solenza mea!
![]() ![]() ![]() |
solenza mea!
kap00ne |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 5 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|||
kap00ne |
![]()
|
o sa pun pozele si o sa vezi jantele cu cauciucuri dar daca tot va aratam jantele am zis sa va intreb si ce ma macina
![]() |
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
La ce spui tu vei avea probleme la parcari cand te vei freca de bordura ... si nu vei freca anvelopa in primul rand cat jeanta.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
daca e janta de 5,5 nu are rost sa iti faci griji.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
kap00ne |
![]()
|
gata au sosit si pozele!
Attached thumbnail(s) DSCF0037.JPG ( Size: 447.04k ) Number of downloads: 376 DSCF0035.JPG ( Size: 465.23k ) Number of downloads: 413 |
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Ii sta bine, iar daca nu esti pretentios, e OK! In principiu, daca ai facut echilibrare , totu mere struna!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
mie imi super plac,schimba aspectul total,sa ai bafta de ele .de unde le-ai luat si cat au fost?
![]() |
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa le porti sanatos ! Acum vin sfaturile si mustrarile :
1. Trebuia sa le faci o proba cum vin inainte sa le cumperi . Problema este tocmai ca tu le-ai luat pe "6" asa cum ai spus si nu pe 5,5 asa cum a spus George . Nu ai ce sa le mai faci acum . 2. La tot ce vei atinge pe lateral vei freca janta si cu cauciucul . Dar problema mare este cand se prinde intre janta si asfalt o parte din cauciuc , pentru ca se duce mult mai repede . 3. MAREA problema este ca la vestitul test al elenului , cauciucul tau se duce zburand de pe janta . Iti dau exemplu : la o curba stransa spre dreapta , cauciucul stang va tine priza pe asfalt , iar janta va tinde sa se deplaseze mai mult spre stanga si acest lucru duce la dezlipirea cauciucului de pe janta . Nu uita ca solutia pentru tubless este de etansare si nu de lipire completa , pentru ca altfel cauciucurile ar fi de unica folosinta si nu ai mai putea sa le dezlipesti de pe janta la o eventuala pana . Sfatul meu este sa faci cumva sa le schimbi cel putin pe cele de pe fata , unde este adevarata problema . Pentru janta ta iti trebuie ceva de genul 175 sau 185 /65/14 . Problema pe fata este la viraje totale sa nu atinga de aripa sau de lonjeron . Gaseste sa vinzi cuiva cauciucurile de pe fata si cumpara doua mai late pentru fata , altfel nu inteleg de ce ai vrut ( in afara de latura vizuala ) jenti de aliaj , chiar mai late decat cele de fabrica . Cauciucurile sunt de iarna sau de vara ??? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
chiar ca is super...un pret ceva la ele...loc de unde le-ai luat?...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
kap00ne |
![]()
|
Va multumesc pt sfat
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cativa useri de pe forum au experiente cu jantele de 14 pe SLZ sau SN si spun ca dimensiunea ideala a pneurilor este 185/55/14 (astea cica nu ating deloc). Nici 185/60/14 nu ar trebui sa atinga decat in cazuri exceptionale.
Pe SLZ s-a pus si 195/50/15 care atingeau un pic mai des decat cele pe 14 ![]() Parca sa zic ca am vazut o poza cu 205/xx/17 pe solenza ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
kap00ne |
![]()
|
Masina mea a devenit mai rigida cu cauciucurile astea 165/65/14 io am avut inainte 165/70/13 dar ma gandesc ca la185/55/.. cred ca zdrucina mult mai tare si nu prea imi place si asta a fost un motiv serios la mine.
|
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele !!!!!
|
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
dar 185/60/14 sigur ating pe undeva ? am vazut mai multe slz prin oras cu anvelope cu aceasta dimensiune. diferenta intre ele si cele standard ( 165/65/14) este de 3.5mm / raza rotii. Intreb pt ca am de gand sa-mi pun asa ceva .
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
kap00ne |
![]()
|
Nu vreau sa imi pun in cap acum pe toti care au 185/60/14 dar la mine baiatii care au facut proba au spus ca atinge pe fata la viraj maxim si pe spate cand pun ceva greutate
![]() |
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt chiar misto jantele, sa le porti sanatos. Dar am o intrebare: Sunt intr-adevar cam iesite in afara marginile alea. Nu se pot pune cauciucuri de 185 pe jante cu latime 5.5 ?
Si inca ceva, care e diferenta intre diametrul total al rotii de la 185/55/R14 fata de 165/65/R14 ? |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
si 185/60/14 = 578 mm, deci mai mare decat 165/65/14 cu 8 mm pe diamatru
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Arata bine jantele dar e pacat sa nu-i pui niste pneuri mai late, eu zic ca 185/60 r14 nu atinge. ZI-mi te rog de unde le-ai luat?
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
kap00ne |
![]()
|
jantele de la LASA pe langa stadionul Lia Manoliu si cauciucurile sunt SH de lanaga spitalul Fundeni
|
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Eu sunt din Iasi. Ai cumva vreun site cu firma asta sau alta care vinde jante KM??
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
kap00ne |
![]()
|
firma de unde am luat jantele www.westtires.ro
|
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Aveau dreptate cei care ti-au spus ca jantele sunt mai late decat caucioacele.
Noi avem 5,5 latimea la cele din fabrica, adica 165 e ideal pt ele se poate pune si 185. La tine adica la latime de 6 inchi ar fi fost mai nimerit 175 cu 60 .....sau chiar 65 ca nu atinge. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu tot la parerea mea raman . Trebuia sa-ti iei niste jante marimea celor de Scala si puneai niste cauciucuri mai late . Asta era tot ce-ti trebuia !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
kap00ne, oferta acelei firme, LASSA, curpinde macar jumatate din modelele de pe site sau in bunul obicei romanesc ... nu avem pe stoc
![]() te intreb pentru ca ai fost acolo si probabil stii. poate ma scutesti de un drum inuti ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
kap00ne |
![]()
|
La magazin sunt expuse destul de multe modele dar paraca nu sunt chiar toate de pe site oricum am inteles ca daca doresti ceva si nu are face comanda si aduce imediat
|
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|
daciaclub-cj666 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 20 May 03 From: Cluj ![]() |
QUOTE(kap00ne @ 13 Jan 2006, 12:42) Masina mea a devenit mai rigida cu cauciucurile astea 165/65/14 io am avut inainte 165/70/13 dar ma gandesc ca la185/55/.. cred ca zdrucina mult mai tare si nu prea imi place si asta a fost un motiv serios la mine. pai la Scala de la fabrica sint 165/65/14. Asa ca astea care le ai sint la marele fix. Super faine jantele. |
-------------------- |
|
gordonFreeman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 January 06 ![]() |
QUOTE(kap00ne @ 25 Jan 2006, 20:44) La magazin sunt expuse destul de multe modele dar paraca nu sunt chiar toate de pe site oricum am inteles ca daca doresti ceva si nu are face comanda si aduce imediat In primul rand felicitari pentru JANTE. Arata superb pe masina ( si nu mashina) In al d2-lea rand scuze de offtopic dar ma intrebam daca imi poti (si nu potzi) spune si mie de unde ai luat grila fata si un eventual pret pentru ea (cea fara emblema Dacia) si daca se gasesc deja vopsite in faimopasele culori dacia sau trebuie vopsite separat. Merci anticipat. PS. Stalpii negrii de la usa sunt obtinuti prin vosire sau cu colant ? Editat de Gabi: 1. Limbajul mirc nu este acceptat ( citeste regulamentul) 2. Incearca sa nu mai mananci litere. This post has been edited by Gabi: 27 Jan 2006, 19:21 |
--------------------
Dacia
Solentza
- 01-01-01
|
|
kap00ne |
![]()
|
Iti multumesc, in legatura cu grila daca tot ai intrebat eu iti raspund;a fost facuta la un prieten si tot el sa ocupat de vopsea ma costat cam 150 ron (cam scump dar imi placea foarte mult si am platit) daca cauti mai in urma sa discutat mult pe tema asta .Stalpi sunt facuti din colant mat se gaseste in obor 4 ron jumatete de metru , in legatura cu scrisul mai bine nu pot e un chin sa scriu si asa cum vezi, din pacate si trenul are mai multe clase decat mine.
![]() |
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Dar saracul om nici nu s-a luat de scrisul tau
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:08 |