Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
iti zic sigur ca nu erau renii lu mos craciun!
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(miki @ 9 Jul 2024, 08:25) Pai da, pentru ca dumneavoastra ziceti ca nu are legatura, dar cum "o imagine face cit o mie de cuvinte", tind sa va contrazic Daca in poza erau renii lui mos craciun sau piticii lu' alba ca zapada, intr-adevar nu avea legatura cu gaza, dar........ Abstractizarea e grele. |
--------------------
*
*
*
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 9 Jul 2024, 08:23) te duce mintea s-ati dai seama Stiu, "typo". Ce ziceai de basca? Mai bine las-o moarta. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu nici macar nu recunosteai ca e greseala... ca typo sigur nu era , dar erai sigur ca e corect
![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yhattori @ 9 Jul 2024, 09:57) Pai d-aia zic sa raminem la concret, si sa nu amestecam conflictele. fiecare cu topicul lui. PS, rugaminte catre un moderator: eliminati discutiile pe linga garmatica, ortografie samd. Nu fac decit sa produca 'alunecari" ale topicului> Sint de acord cu faptul ca au si ele importanta lor, dar fie le sterge cineva ( pentru ca nu aduc nimic bun la subiect), fie le muta intr-un topic dedicat gramaticii , ortografiei si "ortepi-ei" Maxime multumiri |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nimic nu știi
Se cheamă Abaterea atenției de la maro ul situatiei |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
profitati ca nu e @Ironick pe aici sau cum?
sunteti rai ca rusii ![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
wolfin |
![]()
|
nu e cazul sa te invinovatesti
![]() ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Off s a terminat pușcăriașii au găsit altă sursă...
Odată ajunși în Rusia, indienilor li s-au confiscat pașapoartele și au fost duși în tabere de antrenamente, după care trimiși pe frontul din Ucraina |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
yhattori |
![]()
|
A mai fost, foloseste functia search.
|
--------------------
*
*
*
|
|
miki |
![]()
|
Noutatea este ca acum au fost repatriati unii....
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca erau atenti la scoala, acum faceau customer support la Microsoft...
"Hello, my name is John, how can i help you?" nu "Hello, my name is Ivan, how can i shoot you?" |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
yhattori |
![]()
|
Mai multa propaganda putinista, pro-rusa, anti-ucraineana de la prorusul tradator de tara si dusman al neamului omenesc care sint eu:
https://simplicius76.substack.com/p/bombshe...sian-casualties Imediat vor aparea replicile, "n-am timp sa citesc tot romanul ala". Miinile pe urechi, tralalalalalalaaaa! |
--------------------
*
*
*
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE Detractors will claim: “But war theory tells us the attacker always suffers more casualties than defender.” Two major problems with that: firstly, this assumes the attacker and defender are equal in strength and power. You think an attacker of 1 million men will suffer far more casualties than the defender of 100 men, for instance? No, they would quickly swarm and kill them probably without even suffering a single casualty. Asta m-a lamurit pe deplin Ce ma nedumereste inca este: cine semneaza acel articol? Vre un analist militar Vre un general, colonel,maior,capitan,sergent sau macar vre un veteran? Sau doar un simpli "free thinker" LE: am incercat sa mai citesc vreo 2-3 'ginduri" de pe acolo. dar sincer mi se par puerile si fix in linie cu chestii de la RT This post has been edited by miki: 12 Jul 2024, 10:02 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
yhattori |
![]()
|
Sint realmente paralizat de admiratie in fata vitezei cu care ai gasit cheia de bolta a tezei prezentate din material, ai analizat-o, i-ai descoperit erorile si ai demonstrat-o falsa.
In fata unor asemenea titani ai gindirii logice si critice, noi, propagandistii prorusi, nu avem nici o sansa. |
--------------------
*
*
*
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Propagandiștii ruși au descoperit războiul psihologic și (se fac că) se miră. Până una-alta: Rusia a încălcat un tratat prin care recunoștea și garanta granițele Ucrainei la momentul semnării lui. Rusia a invadat Ucraina și a anexat o parte din teritoriul ei. Rusia bombardează obiective civile și minte cu nerușinare că țintele au fost exclusiv militare, iar atingerea celor civile e din vina ucrainenilor, pentru că se apără. Rusia latră împotriva statelor care susțin Ucraina în demersurile ei de a se apăra contra agresiunii rusești și denunță ajutoarele ca fiind eforturi pentru a înfrânge Rusia.
This post has been edited by marksman: 12 Jul 2024, 10:39 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
yhattori |
![]()
|
Muica, daca si daciaclub a ajuns cimp de lupta pentru razboiul psihologic iar miki soldat in batalionul de ingineri de suflete....
<span class='edit'>12 Jul 2024, 10:56:</span> QUOTE(marksman @ 12 Jul 2024, 10:33) Până una-alta: Rusia a încălcat un tratat prin care recunoștea și garanta granițele Ucrainei la momentul semnării lui. Acel tratat a fost semnta si de altii, pe linga Rusia. Acel tratat includea urmatorul punct: QUOTE Refrain from economic coercion designed to subordinate to their own interest the exercise by Ukraine, the Republic of Belarus and Kazakhstan of the rights inherent in its sovereignty and thus to secure advantages of any kind. Rusia sustine ca evenimentele din iarna 2013/2014 din Ucraina reprezinta o incalcare a acestui punct al tratatului de catre ceilalti semnatari. QUOTE Rusia a invadat Ucraina și a anexat o parte din teritoriul ei. Punctul doi din tratatul pe care l-ai amintit zice asa: QUOTE Refrain from the threat or use of force against the territorial integrity or political independence of the signatories to the memorandum, and undertake that none of their weapons will ever be used against these countries, except in cases of self-defense or otherwise in accordance with the Charter of the United Nations. Rusia considera ca invazia Ucrainei si anexarea unei parti din teritoriul ei reprezinta autoaparare. Poate ca n-are dreptate dar folosirea fortei militare impotriva Ucrainei nu inseamna automat o incalcare a memorandumului de la Budapesta. Tratatul prevede situatii in care aceasta folosire a fortei e justificata, permisa si legala, vezi mai sus. QUOTE Rusia bombardează obiective civile și minte cu nerușinare că țintele au fost exclusiv militare Cred ca daca incerci sa afli raportul dintre pierderi civile si pierderi militare in razboiul din Ucraina va trebui sa recunosti ca este unul din cele mai curate razboie din istorie. Foloseste ce surse vrei tu, nu am nici o obiectie, dupa ce faci impartirea si compari, aia este singura concluzie la care poti ajunge daca mai ai o urma de cinste in cuget. Nu este "whataboutism", cunoasterea vine si din comparatie. Ii zicem masuratoare. QUOTE Rusia latră împotriva statelor care susțin Ucraina în demersurile ei de a se apăra contra agresiunii rusești și denunță ajutoarele ca fiind eforturi pentru a înfrânge Rusia. Ai vrea sa miaune? This post has been edited by yhattori: 12 Jul 2024, 11:35 |
--------------------
*
*
*
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Exista minciuni mici, minciuni mari si statistici;
Cum zice autorul: 68,000 - 74,000 is in line with MediaZona’s confirmed ~60k; Numa' ca nu-i ; Erorile sunt de ~10- 20%; alea nu mai sunt "erori" Chiar si autorul zice ca: 41 people in a population of 80,000 is 0.051% of the local population killed in action in Ukraine. According to Mediazona's numbers, 1125 residents of Irkutsk Oblast have been killed in Ukraine, from a population of 2.4 million - this is 0.047% of the oblast residents, only slightly lower and easily explainable by somewhat higher enlistment rates in more remote areas like Cheremkhovo versus, say, Irkutsk City. !!!I realize this is one very small data point!!!! LA UKR Zhitomir has an official population of 262,000. Applying the ratio of 2400 dead out of Zhitomir’s 262k population to the entire population of Ukraine (40 million) yields about ~350,000 dead. If you apply it to 30 million, it yields ~250,000 dead. 2400/262,000 = x/39,000,000 x = 359,000 Mi se pare un pic hazardat sa dai numerele astea, bazate pe un numar mic de puncte de esantionare! As contesta relevanta metodei de calcul bazate pe prea putine esantioane; Conform https://www.congress.gov/118/meeting/house/...40130-SD002.pdf Russia's military casualties, the officials said, are approaching 300,000. The number includes as many as 120,000 deaths and 170,000 to 180,000 injured troops. The Russian numbers dwarf the Ukrainian figures, which the officials put at close to 70,000 killed and 100,000 to 120,000 wounded. Despre texte de genul: Eu, Marea Rusie ma simt amenintat de Ucrainezi si de acea ii atac si le iau Crimea, apoi Donbass, etc; c'mon, am pretentii mai mari de la gandirea voastra critica; As lua cu lamaie tot ce zic ambele parti! Nu cred ca sunt rusii campionii adevarului, dar nici ca ar fi Ukrainezii campionii adevarului; Oricum, prea multi morti , de ambele parti, pentru nebunia unuia de la Kremlin; This post has been edited by dizzy: 12 Jul 2024, 11:13 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
miki |
![]()
|
QUOTE(yhattori @ 12 Jul 2024, 11:25) Sint realmente paralizat de admiratie in fata vitezei cu care ai gasit cheia de bolta a tezei prezentate din material, ai analizat-o, i-ai descoperit erorile si ai demonstrat-o falsa. Tre sa recunosc ca citesc destul de repede. Daca trebuie mai mult de 10 min. sa citesti un articol de lungimea aia mie mi se para ca ar fi probleme la nivel de intelegere Si mai recunosc spasit ca pot distinge "patternuri" la fel, destul de repede In plus, intotdeauna incerc sa gasesc referinte despre autor... "Autorii colectivi" nu-mi inspira nici o incredere. indiferent de care parte a p.... se afla. This post has been edited by miki: 12 Jul 2024, 11:27 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 12 Jul 2024, 11:00) Mi se pare un pic hazardat sa dai numerele astea, bazate pe un numar mic de puncte de esantionare! As contesta relevanta metodei de calcul bazate pe prea putine esantioane; Exista de multa vreme metode empirice si analitice de stabilire a dimensiunii minime a esantionului pentru o putere statistica ceruta. Ai aici un calculator online, ca sa nu te obosesti tu: https://powerandsamplesize.com/Calculators/...ple-Equivalence Introdu numerele din articol si vezi ce iese. Eu am facut-o deja. QUOTE(miki @ 12 Jul 2024, 11:26) Tre sa recunosc ca citesc destul de repede. Daca trebuie mai mult de 10 min. sa citesti un articol de lungimea aia mie mi se para ca ar fi probleme la nivel de intelegere Si mai recunosc spasit ca pot distinge "patternuri" la fel, destul de repede Tocmai din aceste motive am ramas fara glas, speram ca a fost clar. Eu, cel putin, am ramas la sablonul mioritic si ma uit in sus cu invidie la cei ca dumneata care minuiesc si disting "patternuri". Cind o fac si in viteza mi se taie direct respiratia. This post has been edited by yhattori: 12 Jul 2024, 11:41 |
--------------------
*
*
*
|
|
miki |
![]()
|
In acest caz, mare atentie la C1 pina la C7
Statul in aceasta pozitie timp prelungit poate conduce la o hernie |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
yhattori |
![]()
|
Un pattern, desigur.
|
--------------------
*
*
*
|
|
axabrt |
![]()
|
Am.citit și eu respectiv pattern, daca minciuna este prea elaborată, prea multa grija că sa împachetăm marmota,
Deci fail. Big fail O minciună scurta și sinceră face mai mult decât o minciună elaborată pe 15 pagini |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
yhattori |
![]()
|
^^^^^^^^^^^
Inca o minte ca o lama de brici a penetrat pina-n esenta problemei! QUOTE(marksman @ 12 Jul 2024, 10:33) https://x.com/OSINT_UA/status/1506412910284705793 De la o sursa ucraineana, ca sa nu fie dubii asupra veridicitatii, discutii ca-s trucate, samd. Te rog explica-mi, marksman, ce cauta un BM-21 la plimbare prin zone rezidentiale, de ce e adapostit intr-o cladire civila ( https://x.com/crispSV/status/1505970766629810179/photo/1 ) si ce spune conventia de la Geneva, Haga si care dracu' o mai fi despre obiective si unitati militare intercalate printre civili? Am ales special acest exemplu din martie 2022 ca sa nu existe discutii ca vai doamne, escaladarea rusa i-a fortat pe saracii ucrainieni sa recurga la masuri disperate. Inca unul: https://www.youtube.com/watch?v=qZ2sSYNvwJE Iar asa, de la the Sun, care poate fi banuit de orice numai de simpatii proruse nu. Banuiesc ca atunci cind rusii au distrus aceste doua tancuri in Mariupol s-au facut vinovati de "bombardare de obiective civile", nu? Trebuiau sa le ademeneasca in afara orasului si sa le bubuie in cimp. Daca nu voiau sa plece din oras, asta e, ghinion.... QUOTE(miki @ 12 Jul 2024, 10:01) Miki, ca tot esti lamurit pe deplin: Cite mii de soldati rusi si/sau detinuti estimezi ca au murit pentru cucerirea acestei transee? https://x.com/ThomasVLinge/status/1795107361733910983 Una? Zece? O suta? pese, din nou, o sursa pro-ucraineana ca sa n-avem discuti ca rusii au atacat niste copaci, nu era nici o transee iar exploziile au fost fotoshopate. This post has been edited by yhattori: 12 Jul 2024, 15:31 |
--------------------
*
*
*
|
|
miki |
![]()
|
Mi se pare ciudat cum ".... a bomb" poate crea multiple explozii in linie
Si raspunsul la intrebare: toti Unde toti este variabil Ca sa estimam, trebuie sa stim gradul de ocupare a pozitiei din film, sau macar tipul: linie de foc, suport sau loc de adapostire rezerve Asta in cazul in care este un transeu simplu Lucurile se complica daca este pozitie de adapostire tehnica de lupta 12 Jul 2024, 16:51: QUOTE(yhattori @ 12 Jul 2024, 15:32) ^^^^^^^^^^^ https://x.com/crispSV/status/1505970766629810179/photo/1 ) si ce spune conventia de la Geneva, Haga si care dracu' o mai fi despre obiective si unitati militare intercalate printre civili? ...... Banuiesc ca atunci cind rusii au distrus aceste doua tancuri in Mariupol s-au facut vinovati de "bombardare de obiective civile", nu? Trebuiau sa le ademeneasca in afara orasului si sa le bubuie in cimp. Daca nu voiau sa plece din oras, asta e, ghinion.... Miki, ca tot esti lamurit pe deplin: ..... Zic sursele pro ucrainene ca spitalul al ade copii lovit saptamina trecuta parca adapostea unitai militare care se ascundeau printre civili?! Ah... stai ca de fapt pe ala l-a lovit o racheta antiaeriana This post has been edited by miki: 12 Jul 2024, 15:51 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(miki @ 12 Jul 2024, 15:47) Mi se pare ciudat cum ".... a bomb" poate crea multiple explozii in linie Discuta cu ala de-a postat filmul, ca el a pus descrierea, nu eu. Sugestia mea umila e sa dai prioritate imaginilor in detrimentul descrierii. QUOTE Si raspunsul la intrebare: toti Ah, deci au murit toti dar pozitia a fost cucerita. QUOTE Unde toti este variabil Ca sa estimam, trebuie sa stim gradul de ocupare a pozitiei din film, sau macar tipul: linie de foc, suport sau loc de adapostire rezerve Asta in cazul in care este un transeu simplu Lucurile se complica daca este pozitie de adapostire tehnica de lupta Nu, ca sa estimam nu avem nevoie de toate aceste detalii. Avem nevoie de ele daca vrem sa determinam cu o precizie oarecare. QUOTE Zic sursele pro ucrainene ca spitalul al ade copii lovit saptamina trecuta parca adapostea unitai militare care se ascundeau printre civili?! Ah... stai ca de fapt pe ala l-a lovit o racheta antiaeriana Poate l-a lovit o racheta antiaeriana, ca pe cei doi fermieri polonezi. Si atunci faceau spume la gura unii despre rusii cei rai dar a trecut vremea, apele s-au clarificat si suferinzii de rabie au alte piulite in care sa bata apa. |
--------------------
*
*
*
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(yhattori @ 12 Jul 2024, 14:32) ^^^^^^^^^^^ Inca o minte ca o lama de brici a penetrat pina-n esenta problemei! https://x.com/OSINT_UA/status/1506412910284705793 De la o sursa ucraineana, ca sa nu fie dubii asupra veridicitatii, discutii ca-s trucate, samd. Te rog explica-mi, marksman, ce cauta un BM-21 la plimbare prin zone rezidentiale, de ce e adapostit intr-o cladire civila ( https://x.com/crispSV/status/1505970766629810179/photo/1 ) si ce spune conventia de la Geneva, Haga si care dracu' o mai fi despre obiective si unitati militare intercalate printre civili? Am ales special acest exemplu din martie 2022 ca sa nu existe discutii ca vai doamne, escaladarea rusa i-a fortat pe saracii ucrainieni sa recurga la masuri disperate. Inca unul: https://www.youtube.com/watch?v=qZ2sSYNvwJE Iar asa, de la the Sun, care poate fi banuit de orice numai de simpatii proruse nu. Banuiesc ca atunci cind rusii au distrus aceste doua tancuri in Mariupol s-au facut vinovati de "bombardare de obiective civile", nu? Trebuiau sa le ademeneasca in afara orasului si sa le bubuie in cimp. Daca nu voiau sa plece din oras, asta e, ghinion....i Acu’ câteva săptămâni am văzut un clip cu niște vehicule militare, probabil niște MLI-uri sau tunuri autopropulsate care circulau dinspre Bălcescu spre Grădina Bănățeană. Oare ce-or fi căutat printr-o zonă rezidențială, mai ales pe timp de pace? Nu puteau naibilor să le ducă prin altă parte? Mă gândesc că la ucraineni, în plin război, nu și-au permis luxul unor trailere, unor convoaie militare cu girofar, și a unor rute ocolitoare. Toate astea nu s-ar fi întâmplat dacă Rusia n-ar fi sustinut QUOTE ca evenimentele din iarna 2013/2014 din Ucraina reprezinta o incalcare a acestui punct al tratatului de catre ceilalti semnatari. QUOTE Refrain from economic coercion designed to subordinate to their own interest the exercise by Ukraine, the Republic of Belarus and Kazakhstan of the rights inherent in its sovereignty and thus to secure advantages of any kind În ce mod a fost încălcat acest punct? Care e coerciția aia economică exercitată de care dintre semnatari? Faptul că oamenii s-au săturat de oligarhi, de corupție, și au vrut o deschidere spre vest, adică au vrut ca poporul să fie suveran, înseamnă subordonarea Ucrainei? Subordonare să fie, dar către Rusia, altfel nu e bună. Iar invazia și anexarea unei părți a Ucrainei prezentate ca legitimă apărare e de cascadorii râsului. Concret, care a fost amenințarea militară din direcția Ucrainei la adresa Rusiei? Câte focuri s-au tras din Ucraina în teritoriul Rusiei înainte de “legitima apărare” prin anexarea Crimeei? Oare unde am mai văzut eu un război care a început tot cu niște pretinse agresiuni și operațiuni diversioniste care arătau viitoarea victimă drept agresor? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
axabrt |
![]()
|
Polinezii ai dracu au atacat cu tupeu măreața radiodifuziune germana și au creat o amenințare existențială celui de al treile reich parca.
Dar agresiune rusă e din 2014. De zece ani. Putin a avut destul timp sa se joace. Va zic eu de fapt Occidentul colectiv aștepta să se rezolve problema de una singura. Da putin in loc sa moara de cancer a ales sa moara de suparare |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:57 |