fizice(rusesti). Doar intreb, cat de legale sunt , in contextul in care eu am facut contract cu o banca pe persoana fizica. Inainte de a mi interzice folosirea cardului, nu trebuia sa iei ceva masuri sa mi pui la dispozitie banii din contul meu? Vad ca se arunca ideea folosirii gpl american. Exista posibilitatea transportarii unei cantitati atat de mari , care sa suplineasca cei 40% furnizati de rusia? This post has been edited by bgdrenault: 7 Mar 2022, 09:57 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
dar cine te impiedica sa te duci la ghiseu cu buletinul?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Pai nu stiu, nu s-au retras de tot, adica inchidere? ca nu am urmarit
Basca ca daca isi retrag toti rusii banii din ING, sa zicem, are banca de unde sa adune toti banii? Firmele rusesti care au datorii la banci europene, ii mai platesc acum? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Astăzi 9 ruble valorează fix o pulă. Botswaneza.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ady globalist neomarxist dar ungur. Asa ceva nu se exista.
![]() Spirtualizare granitelor mda. GB si-a bagat dicku si a tras iar dunga . PUTIN E UN MEGALOMAN DELIRANT CARE VREA SA RAMANA CA REINTREGITOR.O sa o decaloteze cu ambele maini si o sa fie mazilit de complexul militarindustrial. E un razboi mediatic total fara limite .Azi fetele de pe plantatie care spre mirarea mea( sunt pixde de 24-29 de Ani) se uita la reportaje si poze pe net cu razboiul si sunt si informate mi-au atras atentia ca in unele imagini copacii sunt infruziti, nimeni nu poarta masca . Una mai pixdoasa mi-a dat muuiiee cu o poza in care toata lumea e in tricou. ![]() Unde se poate vedea varianta ruseasca a razboiului mediatic.Mi-s tare curios ce zic dobitocii rusi. La refugiati cum aratau si erau de panicati cei din Siria, Liban si mai aproape de noi cei din razboiul civil din fosta YU. Si zic batranii de cei din Bucovina si Basarabia.Sa nu vorbesc cu pacat. Unii profita sa o taie in occident .Din moarte si durere unii profita.Cei plecati in vest probabil in mare parte raman acolo. Din cei ramasi la noi unii se vor intoace cand e gata macelul. Oare rusii din celebra coloana au cacastoare ecologice Altfel e conform zicalei canta cand merge pute cand sta. Oricum un razboi e ceva cumplit si mor de obicei multi nevinovati.Razboiul o creatie a omului ![]() Indiferent cum se termina zic io ca putin e cu latul de gat.A adunat prea multe crime la activ.Oare pe cine pregatesc ciolovecii. Ceva bun sigur nu. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bgdrenault |
![]()
|
Un rus european
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(maho @ 7 Mar 2022, 10:39) Nicimacar. Asta vara am fost la Rezina in MD. Este o localitate situata la granita cu Transnistria. Is putine tarile care le recunosc statutul dar au granita cu MD, rcunoscuta de regimul de la Chisinau, au propriile institutii, independente de cele moldovenesti. Am trecut pe langa un punct de trecere al frontierei in Transnistria. Chiar mi-au atras atentia gazdele sa casc bine ochii, daca nu risc sa ma trezesc in Transnistria. E ceva de genul ca intra cine vrea, dar apoi platesti la taxe de-ti sar capacele. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Tot personajele de la psd si covid? Ce noutate!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Nu te au concentrat?
8 Mar 2022, 08:52: https://www.puterea.ro/presedintele-sua-joe...-eroarea-video/ Sa o trecem aici, ca daca folosesc celalalt topic, zic ca l as jigni. Sa speram ca e doar o greseala nevinovata, ca altfel, daca un asemenea om ne conduce destinele..... This post has been edited by bgdrenault: 8 Mar 2022, 08:52 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E veche de-o saptamana...
![]() Prima data am crezut ca-i vreo glumita marca TNR. Din pacate n-a fost... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sustinem dar nu suntem de acord
![]() vecinii nostri de la sud... https://www.economica.net/bulgaria-ar-putea...sia_566643.html |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Din cauza contextului dificil ucrainenii trebuie sa se invete sa se multumeasca cu putin
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
da
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bgdrenault |
![]()
|
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
Ca vazui ce zice Musta. Una din bucuriile pe care ni le pot aduce odraslele poporului frate ucraineean sunt neste boli care in cam toata Europa au devenit rare.Difteria, poliomielta si rujeola. Larujeloa datorita democratiie am patit-o si noi. dar la polo cred ca sunt 30 de ani de al ultimul caz. Cum bourul roman e antivax puradeii sunt o masa receptiva excelenta.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Acum, că s-a terminat cu covidul, se pot întoarce mămicile la imunizarea naturală.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bion |
![]()
|
Inca nu e gata.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(bion @ 8 Mar 2022, 10:28) Ca vazui ce zice Musta. Una din bucuriile pe care ni le pot aduce odraslele poporului frate ucraineean sunt neste boli care in cam toata Europa au devenit rare.Difteria, poliomielta si rujeola. Larujeloa datorita democratiie am patit-o si noi. dar la polo cred ca sunt 30 de ani de al ultimul caz. Cum bourul roman e antivax puradeii sunt o masa receptiva excelenta. tbc rezistent multidrog nu zici? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 8 Mar 2022, 11:28) Ca vazui ce zice Musta. Una din bucuriile pe care ni le pot aduce odraslele poporului frate ucraineean sunt neste boli care in cam toata Europa au devenit rare.Difteria, poliomielta si rujeola. Larujeloa datorita democratiie am patit-o si noi. dar la polo cred ca sunt 30 de ani de al ultimul caz. Cum bourul roman e antivax puradeii sunt o masa receptiva excelenta. io cred ca putin s-a gindit s-o traga europei cu arme biologice mascate in refugiati ucrainieni mai ales copii pina in 10 ani |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bgdrenault |
![]()
|
E si asta o presiune pusa acum pe europeni
Mai ales, ca saracii, nici nu au unde sa se mai intoarca o perioada de vreme |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ANTONOV-3.jpg
Putin, esti un cacacios, mah. O sa ajungi la tomberon. Ai pus sa fie bombardat un avion care a facut in ultimul timp numai transporturi umanitare. Ofticos ca avionul era in Ucraina. Am mai zis eu si de Ghaozn si nu a crezut lumea. This post has been edited by IRONICK: 8 Mar 2022, 16:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Sa ti fie gura aurita.
Profetule ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Refugiații ucraineni vor fi foarte acceptați de țările vestice, fiind genul care vor munci în noile lor țări gazda, au o meserie la bază.
Cred că vestul va absorbi pozitiv refugiații care vor un alt viitor. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 17:51 |