punte spate, ce si cum
![]() ![]() ![]() |
punte spate, ce si cum
BOA |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 2 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) P1010072.JPG ( Size: 271.87k ) Number of downloads: 175 |
||
--------------------
Dacia 1310
TL
- B 81 BOA
|
|||
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
de fapt din '95 sa pus punte de break pe berlina asa k daca este din 95 sau mai batrana are punte de berlina cu tamburii mai mici
|
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
BOA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 2 February 06 From: Bucuresti ![]() |
@hyena... eu vb aici strict de punte!! Puntea este aceeasi ca dimensiuni... ma refer la lungime, grosime, talerele pentru arcuri, T-ul montat pe ea pentru frana spate si dimensiunea axului pe care se monteaza rulmentii.... si rulmentii sunt aceiasi...
diferenta intre punti este data de masina pe care este montata si anul de fabricatie al acesteia.. eu am berlina din 99.. pe ea este montata din fabrica punte de berlina sau break (ca este aceeasi), cu tamburi mari, de break.... desi ea e berlina... Uite, chiar tu, Hyena.. te duci frumusel la dezmembrari si-ti cumperi talere si tamburi de break si, de asemenea, parghiile care-mping suportii ferodourilor. iti mai iei si-un set de ferodouri si-un set de rulmenti si te-apuci si le-nlocuiesti... singura problema pe care ai putea s-o-ntampini este atunci cand desfaci cele 4 suruburi ce tin talerele vechi.. s-ar putea rupe in punte.. ![]() ![]() spor la treaba all! This post has been edited by BOA: 3 Feb 2009, 19:05 |
--------------------
Dacia 1310
TL
- B 81 BOA
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(BOA @ 3 Feb 2009, 18:46) @diaconuliviu.. nu cred sa-l coste puntea goala doar 100 ron.. am dat eu pe tamburi, talere si parghii 80 ron... [...] Daca tamburii si ce mai zici, care au prelucrari mecanice mai multe au fost 80, puntea neechipata (adica doar "grinda", fara rulmenti, platouri...) ar trebui sa fie ieftina. Ma rog, o sa ma uit, is tare curios si eu. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:10 |