Ford Focus Wagon MK4
![]() ![]() |
Ford Focus Wagon MK4
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.963 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 9 May 2019, 14:26) Pai nu stii caietu' de sarcini de la masina ideala? Tre' sa aiba 2 metri lungime, dar sa incapa in ea 7 persoane (toate in fata) si bagajele lor pentru o saptamana de concediu. Tre' sa fie comoda, cu clima pe 'jde zone, dar sa consume putin la performante dinamice supersport si capacitati de trecere in teren accidentat. Si toate astea la pret din 4 cifre-n euro, masina noua. am completat |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Trebuie sa ma apuc de curatenie
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Unde nu poți tu, zi-mi mie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Presupun ca te referi la curatenia sufleteasca. This post has been edited by wolfin: 9 May 2019, 15:13 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.342 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
ady77 jurnalul tău incepe să semene cu al lui argon... axa, de oftică pe frigiderul tău, te cam troleaza.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.963 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eram curios decât dacă are 2 cilindri din 3. Auzi la el ... Troler. Aștept să verifice și consumul ăla la pompa, că a mea fura la cantar cam 1 litru la sută de km. Sunt curios doar daca astea noi socotesc mai bine |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
fura pe dracu ... de cate zeci de ori am alimentat mai mult de maxim 0.5 l nu a fost diferenta ...
mah axa ... sa mar ca nu ii mai simt lipsa lui argon .... il suplinesti tu cu succes ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Calculatorul știe exact cîte molecule de benzină trec prin injectoare, că doar asta-i treaba lui, tocmai el decide cît să treacă. Deci dacă nu se potrivește calculul de la pompă cu ce zice el, atunci calculul de la pompă e greșit.
This post has been edited by VladSoare: 9 May 2019, 16:53 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De obicei se fura la pompele de alimentare. Un litru la 40 de litri mai ca zici ca e toleranta admisa. Temperatura , presiune alte alea.Deacent era pe vremea rosie o litra la 20. Mai era apa, gazolina etc. Se practica si acum Era shell pe Rebreanu in TM si e si acum petrom la jimbolia.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg cum se mai face asta..cand in tank uri sunt senzori de calitate direct la centru ..nu in statie.........
Bine..sunt copil... ![]() This post has been edited by wolfin: 9 May 2019, 18:28 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Probabil dau spaga pana sus. Majoritatea sunt concesionari.Petromu ia banu si il doare in ciucurele de la basca.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
romanu cand nu intelege ceva, zice ca-l fura....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
Mai ales cand e bugetar/politist cu bmw
![]() This post has been edited by wolfin: 10 May 2019, 09:07 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
in special!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Am vazut niste focusuri d-astea noi pe drum ,dar nu prea seamana... lumini de zi ca la volvo si proiectoare rotunde in bara...
Mai e un facelift acum in 2019 ?? |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Alea sunt ST Line. Alta varianta de echipare, vin si cu altfel de faruri, alt spoiler fata. La Ford mai nou fata masinii difera in functie de echipare.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Pe mine mă bate gândul la un Active, cel cu garda la sol ușor înălțată, dar nu acum, peste câțiva ani.....
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 3 May 2019, 20:22) QUOTE(VladSoare @ 3 May 2019, 20:50) N-o fi scriind, dar noi știm mai bine decît ei. ![]() ![]() Nu trebuie rodaj; doar un pic de bun simț. Dai în ea mai cu milă în primele două-trei mii de kilometri. Pe urmă... blană! ![]() Pana la urma am gasit ceva legat si de rodaj ford_6.jpg ( Size: 225.59k ) Number of downloads: 324 |
--------------------
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce reglari ale noului motor zic ei acolo??? 🤣🤣
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ady77 |
![]()
|
Ceva gen ca te inveti cu zgomotul si nu il mai bagi in seama dupa 3.000 km
![]() |
--------------------
|
ady77 |
![]()
|
Am reusit sa ma uit si la esapament. Nu are nici un fel de depuneri, e curat!
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
apropo de consum, voi siti ca nici CBul nici pompa de alimentare nu sunt paarte de masura si control, da? CBul pentru ca nu masoara precis distanta (variaza cu uzuara si tipul anvelopei) si pompa de alimentare ca nu opreste alimentarea la acelasi nivel al rezervorului cum cred unii.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Poate, dar vorbim de sutimi de litru la suta de kmp. Ținând cont că forumul nu este laborator la fel cum casă de copii nu este acasă, eu cred că suntem în grafic.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nici nu va avea, pentru Axa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 13 May 2019, 08:59) Poate, dar vorbim de sutimi de litru la suta de kmp. Ținând cont că forumul nu este laborator la fel cum casă de copii nu este acasă, eu cred că suntem în grafic. pompa la alimentare poate baga 3 litri peste "pllin" , ia si calculeaza eroare dupa asta. daca vrei precizie, dai sreste la CB dupa alimlentare (la hyundai poti activa sa faca singur asta) si alimentezi cu fix cat a zis CB ca ai consumat. si iese precis. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 13 May 2019, 07:55) Asta-i adevărat, dar pe de altă parte și calculul de la pompă tot pe kiometrajul mașinii se bazează, așa cum e el, bun sau rău. Deci asta n-ar trebui să influențeze diferența dintre CB și calculul "manual". |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 20:50 |