Iasi - Unde se joaca tenis de cimp?
![]() ![]() ![]() |
Iasi - Unde se joaca tenis de cimp?
Deshteptu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Off topic: Ma poate ajuta cineva cu informatii despre lacul Ciric din Iasi? Posiblitati de cazare? Voi petrece acolo cateva zile (etapa in campionatul de navomodelism) si ma gandeam la ceva recomandari de umplere a timpului liber...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
La CUG langa hipodrom e o baza sportiva. Sunt parca vreo 6 terenuri bine intretinute. Vineri de la 16:00 la 18:00 ma gasiti acolo
![]() De 2 saptamani am inceput joaca si desi sunt incepator si habar n-am sa servesc (dar invat) ma distrez de minune. Costa 200 mii pe sedinta (2 ore parca sedinta parca) deci daca se joaca in 2 e 100 mii de om sau in 4 e 50 mii de om. This post has been edited by DigitalScribe: 13 Jun 2006, 12:07 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
Deshteptu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
mef |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Toyota
Avensis
- none
2007/1.8 VVT-I
|
|
Deshteptu |
![]()
|
am fost pina la urma la baza de la Cug - Fortus. 13 ron / ora. am inchiriat si rachete de acolo, 4 ron / bucata... mingi iti aduci tu de acasa.. terenurile - asa si asa...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
DigitalScribe, unde e hipodromul in CUG?...tot iesean, dar uite ca nu stiu locatia asta..
![]() Presupun ca se fac programari pt terenuri, nu?..care e procedura? Multumesc! This post has been edited by Daxx: 17 Jun 2006, 15:37 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
ionutz83 |
![]()
|
![]() ing. Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Daxx @ 17 Jun 2006, 17:37) DigitalScribe, unde e hipodromul in CUG?...tot iesean, dar uite ca nu stiu locatia asta.. ![]() Presupun ca se fac programari pt terenuri, nu?..care e procedura? Multumesc! hipodromul e pe celalat mal...pe drumul ce duce spre targul de masini, daca stii unde este...terenurile de tenis sunt la capatul autobuzului 43, in partea stanga a intrarii in FORTUS...nu e greu de gasit..de pe pod se vede cel mai bine, daca vii dinspre maxa (siraj). despre proceduri nu stiu ce sa zic, stiu doar ca au la intrare afis cu lista de preturi, dar presupun ca daca vrei in week-end va fi mai greu de gasit fara programare. |
--------------------
Renault
Twingo 1.2 8v
- IS
2001
|
|
horiajam |
![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Se mai poate juca tenis si la Strand.
Nu mai retin cat a costat ora, dar ne-a dat si rachete si mingi( incluse in pret). Asta acum un an ... O alta locatie este Liceul Negruzzi. Puteti incerca si la Facultatea de Sport. Bafta. |
--------------------
Dacia
SuperNova
- 3 - IS - 4817
Fosta Europa
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
ionutz83, inteles! retinut! multumit! multumesc!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:38 |