Cat de bine era de fapt pe vremea impuscatului?, topic pentru nostalgici.
![]() ![]() ![]() |
Cat de bine era de fapt pe vremea impuscatului?, topic pentru nostalgici.
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si eterna secventa din Parisul Vesel cu Jean Tom care prinde soarecele si imbecila aia care vorbea mai mult decat durau desenele animate!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba erau, erau! Mai de multisor, asa! Nu tii minte ca aveam "pana" si tvr2? Dupa aia s-au prostit rau de tot!
Apropo, Gopo, ceva? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
asarban |
![]()
|
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Mai tineti minte Album Duminical? 10 min desene animate, 10 minute Richard Cliderman, 10 minute patinaj, si gata programul de duminica! O data tin minte ca genericul la desene animate (ala cu pisica aia cu reactie, care il tintea pe soricel) a tinut cam cat desenul animat propriu zis.
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Imi amintesc cum au cumparat ai mei prin 88 nu stiu ce dracu de la alimentara, dar era la pachet cu o punga de tutun de pipa fabricat in 1974. Istoria Literaturii Romane de Calinescu se vindea la pachet cu un album de poze din Baraganul Ialomitean si cu alta carte stupida.
Cafeaua naturala se cumpara de la marinari, dar nu imi mai amintesc pretul. La alimentara era doar nechezol la 110 LC kilogramul. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
in 74 erau inca vremurile bune din cate mi-au spus ai mei, se gaseau mai de toate prin galantare, penuria a inceput din 81-82 daca nu ma insel...
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Eu imi mai amintesc:
- in fiecare marti seara la TV era teatru " comunist" cu tov. brigadier si tov. inginer - bomboanele cubaneze pe care se batea lumea si ciocolata aia chinezeasaca cu niste albine desenate pe ambalaj ...... eheee, delicatese nene. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Apropos de cafea..Maica-mea a fost intr-o delegatie la Moscova cu o colega de servici. Tanti aia a cumparat de acolo un sac de cafea iar ca sa nu se prinda vamesii in tren de la miros a dat in compartiment un flacon intreg de parfum rusesc prost. Evident ca nu au mai cautat in bagaje! Maica-mea nu s-a bagat in chestia asta ca se temea. Ghici ce a cumparat femeia in tara din cafeaua respectiva?....O GARSONIERA!!
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Erau la mare cautare produsele rusesti: cafea, casetofoane, lanterne cu acumulatori sau cu baterii, biciclete, televizoare etc.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maxiK |
![]()
|
Magnetofoanele Rostok (parca)
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Sony |
![]()
|
Rostov. Erau copiate dupa Akay.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
maxiK |
![]()
|
Da, da scule nu gluma. Le foloseam ca statii la baierame. Ce vremuri ...
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Am fost si eu la Moscova si mi-am cumparat pasta de dinti Pepsodent, ca la noi cand o bagai in gura pe aia din comert iti venea sa vomiti.
Care fuma pe atunci, mai tineti minte tigarile cubaneze Popular? 4 lei pachetul. |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
Sony |
![]()
|
Un magnetofon Kashtan cu boxe costa 10.000 LC.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
asarban |
![]()
|
Kashtan..
Aspiratoarele Buran...ehehe... |
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
In 1988, radiocasetofonul "Stereo Spatial" costa 5000 LC. Dacia 1300 in 1983 - 70.000 ( din seria "refuzata la export"
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Sony |
![]()
|
Ceasurile erau numai rusesti, iar in ultimi ani de comunism aparusera si cele romanesti Orex.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Sony @ 10 Jan 2006, 14:23) Da. Bunica-mea avea doua 'Slava', unul in bucatarie si celalalt in camera. Ai mei aveau ca si ceasuri de mana Raketa (al tatei) si Chaika (al mamei). Dar cand al mamei si-a dat duhul definitiv au cumparat din Timisoara ("de la sarbi") unul electronic. Nu mai stiu cat a costat, dar tin minte ca nu se gaseau baterii si tata o reincarca pe cea veche de la o baterie mare de lanterna (cred ca un element R14, fabricat la ELBA) |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
maxiK |
![]()
|
Imi mai amintesc cum ne bateam ca prostii pe insigne si afise cu tracoare, semanotori sau mai stiu eu ce, atunci cand mergeam la TIB. Si cum se distrau javrele alea care le aruncau. Cum #### mea sa existe cineva care sa regrete vremurile alea. Eram, cel putin eu si amicii mei, niste "redusi" ca sa nu zic altfel.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Imi aduc aminte cu mare "bucurie" , cum imparteam coada la carne cu fratele meu , la gestul macelarului care mie mi-a pus mai multa slanina , la coada de la butelii ( desi era ocazie de facut bani , le caram si la altii care locuiau la etj IV ) , la scumpele neamuri ale sotiei care serveau la pranz friptura de fazan ori caprioara , si ...tot asa .
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Sony |
![]()
|
Aveai dreptul la o butelie pe luna si costa 41 LC. Cei care lucrau la butelii aveau multe relatii si bani. De regula pentru o butelia toata lumea plate 50 LC.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
QUOTE(Sony @ 10 Jan 2006, 13:02) Erau la mare cautare produsele rusesti: cafea, casetofoane, lanterne cu acumulatori sau cu baterii, biciclete, televizoare etc. Taica-meu mai are si acum o lanterna din aia, a luat-o din Georgia prin 2000. A luat 3, si asta e ultima care mai merge ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Radio "Gloria" casetofon deck "Electromures" calculatoare HC 85 si CIP televizoare Olt, Sirius, Diamant si Sport, radierele chinezesti cu miros de fructe, carne de prc congelata in punga cu legume congelate. Cand se gasea asa ceva, in spatele magazinului gaseai o gramada de legume congelate aruncate. Lapte praf Gluvilact numai pe baza de reteta. Aparate foto Smena, lipici Pelicanol, tigari: Cismigiu, Tomis, Top, Dacia, Start, Ateneu, Snagov, Marasesti, Nationale,...
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:27 |