Rectificare planetare..., ...in Constanta
![]() ![]() ![]() |
Rectificare planetare..., ...in Constanta
80kln |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 2 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310Li
- 80kln
|
|||
ct03nut |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 14 March 06 From: Constanta ![]() |
in comuna Lumina rectificau foarte bine, acolo am mers intotdeauna. Acum s-a deschis la serviceul de langa hotelul Oxford un atelier de rectificat planetare...este un tip din Braila care ti le face ca noi, poate chiar mai bine
![]() |
--------------------
Honda
CBR 600RR
2005
- CT-16-MSI
|
|
80kln |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 2 August 05 ![]() |
Ma gandeam daca tot umblu sub ea sa ma uit si la amortizoare. E greu sa le schimbi? Am inteles ca daca pare masina mai lasata atunci e semn ca au probleme, eu am si niste arcuri suplimentare pe spate, poate si de-aia e mai aplecata. Cum altfel as putea sa-mi dau seama daca au probleme amortizoarele?
|
--------------------
Dacia
1310Li
- 80kln
|
|
Taxon |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 18 March 04 From: galati/ploiesti ![]() |
ca sa nu mai deschid alt topic: dar in galati unde se pot rectifica niscai planetare (lungi) ?
|
--------------------
dacia
1300
1982
- ph-06-vgj ford fusion 2004 - gl-75-chr
|
|
Georvany |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 8 April 06 ![]() |
Pt constanta se rectifica planetare pe strada Portitei
|
--------------------
Dacia
1310
- ct01qwe 1.5 DCI E4
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da acolo pe portitei cica fac toti aia de vand mashinile in obor... te tin planetarele 3curbe shi 2scartzuri(demarari mai serioase)
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
ghost4ever |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 July 06 ![]() |
la service la Dacie e un tip kre le aduce d la lumina, le monteaza el si da si garantie...
acum 50 planetara nush cat e montaju ca e unchimiu acolo si ... si nu am avut problemel de vreo 10.000 de cand le-am schimbat..!! ...daca vrei mergem impreuna! |
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
cristi-constanta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 April 11 ![]() |
Pt. cine e interesat de atelierul de reconditionat planetare din Lumina, postez un nr. de tel: 0766 651 243.
|
--------------------
skoda
octavia
2006
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Sa nu mai deschid alt topic, intreb aici: stie cineva un atelier, in Brasov, unde pot sa rectific doua planetare?
This post has been edited by Cioby92: 2 Jul 2011, 10:28 |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Stiu un mecanic vechi (relativ batran) de la IATSA, care lucreaza si particular, are gata facute. Daca esti interesat, da-mi un MP si-ti trimit nr. lui de tel, discuti si vezi care-i treaba.
This post has been edited by maho: 2 Jul 2011, 11:24 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
geo_bad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 9 April 11 From: Tr. Severin ![]() |
salut,
si eu cu aceeasi intrebare pentru Turnu Severin: gasesc undeva planetare reconditionate de incredere sau pe cineva care sa faca operatiunea ca lumea??? multumesc! |
--------------------
dacia 1310
break tx
1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:51 |