Nemernicia televiziunii, Gica Petrescu reloaded - la el in pat
![]() ![]() ![]() |
Nemernicia televiziunii, Gica Petrescu reloaded - la el in pat
alex275 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Jan 2006, 09:09) Referitor la subiect, odata tot o fatura reporter deasta, vorbea taman din mijlocul unui drum circulat intens, binenteles ala cu camera la fel...deabia se auzea ceva din ce zicea din cauza claxoanelor soferilor enervati pe buna preptate, chira s-a ferit odata ca era sa dea unu peste ea...si toate astea binenteles tot la Pro... L-ai uitat pe CRT care isi facea reportajul dandu-se cu sky-jetul si s-a scufundat ca Titanicul. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
2009 1.6 MPI Laureate cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Din pacate, in Gardianul jurnalistul isi plateste o polita mai veche.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.hotnews.ro/articol_40433-CNA-da...nda-rulanta.htm
QUOTE Posturile de televiziune TVR1, Antena 1, ProTV si Prima TV, National TV au fost sanctionate cu somatie publica SOMATIE PUBLICA????? In conditiile in care Prima a primit 25k RON pentru 'tradati din dragoste?' Haide mai, incep si eu sa cred ca Ralu are ceva cu PrimaTV-ul..... |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Na! I-a amendat audiovizualul!!!
![]() Le-a trantit alora de la protv, ditamai purcoiul cu amenzi!!! ![]() Ca au intrat fara voie in casa artistului..... s.a.! S-o fi desteptat Ralu Filip? O fi avut polutii nocturne??? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ce amenda mai? M-ai facut sa ma uit pe site-ul CNA, ca am crezut ca a preluat gresit hotnews informatia.... le-a dat doar o somatia publica
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
alex275 |
![]()
|
A dat protv-ul vrajeala aia cu CNA ne amendeaza ca suntem prosti, am facut si am dres.....
Sa te uiti la stiri! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Reporterii astia sunt dobitoci de-a dreptul.
Stiu un caz in care o femeie si-a internat mama batrana la vreo 75 ani la spital fiindca avea o infectie genitala. Batrana era cu mintile duse, a venit o vaca din asta de reporterita, a intrebat-o si filmat-o pe batrana cum a vrut ea si apoi tzusti pe TV ca sunt oameni care isi lasa parintii in spital, ca le vand casele, cu respectiva in prim-plan. Nu au cerut opinia doctorilor, a celor de la secretariatul spitalului, a familiei, nimic. Fiindca daca ar fi facut asta ar fi aflat ca vine familia sa o vada de 2-3 ori pe zi. Au vrut sa dea postul TV in judecata si avocatii i-au sfatuit sa se lase pagubasi ca oricum de la televiziunea aia nu poti sa scoti nimic, nici macar o dezmintire. Astia sunt exact ca hienele. Imi arata pe Seicaru cum isi ingroapa nevasta, si nu l-au invitat in ultimii 5 ani cu nevasta in platou niciodata. Mi-l arata peun batran de 91-92 de ani care a chemat salvarea. Ce naiba e spectaculos in asta? E un batran ajuns la varsta neputintei. E tragic, si as vrea sa-i intreb cati dintre reporteri s-au dus de Craciun sa-i ureze: - Sa traiesti Nea Gica, multi bani am facut de pe urma ta! This post has been edited by dizzy: 13 Jan 2006, 20:26 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Rusine.
Mai sunt si tot felul comentarii si intrebari IDIOATE ale reporterilor. Tin minte la un moment dat, intr-un sat lovit de o viitura, o femeie la vreo 30 de ani povestea reporteritei ( nu mai tin minte postul, dar nu are importanta, toate sunt la fel ) cum a venit un val mai mare si mama ei a fost lovita si de atunci nu o mai gaseste. Reporterita o asculta si apoi o intreaba: "Si mama dumneavoastra unde este acum, in apa ?" Eu cred ca o adaugam pe lista victimelor inundatiilor ( pe reporterita ).. Sau pe pustiul care s-a refugiat dupa un furt pe acoperisul unui bloc, si a cazut in acel spatiu dintre "tronsoane", il intrebau cand era pe targa, daca a meritat riscul. Sau la National ( nu stiu la care din ele ) noaptea, la rubrica "Stiri pe scurt": "Cadavrele minerilor au fost scoase din subteran si tansportate la morga spitalului..... In cursul zilei, rudele au trecut sa ia cadavrele acasa. Eu am ajuns de mult timp la concluzia ca sunt niste dobitoci.........nu mai scriu This post has been edited by GABY IS BACK !: 17 Jan 2006, 19:41 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intamplarea face sa cunosc sau sa fi avut de-a face cu cateva reporterite din astea care s-au trezit peste noapte cu microfonu-n mana (era sa zic in gura). Adevarul e ca se zbat ceva pana sa ajunga in postura asta si de la inaltimea salariului de vreo 8 milioane au senzatia ca l-au apucat pe Dumnezeu de-un picior. Odata ajunse pe sticla, toata filozofia lor e "Vino mama sa ma vezi tot debitand la cai verzi". Nu e aparitie la Tv dupa care sa nu-si sune mama si toate matusile "-Ai vazut? Moamaaa, ce interviu i-am luat lu fotbalistu/canteretu ala?". "-Da maica frumos...ce frumos ai vorbit... si cine zici ca era ala?". Insa indiferent cat de tolomace ar fi reporteritele astea, pana la urma vina e tot a sistemului putred din televiziuni, care angajeaza vesnicdebutanti din astia cu carul si care practic ii obliga in a cauta tot felul de subiecte idioate pentru a putea fi macar cu un sfert de pas in fata celorlalti.
Acum vreo cateva zile erau la aeroport doua reporterite, de pe la Protv si Telesport, stiti voi genul de blonda mononeuronala (desi una era bruneta rau). Stateau in capatul pasajului de la sosiri si topaiau de emotie, asteptand ceva fotbalist noname la cursa de Paris. Cat au stat acolo, vreo juma de ora, s-au tot coit ce sa-l intrebe pe ala. Habar n-aveau. Venisera la plesneala, si se tot rugau sa le vina vreo idee geniala ca sa prinda "sticla" la jurnalul de seara ca la ala de noapte nu se mai uita nici o matusa. Cand am realizat cat erauu de tute, pe moment n-am avut decat o singura dorinta. Sa vad ce fac daca vine ala ala si iese prin capatul celalalt. Nu stiam cine era personajul asteptat, intre timp venisera si ai mei, dar am avut satisfactia sa vad la iesire cu coada ochiului, cum se impiedicau fatucele prin firele de la microfon alergand prin imbulzeala aia crunta catre capatul celalalt al pasajului This post has been edited by Ake: 17 Jan 2006, 20:59 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Tragedia de la Mihailesti - 17 morti, dintre care doi ziaristi ...eu imi aduc aminte ca atunci nu au difuzat imagini cu familiile victimelor (la ziaristi ma refer) pentru a le respecta durerea etc. etc.. Deci se poate.Poate nu imi aduc aminte eu bine...oricum rusine pRO tV pentru felul in care l-au prezentat pe GP.
|
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Ursaru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 15 January 06 ![]() |
Asa cum exista subcultura asa exista PRO-tvul .Singura metoda sa nu mai vedem asa ceva este sa-l excludem din pref. noastre la toate sondajele.Altfel pregatitiva de o avalanse de astfel de stiri de la toate TV-urile inclusiv de la colegi mei redactori din TVR deoarece cum isi baga Pro-tvul un bat in f........... sar si ei sa-si bage un ciomag in dubla penetrare .
|
--------------------
Dacia by Renault
Ambition
- B-46-MCK
|
|
savin512 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Maestrul Gica Petrescu in ciuda neputintei fizice si psihice in care se afla, va ramane un simbol al muzicii romanesti. Dovada? Stiti cum o cheama pe reporterita care a filmat in casa maestrului? Nu! Nici eu! Este si va fi o ilustra necunoscuta! Gica Petrescu, la papion sau in pijama a fost si va ramane Gica Petrescu. La multi ani, Maestre!
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 Ambition
- B-86-AFL
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Fratilor, situatia e nasoala....Ma uit la PRO TV international si ma minunez...pe astia chiar nu-i intereseaza de romani??? Toata ziua dau stirile in reluare (mai ales alea de la ora 5), Teo si Povestiri adevarate
![]() ![]() TVR i e mai serios dar e prea sobru, nu prea ai ce vedea, nici un film ca lumea, nici o emisiune mai rasarita ![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
Adrian13 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
Savin tot respectul din partea mea
![]() |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Domnule savin512!Cred ca eu m-am cam ramolit nitel ca altfel n-as fi varsat o lacrima peste ce ai scris.
|
--------------------
a
b
c
|
|
bulan |
![]()
|
Cer scuze dar exprimarea mea a fost proasta.De fapt vroiam sa spun ca m-ai facut sa vars o lacrima.
|
--------------------
a
b
c
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
GP a incantat generatii si nu merita sa i se faca asa ceva. De fapt, nimeni nu merita un astfel de "tratament". Ce pot televiziunile, dau si eu un exemplu: O cunostinta de-a mea era la rude, intr-un sat, in vacanta. Cum fusese seceta mare luase foc padurea si ceva acareturi. Vin pompierii cu greu, de la distanta, satenii cu hei-rup si, slava Domnului, sting. Apare TV-u (e neimportant care). " Dom-le, unde e focu?" "L-am stins!" raspund multumiti pompierii. "Pai si noi de ce-am venit?" Una peste alta, bietii pompieri au aprins din nou, in fata satenilor, niste resturi nearse, au scos tulumba, au pus sirena, s-au udat si fiscalit bine, basca l-au mai plimbat si pe un coleg pe targa vreo 2j'de metri, sa aiba ce filma astia... Si amintiti-va cum au fost tratati yoghinii in 2004 de Nastase, pe la toate TV-urile vuia... Si filmarile acelea in pat, urcati cu bocancii? Orice-ar fi facut, asa se trateaza un om, pana nu ai dovezi, ca un criminal? Nu continui, ca-mi stric bunatate de duminica enervandu-ma degeaba. Numai bine si paziti-va Bunul Simt ca de dau astia de la TV-uri de el il terfelesc tot.
P.S.: eu astept primul integrat "antiidiot"; sa-l montez pe circuitul de sunet la TV. Apare pe ecran o enormitate, se taie sonoru' automat. Ma gandesc la ceva ca virusu' antimanele... |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
- HRxx---
Ambiance-2006 Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
sa stiti de reporterii de maine nu sunt asa (cel putin nu acum)
sunt student la fac de jurnalism si ne amuzam tare copios pe seama idiotilor astora de "reporteri" care fac din tantar armasar. sunt blamati de noi, de profi si cam de toti cei care fac jurnalism (in adevaratul sens al cuvantului). ProTV "Va prezentam viata, asa cum este ea" ![]() TVR1 "Stirile exact asa cum ar trebui sa fie" oare? ![]() totusi....din toate posturile care nu-s excluziv bazate pe stiri, TVR1 e cel mai putin infectat de virusul dramelor LIVE |
--------------------
Dacia
Berlina
- B- -ICE
1997, 1.4 L CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Din pacate, astazi maestrul s-a stins din viata!
![]() Dumnezeu sa-l odihneasca! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. S-a dus un artist adevarat...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
bulan |
![]()
|
Pentru mine n-a murit!Pentru mine e la fel de viu ca si muzica cu care am crescut!A murit regele?Traiasca muzica lui!!!
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:41 |