Ford Focus Wagon MK4
![]() ![]() |
Ford Focus Wagon MK4
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu am nevoie.
Cel mare are 13 ani si e mai inalt ca maica-sa. Deja sta in fata. |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.365 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
am vazut un focus 4 break ieri in trafic... era stepway, portocaliu bandouri la rti, praguri de plastic si ornamente argntii la bara.... MCVul e trendsetter
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 561 Joined: 24 January 17 ![]() |
Sa fii tu sanatos, de cand facea VW modelele "Cross"sau "All-track" in unele versiuni , sau Skoda pe cele "Scout", etc. De vreo cel putin 12 ani daca imi aduc bine aminte.
Perioada in care Dacia era inca la prima generatie de Logan, si aia doar cu motoare pe benzina. Nici macar break nu cred ca faceau la ora aia. ![]() This post has been edited by Habba: 7 May 2019, 08:55 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.365 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
da, vindeau aia intr-u an cat sandero stepway intr-o saptamana....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
Primele Struto-magari din astia am vazut niste Volvo vechi TPV
Primele struto-camile pe la noi au fost Dacia break pe sasiu de ARO10, o idee chiar buna, necontinuata. Apoi, mai in zilele noastre a fost Audi All-road si Volvo Cross-Taranoaia. Apoi Skoda Octavia Scout si restul.... |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
stepway e FWD, ca si focusul ala, alea cu 4X4 sunt alta mancare de peste.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Habba |
![]()
|
Cross Golf-u' ala de se facea prin 2006-2007 e tot FWD. Si la fel Polo Cross, Touran Cross, etc.
De acord ca Dacia vinde mai mult in segmentu' masinilor "botoxate" (deh pretu'), da' pana sa zici ca e "trend-setter" e cale lunga. @Dizzy Dacia Break pe sasiu de Aro 10 a fost ceva prototip sau artizanal. Nici o data n-a fost de serie. Over and out. ![]() This post has been edited by Habba: 7 May 2019, 10:30 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Amu văzui și io că ț-ai loat încă o căruță americană... Să vă ducă și-aducă lin, fără incidente!
Da' di ce-i albă, vrei s-o măriți? ![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E alba ca-s rasist
![]() ![]() |
--------------------
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
pai cum esti alb daca zici ca esti oltean ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ady77 |
![]()
|
Sunt moldovean, intreaba-l pe 18-Mos daca nu ma crezi
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
În poză ești albastru, fix culoarea care-l prinde cel mai bine pe emcapatru...
![]() This post has been edited by gabize: 7 May 2019, 10:55 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
In opinia mea, daca e facut de o uzina, chiar si instadiul de prototip, nu e de ignorat.
Mie imi place Dacia BReak 4x4, e un fel de MAdMAX style asa... |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(Habba @ 7 May 2019, 07:44) Îți răspund eu la asta. Nu. Maxim două. Iar cu două, nu mai încape și al treilea copil între ele. Pentru trei scaune de copil trebuie ceva cu trei locuri individuale în spate, ca S-Max sau Galaxy. This post has been edited by VladSoare: 7 May 2019, 11:03 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Habba |
![]()
|
@VladSoare ,@Ady77
Deci pentru a transporta 5 pasageri, e posibila doar "configuratia" cu un singur scaun de copil. Si eu ma gandeam la fel. Merci. ![]() This post has been edited by Habba: 7 May 2019, 11:19 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
ady77 |
![]()
|
Sau mai pui un scaun de copil in fata, orientat invers, depinde de varsta copilului.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Habba |
![]()
|
@Ady
Asa e. Insa atunci "pierzi" airbag-ul. Well, decizii-decizii.... ![]() This post has been edited by Habba: 7 May 2019, 11:30 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Habba |
![]()
|
Ma gandesc ca zici "booster" la inaltator. Daca da, ala nu, contrar perceptiei general valabile (doar in Romania), nu e scaun de copil.
|
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
Te rog chiar!
Ca daca nu imi convine pot sterge ![]() |
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Praz bobinat!
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.684 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
ady77 |
![]()
|
E prima oara cand mi se spune asa
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 7 May 2019, 11:47) Eu în Kuga n-aș putea. Iar Kuga e doar un Focus pe catalige, deci mă îndoiesc că bancheta de Focus e mai lungă. Din fericire nu-mi mai trebuie, că fetele mari nu mai stau în scaun de copil. Dar chiar și așa, se cam înghesuie alături de scaunul celei mici, nu stau deloc confortabil. This post has been edited by VladSoare: 7 May 2019, 14:50 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
masinile cu bancheta nu sunt gandite pentru 3 copii. si cum copii se fac consecutiv (teoretic) ai batai de cap.
cel care sta pe mijloc...intodeauna va fi defavorizat. plus chinuiala cu centurile... scaune separate....iz the best (espace etc)....sau una mare rau...gen pathfinder etc. ca fost utilizator de espace ocazional...faptul ca puteam sa fac lego cu 5 scaune (cele din spate) era priceles. (foloseam doar 4 de fapt). daca mai fac un puradel sau infiez un copil dasrta iau,... This post has been edited by wolfin: 7 May 2019, 15:37 Attached thumbnail(s) Renault_Espace_021.jpg ( Size: 186.43k ) Number of downloads: 579 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:41 |