Se poate inlocui simeringul pompei servodirectie?, Dacia Logan 2005 1.4 MPI ~60000 km
![]() ![]() ![]() |
Se poate inlocui simeringul pompei servodirectie?, Dacia Logan 2005 1.4 MPI ~60000 km
Tetelu1980 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI
2005
- B-XX-SLT Dacia Logan Laureate 1.4 MPI PH1 (2005) B-XX-SLT
|
|||
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce sa spun de semering, dar pompele TRW sau ZF (de buna calitate) au preturi intre 700 si 800 lei.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
fulia se schimba foarte usor , e nevoie de o presa cu 3 gheare , e montata prin simpla presare, fara canal de pana. Cat despre partea cu schimbarea simeringului ...nu are rost , o lucrare de calitate la un centru specializat pe asa ceva costa mult , exista sanse mari de recidiva. Recomand o pompa noua originala (vine fara fulie) , sau una din dezmembrari cu fulie cu tot , asta ca sa nu-ti mai bati capul cu prese si scule in plus. Spor!
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
Tetelu1980 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri. Cred ca pana la urma voi schimba pompa cu totul, la magazinele de pe Pantelimon, una noua de origine este 450 RON.
Inca o lamurire tehnica as mai cere de la voi: din cate stiu eu piesele folosite in asamblari cu ajustaj prin strangere nu prea se mai pot refolosi niciunele dintre piese, in cazul de fata fiind vorba de fulie, pe o pompa noua se poate refolosi? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI
2005
- B-XX-SLT Dacia Logan Laureate 1.4 MPI PH1 (2005) B-XX-SLT
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
teteo, se refolosesc fuliile cu brio
potio sa o scoti de pe a ta cu o presa cu 3 gheare luata din piata/targ si o pui pe cealalta pompa batuta usor cu ciocanul |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
CelereSahariano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 25 August 23 ![]() |
Are cineva niste dimensiuni pt. acel simering? Exista macar de inlocuit?
Am si eu o scurgere de lichid chiar la fulie si banuiesc ca de vina e acel simering. Am sculele necesare, dar nu stiu daca gasesc simering inlocuitor... Nu curge lichid pe alternator, dar curge putin pe cureaua de accesorii si ma deranjeaza. Daca m-ar putea ajuta cineva, as fi recunoscator. <span class='edit'>10 Jun 2024, 13:27:</span> Am gasit poza asta cu o pompa noua de servo. Daca va uitati cu atentie, se vede codul simeringului: 26043126 (nu e un cod de piesa, e codul simering-ului, acesta fiind unul universal, montat pe mai multe modele de masini) s_l1600__1_.jpg ( Size: 206.07k ) Number of downloads: 140 33 - 19 - 7.5 mm -> Astea sunt dimensiunile (as zice ca sunt in proportie de 90% sigur). Am sa ma mai documentez si o sa demontez dupa sesiune pompa de servo sa vad exact ce si cum. Va tin la curent cu ce gasesc pe acolo. Trebuie sa demontez fulia ca sa pot vedea exact simeringul si ce dimensiuni are, poate o sa mai ajute pe cineva in viitor. ni.jpg ( Size: 5.45k ) Number of downloads: 140 This post has been edited by CelereSahariano: 10 Jun 2024, 15:46 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4mpi ABS+ Dacia Logan 2005 1.4mpi Laureate
Dacia Logan 2008 1.6mpi Laureate MCV |
|
CelereSahariano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 25 August 23 ![]() |
Dimensiuni simering pompa servodirectie hidraulica Logan I: 19,05 x 33,3 x 7,9, fabricat din FPM
Nu se comercializeaza sub sigla Renault, in catalogul de piese nu exista reper pt. aceasta piesa, doar pentru pompa intreaga. Se gaseste simeringul "de origine" la alte masini in cataloage lor de piese(Chrysler, GMC), dar se fabrica in Taiwan/China (poate de aia curg toate) si costa foarte mult (+ca nu se gaseste la noi fix acela, doar in SUA), dar am gasit un echivalent de la Corteco (19029685B). E identic cu cel demontat de pe pompa, are acelasi invelis protector metalic si inscriptia "HIGH TEMP"; se potriveste perfect, nu mai am scurgeri. sim.jpg ( Size: 123.6k ) Number of downloads: 96 This post has been edited by CelereSahariano: 26 Jul 2024, 18:19 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4mpi ABS+ Dacia Logan 2005 1.4mpi Laureate
Dacia Logan 2008 1.6mpi Laureate MCV |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:52 |