Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
Bicicleta galbena |
![]()
|
||
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.796 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
pai..istoric vorbind.....cand cel agresat a pus conditii? in relatia cu rusia?
cand zic pace multumitoare pt ukr..ma refer sa isi pastreze identitatea si teritoriul..sau cel putin o parte din el. nu vad cum ar putea sa revina la granitele din 2013 This post has been edited by wolfin: 19 Feb 2024, 16:34 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea inteleg ce vrei sa spui.
Ucraina nu poate - si sunt 100% de acord - decat sa ceara Rusiei eliberarea intregului teritoriu, asa cum era inainte de 2014. Orice alta 'pace' nu ar fi decat un conflict inghetat temporar. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 19 Feb 2024, 16:01) Eu prefer sa am de ales. Macar spun ce am pe suflet, se noteaza undeva, chiar daca majoritatea nu tine cont sau nu o intereseaza. Si pina azi nimeni nu m-a intrebat nimic principial in problema, au luat direct hotariri (si) in numele meu. Te seaca la lingurica putin treaba asta. QUOTE(Bicicleta galbena @ 19 Feb 2024, 16:10) Nu cred ca sintagma 'mana in buzunar' e potrivita, dar asa se alimenteaza ura anti-ucraineana, si in consecinta pro-rusa. Logica asta imi ridica tensiunea instant. Daca nu esti pro-ucrainean atunci esti anti-ucrainean si daca esti anti-ucrainean atunci e musai sa fii pro-rus. Daca nu-s cu voi atunci sint impotriva voastra? Daca nu ma intereseaza, daca imi e indiferent, daca mi se rupe, inseamna ca am ales deja sa fiu impotriva voastra? Bine, sint impotriva voastra. Uite asa, de-al dracu'! |
--------------------
*
*
*
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.796 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 19 Feb 2024, 16:36) bingo..ceva de genul korea de nord/sud. si acum revenim la observatiile lui Ironik..ca danezii sunt minunati ....sunt doar ipocriti ca si restul (vecini de ai lor)...si apoi baga discursul lu Margareta Teacher”s This post has been edited by wolfin: 19 Feb 2024, 16:41 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(yhattori @ 19 Feb 2024, 17:36) Eu prefer sa am de ales. Macar spun ce am pe suflet, se noteaza undeva, chiar daca majoritatea nu tine cont sau nu o intereseaza. Si pina azi nimeni nu m-a intrebat nimic principial in problema, au luat direct hotariri (si) in numele meu. Te seaca la lingurica putin treaba asta. Sincer, nu prea vad sa fi fost posibila vreo alegere in cazul asta. This post has been edited by ady77: 19 Feb 2024, 16:40 |
--------------------
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yhattori @ 19 Feb 2024, 16:36) Eu prefer sa am de ales. Macar spun ce am pe suflet, se noteaza undeva, chiar daca majoritatea nu tine cont sau nu o intereseaza. Si pina azi nimeni nu m-a intrebat nimic principial in problema, au luat direct hotariri (si) in numele meu. Te seaca la lingurica putin treaba asta. Logica asta imi ridica tensiunea instant. Daca nu esti pro-ucrainean atunci esti anti-ucrainean si daca esti anti-ucrainean atunci e musai sa fii pro-rus. Daca nu-s cu voi atunci sint impotriva voastra? Daca nu ma intereseaza, daca imi e indiferent, daca mi se rupe, inseamna ca am ales deja sa fiu impotriva voastra? Bine, sint impotriva voastra. Uite asa, de-al dracu'! efectiv nu traiesti in elevetia sa faca referendum daca masina premierului trebuie sa fie ercedes sau bmw, dar au ales aia alesi de tine sa te reprezinte. Dar e sanatos sa zici, doar sa nu te superi daca nu iti impartasesc prea multi opinia. 19 Feb 2024, 16:44: QUOTE(Bicicleta galbena @ 19 Feb 2024, 16:24) castigand razboiul, gen cum a facut rusia dupa ce a fost agresata de la 3 lea Reich.... Bine, in cazul de fata e mai greu. This post has been edited by einstein1984: 19 Feb 2024, 16:44 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 19 Feb 2024, 16:42) efectiv nu traiesti in elevetia sa faca referendum daca masina premierului trebuie sa fie ercedes sau bmw, dar au ales aia alesi de tine sa te reprezinte. Efectiv e pe muchie de cutit daca suspendarea definitiva de pe daciaclub merita scurta placere de a scrie aici fara nici un fel de cenzura ce cred despre replica ta. Nu mai fecior, aia alesi de mine sa ma reprezinte nu au "ales" nimic. S-a dezbatut ceva in cele doua camere? S-a votat? S-a publicat ceva in MO in acest sens? Poate mi-a scapat. |
--------------------
*
*
*
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(yhattori @ 19 Feb 2024, 16:36) Eu prefer sa am de ales. Macar spun ce am pe suflet, se noteaza undeva, chiar daca majoritatea nu tine cont sau nu o intereseaza. Si pina azi nimeni nu m-a intrebat nimic principial in problema, au luat direct hotariri (si) in numele meu. Te seaca la lingurica putin treaba asta. Logica asta imi ridica tensiunea instant. Daca nu esti pro-ucrainean atunci esti anti-ucrainean si daca esti anti-ucrainean atunci e musai sa fii pro-rus. Daca nu-s cu voi atunci sint impotriva voastra? Daca nu ma intereseaza, daca imi e indiferent, daca mi se rupe, inseamna ca am ales deja sa fiu impotriva voastra? Bine, sint impotriva voastra. Uite asa, de-al dracu'! Nu se mai caca rusii in sufragerie la sfarsit? Cand s-au construit biserici sau au fost date spagi, nu ai fost intrebat. Oare cum se poate incadra obiectivittaea in cazul tau? ![]() This post has been edited by IRONICK: 19 Feb 2024, 17:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(yhattori @ 19 Feb 2024, 16:50) Efectiv e pe muchie de cutit daca suspendarea definitiva de pe daciaclub merita scurta placere de a scrie aici fara nici un fel de cenzura ce cred despre replica ta. Esti sufletul petrecerii, cred ca rupe lumea cu dintii gatul sampaniei dupa ce iesi, scot de la naftalina caseta cu Cocojambo, alea-alea. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
yhattori |
![]()
|
Nu draga bucatzica, nu am iluzii grandomane dar mai lecturez pe la bancuri sau pe la biciclete, in fine, locuri pe unde mai pune lumea poze si daca nu esti logat nu le vezi.
Asta-i singurul motiv. Asa ca daca mi-ai promite un read-only cinstit si te-as si crede as compune mintenas o nuveleta despre calitatile tale pe care le admir si te asigur ca minuirea sarcasmului nu se numara printre ele. edit: si as si publica-o, aici, pentru aia cinci care ar apuca sa o citeasca pina vii tu cu mopul care ti-a fost predestinat si catre care ai chemare. This post has been edited by yhattori: 19 Feb 2024, 17:57 |
--------------------
*
*
*
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(yhattori @ 19 Feb 2024, 17:53) Nu draga bucatzica, nu am iluzii grandomane dar mai lecturez pe la bancuri sau pe la biciclete, in fine, locuri pe unde mai pune lumea poze si daca nu esti logat nu le vezi. Asta-i singurul motiv. Asa ca daca mi-ai promite un read-only cinstit si te-as si crede as compune mintenas o nuveleta despre calitatile tale pe care le admir si te asigur ca minuirea sarcasmului nu se numara printre ele. edit: si as si publica-o, aici, pentru aia cinci care ar apuca sa o citeasca pina vii tu cu mopul care ti-a fost predestinat si catre care ai chemare. Nici de data asta nu te-au intrebat. Screenshot_20240219_210704.jpg ( Size: 103.11k ) Number of downloads: 262 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yhattori |
![]()
|
Pentru biserici si spagi exista topice separate. Am stimulat reflexul faringian al cetateanului bucatel si-n discutiile de acolo, daca tin bine minte. In orice caz pe tine nu te-am auzit plingind de mila lui DragosP cind ma poolaiam cu el pe subiect, asta apropo de obiectivitate. Atunci era ok ca se alinia cu viziunea ta asupra vietii si a universului.
|
--------------------
*
*
*
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu esti politically correct, nu existi.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
IRONICK |
![]()
|
Exemplele sunt vagi, puteau chiar sa fie din orice zona de interes.
Doar ca interesul nu poarta fesu' in cazul meu. https://youtu.be/4PMONZyGuSI |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 20 Feb 2024, 09:07) citit in afară ca ucrainienii s-au retras din Avdviivka, nu știam, cu altceva n-am rămas aaa! și se mai vorbește de ceva rezistență, partizanat... autorul avind multă imaginație in rest reluarea acelorași fraze lipsite de conținut, propagandă însă din aia bună eu propun să mai băgăm mină în buzunar, efortul de război trebuie susținut plus ceva mărunțiș pentru ca Ucraina să fie cit de cit un stat functional . la cursurile de dans sînt în grupă cu o pereche de ucraineni tineri, din cit am interacționat cu ei îmi par de treabă, presupun ca au doi ani de România și își văd de viață încă doi ani de război și oamenii ăștia sînt definitiv rupți de Ucraina . cineva înainte de a începe paranghelia ar fi trebuit sa judece mai în profunzime lucrurile așa... d-zeu cu mila |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 20 Feb 2024, 09:07) "destrămarea Rusiei deja a început" Cinci paragrafe mai jos: "Cred că vom asista în scurt timp la desăvârșirea autoritarismului în Rusia, la construcția unui stat totalitar în adevăratul sens al cuvântului." Iar dupa alte trei: "Și așa aș interpreta și înmulțirea apelurilor unor politicieni europeni la pregătirea țărilor, armatelor și a populațiilor pentru perioada următoare." Deci ne pregatim de razboi cu Rusia, aia destramata dar autoritara. |
--------------------
*
*
*
|
|
IRONICK |
![]()
|
Tu comentezi doar deciziile europenilor si americanilor. Si ei gresesc intodeauna.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yhattori |
![]()
|
Eu comentez materialul de citit recomandat de bitigla galbena, material care se contrazice singur dupa 4-5 paragrafe.
Daca Rusia se destrama de ce ne mai pregatim de razboi cu ea? E o destramare care va dura decenii? Un secol? In acest caz imi permit sa sugerez ca poate "destramare" nu e cuvintul potrivit pentru fenomen. Poate "declin" ar fi mai potrivit, dar poate "declin" nu satisface niste cerinte ale unora. |
--------------------
*
*
*
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1.
https://www.hotnews.ro/stiri-international-...ui-navalnii.htm 2. related https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/o...r-penal-2694277 in curind probabil si 3. ,,, urmeaza copiii 20 Feb 2024, 17:27: QUOTE(yhattori @ 20 Feb 2024, 11:55) Si boul aproape mincat de lupi se mai zbate ... si poate sa ia cu el pe lumea ailalta vreo 2-3 This post has been edited by miki: 20 Feb 2024, 16:27 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
IRONICK |
![]()
|
Este ok si asta.
Russian special services behind attack on Estonian minister's car This post has been edited by IRONICK: 20 Feb 2024, 18:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Sanctiuni da...li se rupe!
https://www.reuters.com/business/autos-tran...ant-2024-02-15/ Chinese carmakers have been plugging the gaps left in Russia by their departing Western competitors, but sales of Chinese cars appear to have peaked at more than 56% of the market as Russia's domestic production slightly recovered. Adica catre 44%... |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
yhatorry, din nou te crezi suficient de important incat sa conteze pentru cineva parerea ta.... Cu cat te impaci mai repede cu ideea ca nu e cazul de asta, cu atat vei fi mai fericit in viata
This post has been edited by einstein1984: 21 Feb 2024, 10:57 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 15:04 |