Dispozitiv ancorare podea portbagaj Logan, Dispozitiv ancorare pentru portbagaj Logan
![]() ![]() ![]() |
Dispozitiv ancorare podea portbagaj Logan, Dispozitiv ancorare pentru portbagaj Logan
adrian_pipa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 August 19 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2018
|
|||
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Există(dar nu montate) prinderile din poze și la noi, în poze e un Renault Logan
Attached thumbnail(s) carlige.jpg ( Size: 281.88k ) Number of downloads: 199 carlige_2.jpg ( Size: 355.18k ) Number of downloads: 110 carlig_3.jpg ( Size: 201.17k ) Number of downloads: 108 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
adrian_pipa |
![]()
|
La mașina mea nu are așa ceva, se poate vedea în poze; vreau să proiectez și niște cârlige de agățat bagaje sau ce o mai fi în partea de sus a portbagajului de genul :
trunkcargohook_f551sfl100_17imp.jpg ( Size: 228.75k ) Number of downloads: 111 eu cred că Loganul merită așa ceva! |
--------------------
Dacia
Logan
2018
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Normal că nu are, s-au pus doar pe MCV și Dokker dar... se pot găsi ușor.
La partea cu printatul 3D, been there done that... există soluții mult mai practice și trainice decât jucăriile alea de cârlige, printate sau cumpărate |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adrian_pipa |
![]()
|
Toate cârligele folosesc șuruburi,eu vreau unele care să folosească găurile care se află deja în caroserie, ceva de genul cum am făcut pe cele de podea.Pe ebay sunt destul de scumpe 5-10$
|
--------------------
Dacia
Logan
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:55 |