Opel Crossland X (Polizorul Turbo), și Mazda CX-30. Două plasticuri.
![]() ![]() |
Opel Crossland X (Polizorul Turbo), și Mazda CX-30. Două plasticuri.
Victorine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.598 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sobolan @ 30 May 2019, 22:53) Eu stiu cum e,is patit,e dreptul meu sa "folosesc" garantia. Ciudat ca te stresezi,nervii tai valoreaza ceva oare ? ![]() Sincer ca luam troaca aia de opel si-o reparam in 3-4 zile la un service,primeam si garantie la lucrare si ma kkm in garantia lor de doi lei nevalabila si nici pe la ei nu mai calcam....treaba cu reclama negative pe forumul Opel&Shit e ok,asa si trebuie mai ales ca acolo mai citesc si cei din staff.....sa-i phoot. . problema e ca te kki si pe banii tai ca garantia aia e platita in pretul masinii noi. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 31 May 2019, 08:03) da....dar daca n-o poti folosi ? ce sa te mai consumi ? geamul a fost spart deja,nervii is inutili,ne-apucam de hranit avocati ? pai cu asa colos de firma degeaba te judeci,e greu si nimic nu castigi,e Romania ce plm......o repari pe banii tai,e mult mai simplu si nici gaura in fund nu se face,aia era deja ![]() Axabrt,nu ma refeream la tine in mod special.....am mai auzit expresia asta si o s-o mai aud si aici si pe alte forum-uri..... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nimic de raportat, zgomotul se mentine in limitele normale pentru Opel. Mi-au spus ca de vreme ce este normal, ar vrea sa inchida incidentul. Am ras amar, si le-am zis ca il inchid cand masina devine ca aia condusa la drivetest, ca pe ea mi-am bazat alegerea.
This post has been edited by marksman: 10 Jun 2019, 22:38 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
concluzie...repar-o pe banii tai si ai masina buna,e noua,o faci ok,considera ca ai luat-o mai scumpa cu 1000E.....data viitoare fii mai atent la detalii.....
huruitul de care spui tu e prezent si la mine la loganul nou si era si la ala vechi dar e foarte greu de sesizat,noaptea cand e liniste si doar in garaj il aud si il auzeam la fel de slab si la ailalta..... This post has been edited by sobolan: 10 Jun 2019, 23:41 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.569 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Incetati cu sfaturile de a repara cutia.
Ulterior, poate avea excluderi si la alte piese. Pe orice surub , cablu, caca maca exista urme de cheie, de lipituri, etc, etc e pierdere de garantie. Sau alta lupta pentru a dovedi ca nu are de a face una cu alta. Solutii sunt doua: -vinderea masinii-omul a spus ca nu o agreeaza, din motive financiare(inca merge o vrajeaja gen plec in State, si renunti la cca 1000-1500 E -adica rabla---dar, desi rabla s-a terminat, apar alte nebunii de oferte, ca te gandesti daca ai facut ceva castig cu rabla.....de ex la ford, duminica viitoare au 25% reducere ca e biznis uik. -plata unei garanti extinse, cca 340 de E parca, si talpa 5 ani fara probleme. In anul 4 se poate incerca un schimb de ulei in reprezentanta, la cererea expresa a clientului. S-ar putea sa fie ceva surprize dupa. This post has been edited by bgdrenault: 11 Jun 2019, 10:06 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Eu cred ca e lesne ca nu se apuca el sa plateasca responsabilitatea altora. Da si el radio vocea satelor mai tare pana cand ii vine sorocul cutiei.
Si mi se pare ca a luat cea mai buna decizie data fiind situatia. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 11 Jun 2019, 09:21) Incetati cu sfaturile de a repara cutia. [...] Solutii sunt [...] -plata unei garanti iextinse, cca 340 de E parca, si talpa 5 ani fara probleme. In anul 4 se poate incerca un schimb de ulei in reprezentanta, la cererea expresa a clientului. S-ar putea sa fie ceva surprize dupa. Exact ce am decis sa fac. Pana atunci se aplica (si) ce a zis MuciX. Masina nu va fi vanduta decat dupa achitarea creditului auto. In afara de problema zgomotului, in rest raspunde asteptarilor mai bine decat ce oferea concurenta la banii aia. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 11 Jun 2019, 09:21) Incetati cu sfaturile de a repara cutia. ..... Solutii sunt doua: -vinderea masinii-omul a spus ca nu o agreeaza, din motive financiare(inca merge o vrajeaja gen plec in State, si renunti la cca 1000-1500 E -adica rabla--- gandire de roman.....baga mortul in casa altuia....de ce nu vii oare cu o masina de asta la mine si sa-mi zici ca e ok ? eu sincer ca te si bat daca te prind ca ma minti.... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
raspunde foarte bine doar ca stai cu morcovul in cur ca te lasa in drum de cate ori faci un drum inafara ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.569 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(sobolan @ 11 Jun 2019, 10:07) gandire de roman.....baga mortul in casa altuia....de ce nu vii oare cu o masina de asta la mine si sa-mi zici ca e ok ? eu sincer ca te si bat daca te prind ca ma minti.... Sigur, nemtii aceia care vand masini perfecte au gandire de neamt, si fix dupa 2000 de km incep problemele.(indiferent ca sunt turci, etc, etc). Eu am zis care sunt solutiile, nu gandire , idei, etc.Nu ce sa aplice. asta-i una. Si a doua, cand cumperi o masina sh, intreaba te de ce e vanduta, un defect ascuns, nemultumire de comportament, costuri, etc. Fa o verificare pe banii tai.etc, etc. Masini sh perfecte nu se exista. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 11 Jun 2019, 11:08) raspunde foarte bine doar ca stai cu morcovul in cur ca te lasa in drum de cate ori faci un drum inafara .. Am asistenta rutiera inclusa. Sigur, e neplacut (imi aduc aminte de patania unui var de-al meu, pe care l-a lasat in Ungaria Passatul B6 cu 15.000 km la bord, din cauza injectoarelor Siemens) dar sub nicio forma nu vreau sa repar masina pe banii mei. S-o repare Opel! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
![]() Eu cred ca ne-am concentrat prea mult pe partea asta. Zi-mi cum e in rest, excluzand cutia. Cum te impaci cu ergonomia? Imbinari ok, sau ai gasit chichite? |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.598 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(sobolan @ 11 Jun 2019, 11:07) gandire de roman.....baga mortul in casa altuia....de ce nu vii oare cu o masina de asta la mine si sa-mi zici ca e ok ? eu sincer ca te si bat daca te prind ca ma minti.... Masina la SH e asa cum e! Si nu vine el, te duci tu! Iti place, o iei cu bune si cu rele, nu exista ca il bati. Iti place, scoate banul, nu-ti place - nu il scoate Vrei masina perfecta - gasesti matale la dealer (asta daca nu iti iei Opelnoucucutievarza. This post has been edited by dizzy: 11 Jun 2019, 11:06 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Oldredlady |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 6 January 18 From: Dumbravă ![]() |
Cam asa e, parcuri de parcuri second, pe 4-8 ha, si masinile puse si pe marci/sortimente, cheile la panoplie, ai de unde alege. E chestie de noroc, dar si de verificare antecumparare.
|
--------------------
Dacia, Renault 12
Mercedes, Audi, Renault
2100
- RO, UA
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 11 Jun 2019, 12:06) QUOTE(Bobses @ 11 Jun 2019, 07:29) [...] Surpriza mare a venit când mi-au spus că mașina e programată pentru schimbarea ambreiajului, pentru care au dat deja comandă. La 6000 km este necesar schimbul de ambreiaj a cutiei de viteze EasyR... Adică știam că sunt probleme cu ambreiajul (am citit despre asta înainte să cumpăr mașina), dar chiar nu mă așteptam ca la câțiva km să fie schimbat... Mâ gândeam că-l voi schimba pe la 30000 - 40000... Și mai am 4 ani garanție... [...] |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am facut un pic de spirit de gluma.
Pot sa iti povestesc si de cutie manuala de Nissan Qasqai care a fost schimbata-reparata la 20000 km. Si de cutii DSG cu probleme, si de cutii automate cu probleme, etc. Cum zice un vecin de-al meu: Ciobu' cu norocu' |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
marksman |
![]()
|
Cand a fost vorba de masina, a zis sotia ca vrea sa luam o masina noua "ca sa nu mai avem probleme, macar are garantie si se rezolva". Din pacate nu e chiar asa, dar cred ca am ales cea mai buna solutie, adica garantia extinsa si exploatarea masinii in continuare.
11 Jun 2019, 13:50: QUOTE(MuciX @ 11 Jun 2019, 11:23) Zi-mi cum e in rest, excluzand cutia. Cum te impaci cu ergonomia? Imbinari ok, sau ai gasit chichite? Ergonomia e in general buna. Cotiera atasata scaunului mi se pare o prostie, trebuie pusa/scoasa pe/din pozitie. Desi in MY2018 echiparea Innovation avea priza de 12V in spate, MY2019 a renuntat la ea. In privinta imbinarilor, n-am gasit vreo problema. Singura chestie care devine suparatoare e ca la.usa soferului, chederul orizontal de la geam nu mai sta fixat in partea din fata si se face un spatiu intre el si usa. O sa merg la service, e in garantie. O chestie faina, care mie imi da senzatia de interior aproape premium e ca nu vezi tabla goala in jurul geamurilor. Exista un ornament din plastic pe tot conturul ferestrei. O sa pun si poze. This post has been edited by marksman: 11 Jun 2019, 12:50 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Foarte bine. Daca e sa pice ceva in garantie, macar ai dovada ca tu ai reclamat din timp problema, deci cu atat mai putin ar avea de comentat. Pana la urma e posibil sa fie pur si simplu un zgomot care nu va duce la mai mult de atat, si sa functioneze binemersi in continuare. Feelingul meu e ca pana la urma asta va fi situatia...masina va functiona fara probleme, doar cu acel zgomot, iar cu schimbarea vitezelor te vei obisnui. Variantele vanzarii acum sau mai rau, a repararii in regie proprie, mi se par niste greseli. Sa te apuci sa desfaci cutia unei masini noi in garantie e ultimul lucru de facut, sincer.
Masina perfecta nu exista, si cu atat mai mult masinile astea "ieftine" au diverse chichite si bube...pe care nu le rezolva neaparat garantia. Sunt chestii asumate unele, altele tin pur si simplu de reducerea de costuri inevitabila mai ales la masini de 10-20k euro...toate, dar absolut toate vin cu diverse lucruri care ar putea fi rezolvate/evitate. Bine, si la masini de 50k euro apar probleme, acolo mai e si frustrarea ca ai dat o poala de bani pe masina si vine un dorel de reprezentanta si iti spune "asa face toate". Mai depinde si posesorul cat de atent si pretentios e...in cazul de fata, bag mana in foc ca majoritatea proprietarilor de CrosslandX nici nu ar lua observa acel zgomot ![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
MuciX |
![]()
|
Pana in momentul de fata draga ta sotie are perfecta dreptate. Masina este acoperita de garantie, nu ai bagat niciun ban in reparatii si nici nu se prefigureaza ca vei da curand.
Singura problema a fost interactiunea cu dealerul, dar pare ca si-a asumat starea masinii, deci inca in grafic. Cand vine vorba de cumparat masina cu scopul de "appliance", sotia are intotdeauna dreptate. |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(sobolan @ 11 Jun 2019, 11:38) nemtii nu fac asa,fac turcii/arabii/bulgarii care detin parcuri auto in De.....daca nu stii nu mai vorbi.... Vezi ca am pus in paranteza. Turcul care sta de 50 de ani in Germania si are cetatenie e neamt. Dar lasati ma cu nemtii cinstiti. Numai vreo doi dintre ei, cu fabrici din Romania, primesc material lemnos fara factura. De cinstiti si corecti ce sunt. Legile existente si respectarea lor ii "ajuta" sa para putin altfel. In rest tot oameni. Sa depasim subiectul, sobolan, tu ai intotdeauna dreptate. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Nemtii sunt 100% la furat, mitul calitatii si corectitudinii germane e cu atat mai puternic cu cat esti mai departe de germania.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
MuciX |
![]()
|
Cat ii trebuie. E valabil si invers. La noi in casa, cel putin.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci ai invatat destule
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.258 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
La cati bani a ingropat omu in bemveul ala sunt 2 posibilitati - ori castiga fioarte bine ori doamna e f intelegatoare...........
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:18 |