Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra sancțiunilor împotriva Rusiei, o serie de state profită și nu respectă sancțiunile
RDK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|||
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.350 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Arpechim este închisă de foarte mult timp, așa că nu mai trola aiurea. Mulțumește marilor specialiști români care au căpușat Petrom-ul și lui Năstase &Co pentru vânzarea strategică
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.535 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Negociata de Basescu, ai uitat sa spui. Mi se pare si chiar semnata
Nu pun link, ca trebe sa mi cer scuze. Doar ca l am auzit eu personal pe Base la o emisiune cand se lauda cu asta. Acum o da cotita |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.454 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici o arma si nici un blindaj nu sunt 100% eficiente. Un baiat pe youtube cita un observator american din ukraina care zicea ca au tras 300 de Javelin la un moment dat distrugand 200 de vehicule. tancurile in care s-a tras si nu s-au gaurit nu o sa le vezi in presa ma gandesc.
Apoi Kontact 5 si Relikt 3 nu sunt chiar degeaba nici ele, fix anti HEAT sunt acolo. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru cei preocupati de ouale mele. Intre 17-18 e open la numarat, masurat testat.
Fara granite etc. e neomarxism globalism etc. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.350 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 17 Mar 2022, 08:47) Negociata de Basescu, ai uitat sa spui. Mi se pare si chiar semnata Nu pun link, ca trebe sa mi cer scuze. Doar ca l am auzit eu personal pe Base la o emisiune cand se lauda cu asta. Acum o da cotita Uite 2 link-uri ca sa nu mai aberezi cu talent: https://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1262225...iecilor-omv.htm https://ro.wikipedia.org/wiki/Traian_B%C4%83sescu Deci Basescu era primarul Bucurestiului, iar Nastase era prim-ministrul Romaniei. Din cate tin minte, prim-ministrul are in subordine aceste companii nationale, nu primarul bucurestiului. Dar tu da-i inainte cu trolatul. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.484 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(stolniceanulucian @ 16 Mar 2022, 21:35) Am impus si eu sanctiuni Rusiei, nu mai cumpar benzina de la Lukoil. Imi aduc aminte cand aveam Loganul si Opelul pe GPL ce dilema aveam. Cui sa dau banii ? - ungurilor (Mol) - sau rusilor (Lukoil) Uite efectul sanctiunilor: https://www.wall-street.ro/articol/Careers/...ana-vineri.html |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(stolniceanulucian @ 16 Mar 2022, 21:35) Am impus si eu sanctiuni Rusiei, nu mai cumpar benzina de la Lukoil. Nu mai iau de multisor de la lukoil, ultima oara a fost cam poluata benzina de la ei. In schimb nu renunt la mustarul rusesc. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DannyY |
![]()
|
Daca e sa ma intrebe cineva pe mine, blocarea unei activitati romanesti pe motiv ca are ceva legaturi cu Rusia e o tampenie gigantica.
Pot sa inteleg ca nu iei benzina de la rusi/unguri/kazahstanezi/austrieci pe motive de calitate sau pret, dar in nici un caz fiindca sunt rusi/unguri/kazahstanezi/austrieci. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 31 March 11 ![]() |
In general este dovedit ca boicotul economic funcționează. Noi romanii nu avem suficienta disciplina și spirit de grup sa îl aplicam. Boicotul economic poate fi folosit și pentru a impiedica creșterea abuziva a preturilor. În Germania un supermarket local a crescut prețul untului cu 50 de cenți. Timp de câteva săptămâni nimeni nu a mai cumpărat și au fost nevoiți sa dea înapoi. În legătură cu isteria creata de creșterea preturilor la benzina. Oamenii trebuiau sa facă exact invers. În loc sa cumpere mai mult, trebuiau sa amâne sau sa nu cumpere deloc. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.454 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E ok, o sa evitam sa te intrebam atunci daca profiturile plecate la mama rusia nu te deranjeaza.
This post has been edited by einstein1984: 17 Mar 2022, 11:36 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DannyY |
![]()
|
Explica-mi, cu cuvintele tale, ce legatura au salariile celor 2400 angajati romani de la TMK cu profiturile care nici alea nu au plecat niciodata in Rusia, ci s-au reinvestit tot in Romania... Sau avem 2400 de oligarhi rusi deghizati pe care trebuie sa-i pedepsim?
Si mai zi-mi cum o sa-si plateasca compania datoriile catre furnizorii mai mari sau mai mici din Romania. Si cum va mai asigura livrarile JIT catre clientii din automotive. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
einstein1984 |
![]()
|
TMK sunt aia de fac tevi nu? E ok, se gasesc alti furnizori de tevi...
Am auzit ca au conturile blocate, aia e o actiune a statului nu a clientilor sai care daca aveau de ales cumparau tot de la ei. Deci comparatia ta e 0 Cat priveste profiturile reinvestite tot in tara... o s arad putin si dupa aia imi vad de treaba. https://www.yachtcharterfleet.com/luxury-ch...2231/axioma.htm uite unde se duc profiturile lui TMK romania, ala e yachtul lui Pumpyansky, care de prin 2017 e pe o lista de sanctiuni ale SUA si de anul asta si al UE. This post has been edited by einstein1984: 17 Mar 2022, 11:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 17 Mar 2022, 11:43) TMK sunt aia de fac tevi nu? E ok, se gasesc alti furnizori de tevi... Am auzit ca au conturile blocate, aia e o actiune a statului nu a clientilor sai care daca aveau de ales cumparau tot de la ei. Deci comparatia ta e 0 Cat priveste profiturile reinvestite tot in tara... o s arad putin si dupa aia imi vad de treaba. Tevi fac aici la Slatina. Mai fac otel la combinatul de la Resita, cu care au fuzionat la inceputul anului. Au o sectie infiintata special pentru niste piese tubulare pentru Dacia Pitesti (investitie foarte mare), care o sa fie in plop daca astia opresc productia. Efectiv n-au de unde sa ia piesele alea intr-un timp scurt. In automotive trebuie sa indeplinesti niste standarde de-ti pica plombele, asa ca eventualii furnizori trebuie sa treaca printr-un proces de certificare si autorizare. Pana sa te umfle rasul, e mai bine sa te documentezi si pe urma s-ar putea sa te umfle plansul. De salariile care nu pot fi platite, desi banii exista in cont, ce zici? O sa vina statul sa le dea oamenilor banii? De unde, din buget? Prin somaj tehnic? Sau cum? In data de 9 martie, UE l-a pus pe oligarhul Pumpyansky pe lista sanctiunilor. Din data de 3 martie (cu o saptamana inainte), ala nu mai are nici o calitate directa sau indirecta in TMK. Deci.... care-i faza cu sanctiunile si mai ales de ce nu se deblocheaza macar salariile? O chestie asemanatoare au facut si oligarhii lui ALRO (au demisionat inainte de a intra pe lista), dar pe aia nu i-a blocat nimeni. Ar fi fost chiar un dezastru in Slatina sa aiba doua companii de talia astora puse pe branci. Stiu destul de bine ce au fost si ce au devenit ALRO si TMK, in timp ce tu nu stii absolut nimic despre ele. LE: Umbla vorba ca rusul are si elicopter personal cu care survoleaza Moscova. Il doare pe el in kur de sanctiunile UE, in schimb la Slatina si la Resita lumea ramne fara salarii. Trebuie sa fii einstein ca sa pricepi cum e sa te impusti in picior. This post has been edited by DannyY: 17 Mar 2022, 12:06 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 17 Mar 2022, 09:21) Nici o arma si nici un blindaj nu sunt 100% eficiente. Un baiat pe youtube cita un observator american din ukraina care zicea ca au tras 300 de Javelin la un moment dat distrugand 200 de vehicule. tancurile in care s-a tras si nu s-au gaurit nu o sa le vezi in presa ma gandesc. Apoi Kontact 5 si Relikt 3 nu sunt chiar degeaba nici ele, fix anti HEAT sunt acolo. Unele vehicule or fi primit mai mult de o racheta. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Recunosc ca de tmk am auzit acu cateva zile. Si desi imi pare rau pt angajatii lor, nu e absolut deloc in puterea mea sa-i ajut cu ceva. Asta nu schimba faptul ca parelela cu boicotul lukoil e altceva.
17 Mar 2022, 12:12: QUOTE(DannyY @ 17 Mar 2022, 12:02) LE: Umbla vorba ca rusul are si elicopter personal cu care survoleaza Moscova. Il doare pe el in kur de sanctiunile UE, in schimb la Slatina si la Resita lumea ramne fara salarii. Trebuie sa fii einstein ca sa pricepi cum e sa te impusti in picior. ciudat, dat fiind ca sta la yecaterinburg. ![]() This post has been edited by einstein1984: 17 Mar 2022, 12:12 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(DannyY @ 17 Mar 2022, 11:40) Explica-mi, cu cuvintele tale, ce legatura au salariile celor 2400 angajati romani de la TMK cu profiturile care nici alea nu au plecat niciodata in Rusia, ci s-au reinvestit tot in Romania... Las la o parte problema (reala) cu angajatii romani, dar partea cealalta (cu profiturile si ingineriile financiare, ca altfel nu le pot zice) e cam asa: Pana prin 2018 au fost profituri, dar incepand cu 2019 a trecut pe pierdere (deci nexam reinvestit). Ultimul raport disponibil (dupa aia s-au delistat) e - evident - tot cu pierderi. E clar ca banii s-au scurs in exterior sub alte forme (de-aia am zis de inginerii financiare). Revenind la angajati, daca nu-s batuti in cap si le ajunge cutitul la os si foamea-n gat, se pot reorienta, nu-i tine nimeni legati de poarta unei fabrici. Slatina nu-i vreo comuna izolata si fara alte sanse, din contra (de ex. se lucreaza la drumuri in draci prin zona). |
--------------------
Dacia
1310
|
DannyY |
![]()
|
Ia de citeste, einsteine, imbogateste-ti orizontul si retine: fluxul banilor spre Rusia trebuie blocat, nu cel catre Romania. Altfel se considera ca suntem cretini.
https://newsweek.ro/investigatii/document-g...e-sub-sanctiuni https://www.zf.ro/zf-produs-in-romania/prod...platim-20497696 https://gazetaoltului.ro/actualitate/ingine...iei-a-slatinei/ Interesant ca nici Lukoil Romania, nici Gazprom din Romania nu sunt blocate. Nici Vimetco si nici alte companii cu legaturi mai tari sau mai slabe cu Moscova. Doar TMK ![]() <span class='edit'>17 Mar 2022, 12:25:</span> QUOTE(maho @ 17 Mar 2022, 12:16) Las la o parte problema (reala) cu angajatii romani, dar partea cealalta (cu profiturile si ingineriile financiare, ca altfel nu le pot zice) e cam asa: Pana prin 2018 au fost profituri, dar incepand cu 2019 a trecut pe pierdere (deci nexam reinvestit). Ultimul raport disponibil (dupa aia s-au delistat) e - evident - tot cu pierderi. E clar ca banii s-au scurs in exterior sub alte forme (de-aia am zis de inginerii financiare). Revenind la angajati, daca nu-s batuti in cap si le ajunge cutitul la os si foamea-n gat, se pot reorienta, nu-i tine nimeni legati de poarta unei fabrici. Slatina nu-i vreo comuna izolata si fara alte sanse, din contra (de ex. se lucreaza la drumuri in draci prin zona). Mai sunt Pirelli, Bekaert, ALRO. Dar TMK e al doilea angajator ca marime, sunt 1700 angajati in Slatina si vreo 700 la Resita, unde nu stiu ce posibilitati de angajare exista. E un numar imens de oameni. Si revin la intrebare: cum e posibil ca sanctiunile UE impotriva Rusiei sa lase pe drumuri 2400 de romani? Si cum e posibil ca romanii din Romania sa se bucure de treaba asta, in timp ce rusii din Romania spun ca e o tampenie? This post has been edited by DannyY: 17 Mar 2022, 12:28 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
einstein1984 |
![]()
|
auzi, tu ai impresia ca iesirea aluia nominal din actionariat pacaleste pe cineva? Reaaaaly? Ca banii nu tot acolo se duc?
Hai zi merci ca nu intra OS sa vada propaganda pe aici ca jucai septica cu politistu intergalactic. PS. benzina d ela luk nu am mai pus, dar nici o mai spal sau pun aer de la ei. This post has been edited by einstein1984: 17 Mar 2022, 12:33 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DannyY |
![]()
|
Am prieteni in TMK-ul ala, cunosc personal foarte multa lume acolo, asa ca nu-ti permit sa-mi spui mie ca fac propaganda.
Eu stiu de la sursa cum se simt aia, pe tine de doare in cur de ei. Subiectul este "Pro sau contra sanctiunilor". In cazul de fata, eu sunt contra. Probleme? This post has been edited by DannyY: 17 Mar 2022, 12:37 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.535 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 17 Mar 2022, 10:41) http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenogr...246&idl=1&prn=1 https://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radi...ian-basescu.htm Mda, tot hotnews, o data i credem, o data nu. O fi fost site chinezesc De rolul lui de negociator nu ai auzit nimic? Bun asea. This post has been edited by bgdrenault: 17 Mar 2022, 12:38 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 17 Mar 2022, 12:35) Am prieteni in TMK-ul ala, cunosc personal foarte multa lume acolo, asa ca nu-ti permit sa-mi spui mie ca fac propaganda. Eu stiu de la sursa cum se simt aia, pe tine de doare in cur de ei. Subiectul este "Pro sau contra sanctiunilor". In cazul de fata, eu sunt contra. Probleme? Daca esti prieten cu rusii si vrei sa-i ajuti fix propaganda inteleg ca faci.... Si eu cunoc destui rusi dar nu-mi permt sa zic ca sanctiunile sunt o idee rea. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Nu ti permiti sa zici..........
Dar cum gandesti? Iau motorina de la luk oil de cand au oferta vestita, sambata si duminca, aka vreo 10 ani cel putin Nu mult, doar ce consum peste cota din Petrom. Luna asta doar 16 litri. Asta i viata. Eu sa nu mai cumpar avantajos, dar Germanica le da sute de milioane de dolari zilnic. This post has been edited by bgdrenault: 17 Mar 2022, 13:10 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 17 Mar 2022, 12:40) Daca esti prieten cu rusii si vrei sa-i ajuti fix propaganda inteleg ca faci.... Si eu cunoc destui rusi dar nu-mi permt sa zic ca sanctiunile sunt o idee rea. Tinand cont ca stramosii mei au fugit din Rusia din cauza persecutiilor tariste, cred ca sentimentele mele ancestrale fata de autocratia de acolo sunt evidente. Prieteni am doi: un hahol si un oltean. Asa ca te poti opri din a ma musca de fund. Daca doresti, ma poti pupa, dar nu e obligatoriu. This post has been edited by DannyY: 17 Mar 2022, 12:46 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 17 Mar 2022, 12:43) Gandesc ca sanctiunile sunt o masura eficienta si care u escaladeaza violenta. Daca invada Franta belgia poate eram eu in locul alaora de la TMK. @DanyY [cenzurat] This post has been edited by einstein1984: 17 Mar 2022, 12:47 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 17 Mar 2022, 12:43) Nu ti permiti sa zici.......... Dar cum gandesti? I au motorina de la luk oil de cand au oferta vestita, sambata si duminca, aka vreo 10 ani cel putin Nu mult, doar ce consum peste cota din Petrom. Luna asta doar 16 litri. Asta i viata. Eu sa nu mai cumpar avantajos, dar Germanica le da sute de milioane de dolari zilnic. In Germania exista TMK Europe, cu absolut acelasi actionariat. Aia nu-s blocati. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
maho |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 17 Mar 2022, 12:20) TMK e al doilea angajator ca marime, sunt 1700 angajati in Slatina si vreo 700 la Resita, unde nu stiu ce posibilitati de angajare exista. E un numar imens de oameni. Si revin la intrebare: cum e posibil ca sanctiunile UE impotriva Rusiei sa lase pe drumuri 2400 de romani? Si cum e posibil ca romanii din Romania sa se bucure de treaba asta, in timp ce rusii din Romania spun ca e o tampenie? Posibilitati de angajare exista in orice domeniu, cererea si oferta functioneaza. Reorientarea profesionala, in caz de nevoie sau... flexibilitate cerebrala, face totul. Te contrazic, numarul ala nu-i deloc imens, si-ti dau doar doua exemple/hinturi: Roman s.a. si Sidex, unde in vremurile bune lucrau (si dupa n-au murit de foame) zeci de mii de angajati. Tot industrie. Zi-le (in gand) "victime colaterale", n-ai ce face. Iti garantez insa ca romanii din Romania nu se bucura de necazul actual al respectivilor angajati (nici macar einstein). Rusii din Romania traiesc si ei cum pot, ca si romanii. QUOTE(einstein1984 @ 17 Mar 2022, 12:31) Hai zi merci ca nu intra OS sa vada propaganda pe aici ca jucai septica cu politistu intergalactic. N-as crede, ca nu-i cazul deloc. QUOTE(bgdrenault @ 17 Mar 2022, 12:43) Iau motorina de la luk oil de cand au oferta vestita, sambata si duminca, aka vreo 10 ani cel putin Nu stiu cum e la voi, da' p-aici nu mai e nici o oferta "ieftina" de w/e (nici la luk, nici la petrom). |
--------------------
Dacia
1310
|
DannyY |
![]()
|
Nu pot sa le zic "victime colaterale", fiindca nu sunt.
Chiar UE are o derogare de la regula, chiar in Reg 269/2014. (1) Prin derogare de la articolul 2, autoritățile competente ale statelor membre pot autoriza deblocarea anumitor fonduri sau resurse economice înghețate sau punerea la dispoziție a anumitor fonduri sau resurse economice, în condițiile pe care le consideră adecvate, după ce constată că fondurile sau resursele economice în cauză: (a) sunt necesare pentru satisfacerea necesităților de bază ale persoanelor fizice sau juridice, ale entităților sau organismelor incluse pe lista din anexa I și ale membrilor de familie care se află în întreținerea respectivelor persoane fizice, inclusiv a cheltuielilor pentru alimente, chirie sau rate ipotecare, medicamente și tratamente medicale, impozite, prime de asigurare și plata serviciilor de utilități publice; Deci bancile au ingheat toate conturile (cam abuziv, dar e o alta discutie). Din cate citesc in pozitia oficiala a companiei, managementul a trimis o caruta de documente la "autoritatile competente". Dar autoritatile competente sunt de fapt incompetente, iar salariatii aia stau cu limbile scoase fiindca inca nu li s-a virat salariul. Se vorbeste de somaj tehnic, compensatii, tot felul de alte aberatii. Reorientarea profesionala e o chestie teoretica, chiar utopica. Si mai sunt si alte aspecte: ce faci cu halele, utilajele, birourile? Cine plateste taxele si impozitele locale? Mai bine nationalizeaza firma si o lasa sa functioneze in continuare, cum a facut Putin cu avioanele comerciale in leasing. This post has been edited by DannyY: 17 Mar 2022, 15:07 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 02:13 |