Acceleratie atipica, La peste 4500 rpm apar detonatiile
![]() ![]() ![]() |
Acceleratie atipica, La peste 4500 rpm apar detonatiile
SHADYYY1111 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supermova
2002
- ct6zdf
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pompa de benzina e bine?
Rezervorul nu e lovit in zona sorbului pompei? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SHADYYY1111 |
![]()
|
Acestea par in regula ..eu suspectez :- carburatorul care s-a miscat de la locul lui cand am scos cele doua furtune de la calorifer ,dar la montaj a fost pozitionat la loc , si filtrul de aer la care nu stiu daca este vre-o regula de montaj ...
![]() This post has been edited by SHADYYY1111: 3 Sep 2014, 20:38 |
--------------------
Dacia
Supermova
2002
- ct6zdf
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Super nova nu are carburator! Are injectie. Poate te referi la corpul clapeta. Corpul trebuie sa stea fix pe motor. Daca are joc inseamna ca trage aer fals pe la garnitura. Verifica pozitionarea lui, are si o catare jos. Filtrul de aer nu are o pozitie speciala. Poti sa il pui cum vrei.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SHADYYY1111 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supermova
2002
- ct6zdf
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
verifica garnitura dintre corpul clapeta si galerie, aceea iti poate face figuri
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:00 |