Avans Logan, cat ati dat?
![]() ![]() ![]() |
Avans Logan, cat ati dat?
Eagles |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 3 August 05 From: Floreasca, București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Albastru Marin
2005 - Logan Laureate 1.6
- B 16 xxx
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat pe principiul minimum cerut, ca doar nu o sa faca dacia afaceri cu banii mei. Pentru asta sunt alte metode de finantare.
PS: am votat ca vaca, in loc sa votez minimum am votat pe 2... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu minimul cerut de banca pentru a nu ma complica cu giranti si garantii - 25%.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Minim. 50 de bete...cum spun astia pe aici....
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 31 Aug 2005, 12:55) Eu am dat pe principiul minimum cerut, ca doar nu o sa faca dacia afaceri cu banii mei. Pentru asta sunt alte metode de finantare. .... Klaus, Dacia oricum isi incaseaza integral pretul pe autovehicul inainte sa ti-l livreze. Daca tu dai avans mai mare nu favorizezi uzina, cel mult finantatorul, dar nici pe el, ca isi va lua dobanda mai mica(creditul fiind implicit mai mic). Singurul care are de castigat cand dai avans mare poti fi doar tu daca nu folosesti banii in alt scop care sa-ti asigure venit mai mare decat dobanda bancara la credit. |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
AVANS-4000 euro
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
100 de mil avans
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
10000 RON = 2812.94 EUR
Daca eram sigur ca va scadea cursul, plateam doar 5000. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
avans - 2500 €
am calculat avansul astfel incat rata sa fie in jur de 3 milioane |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
25% ca sa nu am nevoie de giranti.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
As da mai mult de 50000 daca mi s-ar da dobinda grasa, daca nu minim.Deci 50000 la comanda cu plata cash la livrare.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ideea este ca peste una numit barem (parca 25%) al avansului nu mai este nevoie de giranti
acuma daca tu preferi sa-i mai tarasti si pe altii dupa tine pe la banca, si sa mai aduci un vreaf de documente justificative doar ca ptr asta ... e problema ta |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce treaba are sula cu prefectura? Adica ce treaba au girantii in toata povestea asta?
Eu cred ca voi ati inteles gresit intrebarea (sau aceasta a fost pusa putin ambiguu) Este vorba de avansul platit la inscriere, catre DACIA, nu de avansul platit bancii pentru obtinerea ratelor sau a leasingului. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
tarzy |
![]()
|
nu noi am inteles gresit intrebarea, ala se cheama alfel nu avans, parca acconto sau ceva pe acolo, si ... parca nici nu-ti accepta mai mult de 50.000.000 ROL-i. PS: chiare si avansul platit la banca tot la ....DACIA se duce, de fapt la dacia dse duce toata valoarea masinii, daca masina nu-i platita 100% nu ti-o da de la dealer |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Adica ai vrut sa dai cuiva mai mult de 50 de milioane si nu a acceptat? La cine te referi exact?
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
tarzy |
![]()
|
eu cand am luat masina (in aprilie) am vrut sa platesc de la inceput tot avansul, dar ... fatuca de la banca no-vrut sa primeasca, intai 50 bulioane apoi cand avea confirmarea dacia cum ca masina-i "pe vine" (adica a avut serii caroserie, motor, etc) o cerut si restul de avans. cred ca-i un fel de protectie la riscul valutar, sau ... habar nu am.
oricum, ideea este ca ptr a cumpara masina in rata de la dacia trebuie sa achiti init8ial 5000 RON-i apoi (daca e cazul restul de avans), si ... chiar daca conditiile bancii permit nu ai cum sa dai un avans mai mic de 5000 RON-i. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am platit integral masina, am votat pentru ultima optiune. Dar totusi intrebarea nu este pusa corect. Fiecare dintre noi am platit avansul standard de 50 milioane pentru lansarea comenzii si eventual (cazul meu) diferenta pana la 100% inainte de ridicarea masinii.
This post has been edited by radian: 4 Oct 2005, 08:14 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ghc |
![]()
|
QUOTE(radian @ 4 Oct 2005, 09:13) Dar totusi intrebarea nu este pusa corect. Fiecare dintre noi am platit avansul standard de 50 milioane pentru lansarea comenzii si [...] De unde ai ajuns la concluzia asta? Avansul minim este 50 de milioane (pentru unii care vor sa fie exacti: acont) si tocmai asta este scopul sondajului sa se vada cat a platit fiecare din noi. Si pentru altii, cred ca nu are nici o legatura cu avansul cerut de banca, e vorba doar de banii platiti uzinei pentru lansarea comenzii. Pentru clarificare, este suma ce apare la punctul 3 de pe Bonul de Comanda. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Avans la Dacia 5000 RON
45% din Laureate 1.4 + credit |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
5 000 RON comanda, apoi inca 15 000 RON + Credit FinansBank
This post has been edited by DigitalScribe: 8 Oct 2005, 15:08 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
marian_1103 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 October 05 From: Iasi ![]() |
am dat 100 mil. Daca aveam dadeam mai mult pentru ca imi scadeau ratele si oricum tot trebuie sa dau banii astia.
|
--------------------
Dacia
logan 1.5 dci
- NT 03 WNB It's nice to be important, but it's more important to be nice! "Scooter"
|
|
BURDA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 October 05 From: Iasi ![]() |
5000 ron ca atat e minim, restul se mai invart prin buzunarele mele pana la data care vine masina
![]() |
--------------------
Dracia
Logan 1.4MPI
- Provizorii
|
|
constructorul99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
- IS 78 XXX membru iesean
|
|
GABILOSU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 February 06 From: Timisoara ![]() |
85 mil.Sa ma incadrez la orata de 3,7 mil
|
--------------------
logan
laureat dci
- TM 68 TEA
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
50 mil
Mi-au mai ramas 30 mil din vinzarea vechii dacii din 2000, bani folositi 7 saptamini mai tirziu la ridicarea Loganului. |
--------------------
.
.
.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Integral. Si asa ii dadeam pe toti, de-abia am scapat de o grija la ridicarea masinii.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
25% sa nu am nevoie de giranti.Preference 1,4 era cu vopsea metalizata 6715E.Parca am dat cu tot cu casco cam 90Mil.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu aici inchid, observ ca lumea nu a inteles nimic.
AVANSUL de care se vorbeste nu e pentru cumpararea in rate, ci era vorba despre avansul pentru lansarea comenzii, cel care initial a fost stabilit la 50 milioane. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:29 |