Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
yoncv |
![]()
|
||
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca nu era balalaul ala de Obama, nu ajungea Ukraina aici.
Moale si tot asa a facut, a vorbit-o pe la spate cum face Trump acum. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Discuții despre revendicări teritoriale față de Ucraina au loc în unele țări ale Uniunii Europene, în special în România, a declarat marți, într-o conferință de presă susținută la Riad, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov. „Există astfel de discuții”, a confirmat el răspunzând unei întrebări din partea TASS. „Și politicienii din România au vorbit despre asta destul de recent”, a menționat Lavrov.
Bah, care ai cerut Bucovina, Nordul Maramuresului si pana la Odessa inclusiv? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
jorjescu cred.
daca l consideram politician desi n as crede. oameni mai dubiosi decat cuplul georgescu rar am vazut. poate aia cu caritas FNI Nordis sa fi fost mai dubios |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE ,,Volodimir Zelenski are o rată de favorabilitate de 57% în Ucraina, după 3 ani de război, în creștere cu 5%, de la 52% în decembrie 2024, conform institutului KIIS. Trump îl vrea plecat pe Zelenski. Și Putin la fel. Zelenski tocmai a anunțat că atâta timp cât este război el nu pleacă. Aș adăuga eu: dacă ar pleca la cererea lui Trump, ar pune țara în pericol. Președintele este comandantul suprem al Forțelor Armate și în Ucraina, la fel ca în România. O plecare ar echivala cu o trădare. Dar să analizăm mai departe: în nov. 2024, un Omnibus realizat de InfoSapiens arăta că persoana publică care se bucură de cea mai mare încredere în Ucraina este Valeri Zalujnîi - fostul comandant al armatei/AFU, înlocuit de Zelenski cu Olexandr Sirski, cu o încredere de 76.8%, urmat de Kirilo Budanov cu 54.6%. În noiembrie 2024, în studiul celor de la InfoSapiens, Zelenski avea o cotă de încredere de 53%, adică aproape identic cu rezultatul cercetării KIIS din decembrie 2024 (52%), deci putem considera cercetările de încredere. Deci, dacă ar pleca Zelenski ar putea veni în locul lui Zalujnîi sau Budanov. Ca să vă faceți o idee, Zelenski era cel moderat cu privire la ruși, dintre cei trei. În 2019, Zelenski a câștigat alegerile cu o campanie în care promitea pacea cu rusia. Putin a crezut că l-a prins pe Dumnezeu de picior. Doar că <<Dumnezeu>> i-a dat un picior în cap cu efecte devastatoare pentru armata rusă care și-a pierdut jumătate din tancurile și blindatele grele și a ajuns să folosească măgari și cai pentru logistică în anumite sectoare ale frontului (nu, nu ar rămas fără BMP-uri și nici fără T-72 și nici nu vor rămâne până în 2026, dar caii și măgarii, utilizarea lor, este un indicator al stării armatei ruse). Dar cine sunt oamenii care momentan sunt în fața lui Zelenski la cota de încredere?... 1. Valeri Zalujnîi. Erou al Ucrainei, decorat de Zelenski. Este fostul comandant al armatei/AFU/ZSU, actualmente ambasador al Ucrainei în Marea Britanie, un militar de excepție, general educat în școlile militare din occident, cel care s-a aflat la cârma AFU când rusia a invadat Ucraina. - Zalujnîi este recunoscut în cercurile militare înalte ca fiind unul dinre cei mai talentați comandanți de armată. - A supervizat contraofensiva Kyiv condusă de cel care va urma să-l înlocuiască, Olexandr Sîrski. Plănuiește și inițiază una dintre cele mai îndrăznețe operațiuni militare din epoca contemporană: dubla contraofensivă, una pe Frontul de Est-Harkiv și una pe Frontul de Sud-Kherson, ambele încununate de succes. - În 2022 primește cadou din partea unui ucrainean-american bogat, pentru apărarea Kyivului, 1 milion de dolari. Îi donează pe toți Forțelor Armate ale Ucrainei. - Probabil cel mai iubit comandant militar din lume de către subordonații săi. 2. Kirilo Budanov. Erou al Ucrainei, decorat de Zelenski. Este generalul șef al GUR - Direcția de Informații a Armatei, care în Ucraina are și o componentă militară, aflată direct sub comanda lui Budanov. - Despre el se știu multe, că provine din rândul forțelor speciale, că și acum, chiar dacă cutuma nu recomandă, participă la acțiuni militare, personal, cu arma în mână (vă imaginati vreun general român sau de aiurea, noaptea, cu arma în mână, nightvision pe cască, coordonând un grup de sabotaj format din 5-10 oameni, într-o misiune extrem de riscantă, noaptea, în spatele liniei inamicilor? Pentru că Budanov asta face și acum. Ușor iresponsabil, dacă mă întrebați pe mine). - Despre Budanov se mai știe că pe vremea când era în Forțele de Operații Speciale ale GUR, în urma unei misiuni speciale în Crimeea, a fost nevoit să înoate înapoi pe teritoriul controlat de Ucraina peste 8 km, în apele înghețate ale Mării Negre. - În 2023 rușii i-au otrăvit soția, dar spre ghinionul rușilor, aceasta a supraviețuit. El a supraviețuit la mai mult de 6 tentative de asasinat. - Dacă vreți să vă fac și o imagine despre personalitatea lui: are o pisică pe care o duce cu el la birou, unde mai are și un canar și două broscuțe țestoase. Astfel, și dacă ar pleca Zelenski (nu va pleca), rușii ar scăpa de dracu' și ar da de mă-sa + tac'su = love, oricare dintre cei doi i-ar lua locul. Ce nu înțelege Trump și încă nu vrea să înțeleagă nici Putin, este că Zelenski, cu toate greșelile lui (și este criticabil în destule privințe, însă lăudabil în cele mai multe), este majoritar apreciat de ucraineni și minciinile lansate la adresa lui (<<are 4% favorabilitate>> - mințea condamnatul Trump aseară) îl fac și mai apreciat de popor. Iar poporul ăsta a mai fost subestimat o dată. Vă mai aduceți aminte? Acum aproape 3 ani de zile, când a doua putere a lumii se aștepta ca Zelenski să fugă și AFU să se predea. Vă aduceți aminte de celebra <<n-am nevoie de un taxi, am nevoie de muniție>>, ca răspuns la cererea lui Biden să părăsească țara și să o conducă din exil?... Ucraina nu este total izolată de curentele de comunicare internaționale, însă retorica prin care dreapta și extrema-dreaptă au câștigat alegerile (gay, imigrație, woke, fals suveranism) îi lasă fix rece pe ucraineni. Adică minciunile lui Trump și propaganda lui Musk se lovesc de urechi surde în Ucraina. Populația ucraineană are oricum o reticență la SUA începând cu 2023, când americanii au cam sfeclit-o cu planurile contraofensivei ratate și ulterior cu amânarea ajutorului militar de către Mike Johnson la cererea lui Trump, fapt ce a dus la mii de militari ucraineni morți în cele 6 luni de întârziere. Acum, prin acțiunile administrației conduse de președintele condamnat, Zelenski iese întârit, iar Europa și China (atenție!) văd o oportunitate în a deveni voci puternice în discuția despre pace. Iar dacă Europa se bagă, Trump va trebui să se alieze și mai mult cu Putin pentru a-l subjuga pe Zelenski prin pedepsirea poporului ucrainean. Da, știu că sună halucinant ceea ce citiți, că președintele american și cel rus cel mai probabil vor pedepsi un popor est-european pentru singurul motiv că aveau dorința de a fi parte din Uniunea Europeană și NATO. Însă este adevărat. Zelenski nu va ceda. Important pentru România este ca nici Europa să nu cedeze și să fie alături de Ucraina, pentru că rusia aproape nu mai respiră militar (voi detalia în zilele următoare), iar economic gâfâie și singura lor salvare este președintele condamnat Trump. P.S. apropo, condamnatul Trump are o rată de încredere de 54%, e în <<luna de miere>> a mandatului și n-au murit oameni în timpul mandatului său, nu a fost invadată și asediată țara, copiii americani n-au fost răpiți și nici soldații americani executați, prizonierii de război americani torturați și orașele de provincie rase de pe suprafața pământului de o putere militară de zece ori mai mare. Zelenski, repet, e la 57%." Radu Hossu |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Urmează pachetul de santiumi aniversar
https://hotnews.ro/marea-britanie-anunta-ca...surubul-1908056 Tot frecție la pisica se numește |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 23 Feb 2025, 16:31) Urmează pachetul de santiumi aniversar https://hotnews.ro/marea-britanie-anunta-ca...surubul-1908056 Tot frecție la pisica se numește A avut efect destul si ce s-a facut pana acum. Evident ca in Rusia nu se plange nimeni, ca alfel sare de la geam. Inca are resurse din cauza petrolului si gazelor, dar nu pentru mult timp. Din cauza asta trebuie sa stranga bine cureaua. Rusua nu avea cum sa cada peste noapte, cine se astepta la asta este pueril. Nici noi nu avem presedinte care sa vorbeasca asa. Si nici nu am avut in 35 de ani de la revolutie. La fel cum nici pe Maia Sandu nu o avem. Noroc ca stim noi ca Elena este proasta. QUOTE La Kiev are loc o conferința de presă a lui Volodimir Zelenski. E o conferința mare, importantă cu zeci și zeci de jurnaliști. Am selectat pentru voi câteva din declarațiile președintelui Zelenski. S-ar putea să vă intereseze: ▪️Mâine e un moment de cotitură. La Kiev va avea loc un summit cu partenerii. 13 țări partenere vor ajunge fizic, 24 se vor alătura online. ▪️ Sunt gata să renunț la funcția de președinte dacă asta garantează pacea pentru Ucraina. ▪️Ucraina, Europa, SUA și Rusia sunt părțile participante la negocieri. ▪️Ucraina a primit 100 de miliarde de dolari ajutor din partea SUA, nu 350 de miliarde. ▪️Nu recunosc datoria de 500 de miliarde de dolari. Această cifră nu corespunde realității. ▪️ Nu recunosc nici datoria de 100 de miliarde de dolari. Am convenit cu Biden că 100 mld sunt o subvenție. O subvenție nu este o datorie. ▪️Ermak(consilierul lui Zelenski) discută acum cu partenerii americani. Au stabilit că nu există nicio datorie de 500 de miliarde de dolari și nici dobânzi. Avansăm. ▪️SUA, în cadrul acordului privind resursele minerale, doresc să obțină o suprataxă de 100% pentru ajutorul acordat. ▪️ Nu sunt dispus să semnez ceva ce vor trebui să plătească zece generații de ucraineni. ▪️Avem mare nevoie de garanții de securitate din partea lui Trump. Cred că el va ajuta la încheierea războiului. ▪️Trump nu va fi președinte pentru totdeauna. Dar noi avem nevoie de pace pentru mulți, mulți ani. ▪️ Pe drum spre Ucraina sunt ajutoare militare și echipamente în valoare de 15 miliarde de dolari. ▪️Vreau ca acordul nostru cu SUA să fie fără scandaluri. ▪️Despre ajutorul din partea SUA: Nimic nu a fost oprit, dar nici nu s-a anunțat nimic nou. ▪️Nu m-am supărat pe Trump pentru că m-a numit dictator. Vom continua să trăim cumva cu America. Nu voi fi dictator, am fost ales. ▪️ Numai cine este dictator se supără când i se spune dictator. ▪️ După încheierea legii marțiale, vor avea loc alegeri. Pentru mine, cel mai important este ce cred ucrainenii despre mine. ▪️Nu putem încheia acest război săptămâna aceasta și fără garanții de securitate pentru Ucraina. ▪️Avem nevoie de încă 20 de sisteme Patriot. Costul acestora este de 35 de miliarde de dolari. ▪️Nu au existat indicii că SUA ar putea opri ajutorul pentru Ucraina la un moment dat. ▪️SUA nu înseamnă doar bani. Sprijinul politic și sancțiunile sunt la fel de importante. Există, de asemenea, anumite tipuri de arme pentru care doar SUA dețin licență. ▪️Activele rusești înghețate sunt banii noștri(ai Ucrainei). Nu ai noștri împreună cu ai partenerilor. ▪️Deconectarea noastră de la Starlink ar fi o greșeală. Mii de sisteme sunt folosite în spitale, grădinițe, școli. Fără Starlink va fi dificil, este o provocare umanitară pentru noi. ▪️ Noi plătim pentru acest serviciu(Starlink). Mulțumim partenerilor, Polonia și Germania îl finanțează. ▪️ În prezent, conform sondajelor oficiale în care toată lumea are încredere, 65% dintre ucraineni au încredere în mine. 4% sunt dezinformare. ▪️SUA insistă asupra încetării focului fără a oferi garanții de securitate. Noi, însă, cerem mai întâi garanțiile. ▪️ Garanțiile de securitate înseamnă aderarea la Uniunea Europeană și finanțarea de către Occident a armatei ucrainene la un nivel de 800.000 de soldați, precum și prezența unui contingent străin pe teritoriul Ucrainei. ▪️ Nu avem nevoie de garanții de securitate din partea Rusiei, pentru că nu avem încredere în ele. Nu putem pur și simplu să-l credem pe Putin pe cuvânt că nu va veni din nou aici cu trupe. ▪️ Anul trecut Ucraina a produs 2,2 milioane de drone. Sarkozy Merkel au refuzat Ukraina sa intre in NATO acum ceva ani. Iar Merkel a terminat ce a inceput Schroder. A transformat Germania in sluga Rusiei. A inchis toate centralele nucleare. This post has been edited by IRONICK: 23 Feb 2025, 21:52 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Asta cu dronele e interesanta.
Deci cam 6000 de diferite tipuri pe zi. Dar ei nu lansau atâtea in nici un caz. Fie cifra e puțin exagerata din motive obiective, fie restul sunt puse la depozitare în așteptarea zilei decisive. Cred că un milion de drone lansate asupra Rusiei concomitent ar face ceva ravagii |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai drona nu este neaparat drona mare cu aripi. Si si alea mici carora le atasezi doar o grenada.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
O fi d astea
https://www.g4media.ro/ucraina-chiar-vrea-c...-fi-momeli.html Doamne motor pulsoreactor. Conceptual au cam 80 de ani ! Inginerie germană. Sa nu uitam că nemții și ucrainenii au fost cândva aliați |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
vezi, din cauza asta nu te ia nimeni in serios
<span class='edit'>23 Feb 2025, 21:18:</span> A primit resturi de mancare. Doar s-a umilit in fata lu' Trump. QUOTE Poland has spent 30 years building its foreign policy around a strong US alliance. Yesterday, that foundation cracked. Andrzej Duda flew across the Atlantic for a planned hour-long meeting with Trump. He got ten minutes. This wasn’t just bad optics. It was a humiliation. Poland has positioned itself as America’s most loyal ally in Europe. But when Trump is reshaping US policy on Ukraine and NATO, Poland was given barely a moment of his time. Duda had no offer, no clear role after refusing to be part of a stabilisation mission. Meanwhile, France and the UK are shaping proposals on Ukraine. They have leverage. After the meeting, Duda and his camp scrambled to spin it as a success. They searched for breadcrumbs: Trump’s warm words, a vague mention of military cooperation, a possible visit to Poland. But none of it changes the reality. Trump’s words were warm, but the actions matter. His team is cutting Ukraine out of talks with Russia. US support for NATO looks uncertain. And yet Duda left Washington with nothing but scraps. For years, Poland’s security strategy rested on unquestioning faith in the US alliance. That strategy is being dismantled day by day. This post has been edited by IRONICK: 23 Feb 2025, 21:19 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 23 Feb 2025, 19:42) Tu o compari pe Maia Sandu cu Nutzi? Decat atat https://www.capital.ro/elena-lasconi-o-comi...e-la-viena.html Singurul lucru care mi-a placut in campania Elenei Lasconi, a fost discursul de sustinere al Maiei Sandu, inainte de turul 2. This post has been edited by ady77: 23 Feb 2025, 22:12 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Festival de caterinca in USA.
Attached thumbnail(s) img_1_1740342282253.jpg ( Size: 68.6k ) Number of downloads: 290 img_1_1740342267350.jpg ( Size: 89.01k ) Number of downloads: 295 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE Mă, oameni, mă! Că sunteți oameni dacă aveți facebook, nu? Că un porc, o râmă sau o moluscă nu au facebook. Doar oamenii au. Iar oamenii, pe lângă pulă, ochi, stomac, gambe, metatarsiene sau mușchiul sternocleidomastoidian mai au în componență și creier. Acest organ ajută omul să judece, să înțeleagă, să gândească, să tragă concluzii existențiale. Nimeni nu spune că aceste acțiuni trebuie să fie cumva. Bune sau rele. Corecte sau eronate. Ele trebuie să fie. Atât. Pentru că și porcul, și râma, și molusca gândesc. Atât cât pot. De pildă, știu când trebuie să mănânce, să se cace sau să se cenzurată. Creierele lor le transmit asta. Și-acum vă-ntreb, oameni, da?, ați reținut OAMENI, ce ați făcut cu creierele voastre ieri, când la comerorarea celor trei ani de când rusia a invadat Ucraina, și a violat femei și copii nevinovați, a bombardat civili care stăteau în apartamentele lor, a distrus o țară care nu e a lor v-ați trezit să comentați cu ură și prostie incomensurabilă la imaginile și articolele cu comemorarea? V-ați gândit, măcar o clipă că puteați fi voi în locul lor? Că putea intra putin în Mizil, Urlați, Băicoi, Dolhasca sau Țăndărei și vă bombarda casele, vă cenzurata copiii și femeile, vă halea porcu' și cocoșu' din cotețe, cu pene cu tot, iar pe voi vă-mpușca? Ce făceați voi în clipa aia? Trăgeați cu furcile și coasele-n tancurile rusului? Am văzut comentarii (fără toate literele în ele și fără cratime!) în care vă urlați imbecilitatea crasă cum că ucrainenii se plimbă prin Mall-urile din România îmbrăcați în haine scumpe și circulă în mașini "bengoase". Că alocația pentru un copil ucrainean, refugiat, este mult mai mare decât a unui pui de dac. Știți cine dă banii pentru acele alocații, gâștelor? U.E. Nu vi-i trage vouă de la alocațiile voastre Statul român. Știați asta, guițaților? Și apoi, dacă vă bombarda putin blocul și vă refugiați la Vidin, Sofia sau Veliko Târnovo puteați să vă hrăniți progenitura cu 100 de leva lunar? Cam 51 de euro. Puteați, mă, loazelor, fără dinți și fără creiere? Și încă ceva... Dacă putin bombarda orașele în care trăiesc Elon Musk, Madonna, Tommy Hilfiger, Yohji Yamamoto, Botezatu' nostru sau alți oameni bogați, bine îmbrăcați, cu mașini "bengoase" toți ăștia trebuiau să plece în bejenie îmbrăcați în boschetari? Chiar credeți că toți oamenii sunt săraci și proști ca voi? Dacă eu am BMW nu am voie să fug din calea rusului care vine să-mi cenzurată femeia și copilul? Cacați cu ochi sunteți toți, bă, viermilor, nu oameni. Oamenii judecă, bă. Oare ce fel de armament era ascuns în apartamentele astea din blocul pe care-l vedeți? Dacă-l vedeți, desigur. Că proștii sunt, adesea, și orbi. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Se baga marfa noua.
QUOTE Cancelarul german Friedrich Merz a declarat că livrările de Taurus către Ucraina vor începe săptămâna viitoare. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
Sanchi sanchiuni.
Nu mai bine suntem noi că frații https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/un-al...nul-sua-3141727 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
Trump se grabeste sa il ajute pe Putin, ca nu mai rezista un an.
Deja folosesc tancuri doar pentru tun, cai si magari. Ucraina are castiguri pe unele din fronturi. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu uita de biciclete!
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sunt filme destule cu aia pe front. Zici ca-s din primele doua razboaie mondiale
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 4 Mar 2025, 19:32) Trump se grabeste sa il ajute pe Putin, ca nu mai rezista un an. Deja folosesc tancuri doar pentru tun, cai si magari. Ucraina are castiguri pe unele din fronturi. Deci 6 luni fara ajutor. ![]() Screenshot_20250304_221352.jpg ( Size: 482.01k ) Number of downloads: 318 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
Din Catavencu?
|
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
Din Ruzia!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Noroc ca farul forumului ne explica din defensromania.
Screenshot_20250314_110936_com.android.chrome_01.jpg ( Size: 374.23k ) Number of downloads: 218 img_1_1741943385194.jpg ( Size: 145.19k ) Number of downloads: 191 Asta-i nivelul ruziei acum, luati ucraina de pe noi ca ne omoara. This post has been edited by IRONICK: 14 Mar 2025, 11:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce te face sa crezi ca ce ai postat este adevarat si nu ce zic rusii?
Si nu numai ei.... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu sunt curios pe cine citează.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
IRONICK |
![]()
|
Continutul citatului il gasesti in mai multe surse.
Trump il ameninta pe Putin: img_1_1741950675685.jpg ( Size: 137.49k ) Number of downloads: 180 ![]() This post has been edited by IRONICK: 14 Mar 2025, 13:27 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Kursk_Direction_March_13__2025.png ( Size: 1.87mb )
Number of downloads: 44
Mda, ii rup ucrainenii... Sursa: https://www.understandingwar.org/background...t-march-13-2025 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 07:37 |