Istoric vehicul, rarrom.ro
![]() ![]() ![]() |
Istoric vehicul, rarrom.ro
Victorine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|||
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(4x4 @ 22 Mar 2019, 18:39) "Pentru vehiculul cu numărul de identificare specificat, deja a fost trimis un cod de validare la adresa email indicată" Ceva pariuri pt cand am sa reusesc sa aflu istoricul masinii bmw pe rarrom? Acuma incerc si la suzuki, tot pe baza de vin. This post has been edited by 4x4: 23 Mar 2019, 16:08 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi a mers foarte bine, mi-am verificat fostele mașini.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cand am zis ca 99% intra de curiozitate...
This post has been edited by bion: 23 Mar 2019, 17:22 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si eu eram convins ca in afara de km de la itp nu au ce sa iti gaseasca...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
wut.PNG ( Size: 38.06k )
Number of downloads: 177
A venit ier seara pana la urma, cam asa arata un raport^^ Dar fiindca a venit de la registrul auto roman a venit cu 20 de litri in plus la rezervor si 3 locuri minus in masina, si referitor la km, imi aduc aminte perfect cum a decurs ultimul itp... Stau langa omulet in cabina lui; bai cati km are masina? -Nu stiu, ca a nu am mai mers cu ea de un sfert de an... Zi si tu ceva, sa fie mai multi decat ultima data. -In jur de 180. Am trecut 180250km, da si tu de o cafea boss. Amuzant ca au corectat restul de greseli in CIV, nu pot uita cat de incopetenti au fost cand am inmatriculato trebuia eu sa verific ce faceau ei si sa ma reintorc la coada sa rezolv bulelile date de domnii ingineri, pacat ca nu mam uitat si la locuri ![]() Mai incerc la BMW, ala cred ca da eroare in sistem cand il cauti ![]() -edit a venit codul si pt ala, dar bineinteles ca a expirat de mult This post has been edited by 4x4: 24 Mar 2019, 14:41 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La gramatică sigur nu ai trecut itp-ul nici cu un sac de cafea
![]() This post has been edited by bion: 24 Mar 2019, 21:21 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
drakuxxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 8 March 08 ![]() |
Al meu Logan dupa ce l-am vandut a pierdut cativa km. Avea 169.000 la momentul vanzarii.
Attached thumbnail(s) 2019_03_28_15_13_19_Registrul_Auto_Rom_n___Istoric_Vehicul.jpg ( Size: 24.89k ) Number of downloads: 66 |
--------------------
Opel
Zafira
2006, 1.9
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Merge mult cu spatele
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:54 |