Supernova VS Logan
![]() ![]() ![]() |
Supernova VS Logan
MOSHULANU |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 6 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Logan
2006 Laureate
- B29RSN Logan Laureate 1.4 Rosu Toreador
|
|||
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu siguranta merita! Cunosc ambele masini destul de bine zic eu ..... este mare diferenta iar efortul cred eu ca ar fi rasplatit atat pentru tine cat si pentru familia ta!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai un Laureate 1.4 MPI nou costa 7630 Euro deci eu cred ca prietenul tau o da cam ieftin. Deci merita, eu mi-am vandut solenza pentru un logan laureate 1,5dci nou.
|
--------------------
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Depinde.
Gandeste-te ca nu ai numai diferenta (ratele la cei 3500) de platit in plus, ci si CASCO sensibil mai mare. Eu am DSN Confort si LGN Laureate. La exact acelasi tip de CASCO, platesc la LGN de fix 4 ori mai mult. LGN are o parte din consumabile sunt mai scumpe si consumul e ceva mai mare. Problema ta cred ca nu e daca merita diferenta. De exemplu, eu zic ca merita, dar raportat la veniturile mele si la asteptarile mele. Problema e daca iti permiti diferenta si daca nu faci un efort care poate fi urias pentru niste diferente pana la urma neesentiale. Daca venitul tau anual e de mai putin de 3500 de euro, mi se pare evident ca nu merita. Mi se pare aiurea sa muncesti un an din viata pentru un portbagaj mai mare si alte chestii de genul asta. Daca ai timp, mai citeste si tu pe aici pe forum, vezi care sunt impresiile posesorilor despre masina, fa un drive-test la un dealer sau chiar cu masina prietenului si vezi cat de tare te incanta. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
MOSHULANU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 6 January 05 ![]() |
Loganul mai are ceva imbunatatiri de genul alarma cu garantie pe viata, geamuri ionizate
Motivul pt catre o da este ca masina este de a fratelui lui care este ofiter pe vase petroliere si cand vine din cursa vrea sa-si ia apartament si o sa aiba nevoie de bani. Astept pareri in continuare This post has been edited by MOSHULANU: 13 Jan 2006, 02:45 |
--------------------
Logan
Logan
2006 Laureate
- B29RSN Logan Laureate 1.4 Rosu Toreador
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Iti spun eu ca am mers aseara pe rand cu ambele masini din dotare . Mai intai cu DSN-ul Confort 2001 si apoi cu Loganul Preferance 1.4 2005 . Sincer imi bag picioarele in SupeRNova . Loganul parca e vapor pe langa DSN . Sincer asa sta treaba .
This post has been edited by big2003: 13 Jan 2006, 03:19 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(big2003 @ 13 Jan 2006, 03:18) Iti spun eu ca am mers aseara pe rand cu ambele masini din dotare . Mai intai cu DSN-ul Confort 2001 si apoi cu Loganul Preferance 1.4 2005 . Sincer imi bag picioarele in SupeRNova . Loganul parca e vapor pe langa DSN . Sincer asa sta treaba . Vapor de la leganat,suspensiile sunt proaste , Supernova e mai stabila, Loganul e frectie..parerea mea.. NU te imprumuta pentru un lighean...o sa-ti para rau ![]() This post has been edited by argon: 13 Jan 2006, 08:47 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cryo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE Loganul parca e vapor pe langa DSN Intr-adevar, cand vine vorba de demaraj, stabilitate etc ![]() O fi mai confortabil Loganul, fara discutie, dar ca si comportament prefer de departe Supernova. E mult mai agila.Le-am condus pe ambele (tatal meu are Logan, iar eu am Supernova). Acum, depinde ce vrei. Loganul nu e o masina rea pentru banii astia, dar nu consider nici pe departe ca face cat doua Supernove. Mai ales ca, dupa cum spui, nu te dau banii afara din casa. |
--------------------
Honda
Accord
2.0i LS 2005
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Eu as opta pt.Logan . Cei 10.000 km sunt nesemnificativi pt. o masina noua si castigi nu doar un portbagaj mai mare ci si multe alte elemente de confort si siguranta. La cei 3500 EU cred ca vei avea rata in jur de 3 mil,pe care daca-i ai merita sa-i bagi in LOG. indiferent ce spun carcotasii. Cel mai bine ar fi sa te duci la banca sa-ti calculeze ratele sa sti exact in ce te bagi. Ai mai putea obtine un credit pt.diverse nevoi personale,platesti dif.de 3500 eu. si scapi de Casco. Casco nu-i obligatoriu ,dar e indicat. Bafta.
|
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Voi posesorii de Logan vedeti pe cei care nu agreeaza aceasta masina carcotasi!?
Eu zic ca mai degraba sa-i vedeti realisti, nu merita sa te bagi in datorii..mai bine sa puna bani si sa-si ia o masina calumea, daca tot se imprumuta This post has been edited by argon: 13 Jan 2006, 08:57 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Tu esti singurul in masura sa alegi sau nu aveasta "investitie". Dupa parerea mea sa faci un efort pt un AC si ceva confort in plus nu merita!DSN-ul nu te mai multumeste? Are probleme mari?
Poate ai ceva mai bun de facut cu aia 3500 euro ceva prin casa care sa iti sporesca mult mai mult confortul decat masina! Tu hotarasti! This post has been edited by Cr3ativ3: 13 Jan 2006, 09:12 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu zic ca merita diferenta. Ai in plus AC, airbaguri, caroserie mai spatioasa, etc.
Eu as face pasul, dar, e decizia ta in fond si la urma urmei. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca nu merita efortul. Sa iti spun si de ce. Eu zic mai bine iti iei ceva de afara ca acum banca iti da banii direct te duci afara si iti iei masina.
Sa iti spun caz concret sa nu zica lumea ca sunt carcotas. Un tovaras de la servici a plecat in Germania cu cineva care a mai fost si a mai luat masini bineinteles si a dat acolo pe un OPEL ASTRA din 2001 6200 EURO (68.000 km rulati). Cu tot cu inscris in tara adica absolut totul 7200 euro. Masina e negru criminala. Vreau sa iti spun ca nici nu sufera comparatia cu Logan-ul la capitolul calitatea masinii ca sa nu mai spun ce dotari are CLIMA nu aer conditionat (pentru cine stie diferenta) jenti tot ce vrei de la mama ei. Si asta la numai 7200 de euro; ca sa nu mai spun ca tipul putea sa o inscrie in decurs de un an nu imediat.....cica poti merge pe asigurare sau ceva de genul asta. Ca sa nu mai zic ca la 8500-9000 de euro iei un zafira de plangi cu vorbe dublu clima etc etc. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
cryo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
nu toti isi permit, din varii motive, sa dea o fuga pana in germania. In plus, o masina din Germania din 2001 cu 68.000 km la bord are 90% kilometrajul manarit. Nemtii folosesc masinile, nu le tin in garaj si le scot doar cand se duc sa se dea smekeri la mall, ca in unele tari... Daca are masina de servici si nu o foloseste pe cea proprie, o vinde, nu o pune la naftalina.
|
--------------------
Honda
Accord
2.0i LS 2005
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Omul a intrebat clar ce sa faca, iar incepem cu sh-urile din germania ?
Eu zic mai bine sa-si vanda Supernova, sa bage banii in actiuni, fonduri de investitii, sa inmulteasca banii timp de 10 luni si sa-si ia Mercedes ! Si omul asta cu copil mic credeti ca e interesat ca merge la limita stabilitatii cu masina si ca asta e argumentul forte pentru el ?! Moshulanu, ca idee generala nu-mi cumpar ceva decat daca am nevoie sau e un moft - dar pentru mofturi nu ma bag la rate! Am senzatia ca tu te gandesti sa-ti cumperi Loganul pentru ca e o ocazie. Gandeste-te bine inainte daca esti dispus sa te bagi la rate pentru a schimba masina, in conditiile in care ai copil mic. E o cheltuiala in plus, pentru o masina mai noua - sanse mai mici sa se defecteze, mai mare si mai confortabila. Ai nevoie de asta ? |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Poate te ajuta parerea mea...
Nu da Supernova pe Logan. Loganul nu face banii. Daca tot vrei sa vinzi SRN si sa mai pui bani pentru a lua alta masina , cauta ceva strain. Raspunsul meu este clar: NU LOGAN ! Bafta. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Presimt ca-ncepe circu'.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Am sters anumite posturi. Se pare ca unii sunt incapabili sa intelegea titlul si avertismentul meu mai subtil. CINE mai calca pe bec ia 10% cu 7 zile pauza.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pentru ca e vorba de o alegere, si e vorba de bani, parerea mea e sa ramii la DSN, cel putin pina iti poti permite, chiar si un LGN, dar fara eforturi mari.
Eu stiu cel mai bine ce inseamna o masina straina sh, si daca nu te tin baierele, nu te baga la asa ceva. Daca nu ai diferenta in casa, fara sa te afecteze bugetar, nu lua Loganu ACUM. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
MOSHULANU - din punctul meu de vedere, AC face toti banii.
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deci tu ai mai avea nevoie de 3500 de euro. Am intrat la intamplare pe site-ul unei banci si a iesit 72 euro / luna pentru un credit pe 5 ani. Necazul la creditele pentru masini e ca te obliga sa-ti faci Casco ceea ce inseamna, sa zicem, 350 de euro pe an.
Daca nu vrei Casco (nerecomandabil dar e optiunea ta - poti sa iesi in pierdere dar si in castig) ai varianta creditului pentru nevoi nenominalizate, gasesti la acelasi nivel de dobanda. Eu mi-am luat Logan in ideea ca voi avea copil mic (si la 2 saptamani s-a si adeverit ![]() De acum, totul ramane doar la latitudinea ta: - sti foarte bine ce-ti ofera actuala ta masina si in ce stadiu e - poti afla de pe forum ce-ti va oferi Loganul Bafta! |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(MOSHULANU @ 12 Jan 2006, 23:35) Am o Supernova confort de care sunt destul de multumit dar nu are AC Am gasit la un prieten un Logan Laureate 1.4 din mai 2005 cu 6500euro cu 10.000km tinuta in garaj (sta la casa) Pe DSN iau cam 3000 euro iar diferenta ar fi 3500 Credeti ca merita sa ma bag la un credit pe 5-6 ani ? (am copil mic si nu pot plati prea mult lunar) Sau mai bine ar fii sa raman cu masina mea? din decembrie 2002 cu 65000km Merita diferenta si efortul? Depinde cat mergi cu masina...ca daca mergi mult...atunci se merita si Bentley...ca e voba de confortu in viata ta...dar daca mergi 1 ora pe luna...ia-ti si Trabant... |
--------------------
-
-
-
|
|
BlonduGL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 18 May 05 ![]() |
Eu zic sa ramai la supernova daca nu are probleme, si esti cat de cat multumit de ea. De 3500 de Euro mai bine ii investesti in micutzul (micutza), niste jucarii, o excursie undeva la munte.
Si cand o sa creasca mai mare o sa intram si noi in UE si poate o sa reusesti sa strangi bani direct pentru o masina de familie. |
--------------------
Dacia
SuperNova
- GL-xx-NRG
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@BlonduGL: ai citit atent pe aici? Cum sa investeasca 3500 in excursii si alte chestii? Omul nu are banii astia. Tu il sfatuiesti sa ia credit pentru excursii?
Eu aveam vaga impresie ca indatorarea la banci e o chestie importata de la altii. Cetatenii UE isi iau masini cu banii jos??? Si daca timpul in care strangi bani pentru masina e x, iar durata creditului ar fi y si se considera ca x ~ y, ce varianta ai alege? This post has been edited by ghc: 13 Jan 2006, 14:36 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
BlonduGL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 18 May 05 ![]() |
QUOTE(ghc @ 13 Jan 2006, 14:34) @BlonduGL: ai citit atent pe aici? Cum sa investeasca 3500 in excursii si alte chestii? Omul nu are banii astia. Tu il sfatuiesti sa ia credit pentru excursii? M-am exprimat eu prost. Ma refeream la faptul ca decat sa se imprumute la banca cu niste bani pentru un Logan SH, mai bine se imprumuta pentru o excursie etc. Copilul respectiv cred ca are mai multa nevoie de o plimbare in afara orasului, la aer curat si sa faca miscare, de fapt si parintii au nevoie de miscare. De asta i-am recomandat mamei mele sa se duca la o scoala de dans. De fapt, daca ma gandesc mai bine, de banii pe care ii va plati la banca (daca se imprumuta), mai bine ii strange si pleaca undeva sau face altceva cu ei. |
--------------------
Dacia
SuperNova
- GL-xx-NRG
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
MOSHULANU
1. SupeRNova e buna, nimic de zis, poti trai si fara a/c (cum ai trait pina acum, poti sa traiesti si de acum incolo + a/c nu face bine la copii mici si tu zici ca ai in posesie si crestere asa ceva). DAR uita-te cit de atacata e de rugina. daca tu evaluezi ca ar mai rezista inca 2-4 ani fara sa trebuiasca sa-i schimbi 40% din tablaraie, tine DSNnnnnnnn. 2. Loganul e o masina mai noua, mai confortabila si care evident are ca avantaj de partea sa garantia generala precum si pe cea impotriva coroziunii. Acum tu stii cam cit de strimt iti e bugetul si cam cum iti permiti sa-ti platesti ratele. 3. Pentru cei care o dau de gard cu SH de afara: voi v-ati gindit vreun moment care-i diferenta de plata la CASCO (asta ca sa nu mai enumar alte chestii)? La ce-mi trebuie CASCO? La ce sa-mi trebuiasca, la eventualitatea in care trece vreun cretin noaptea si-mi zgarie jumatate de masina. Eu sunt un om care s-a chinuit sa-si ia masina asta, s-a imprumutat de la banca, iar situatia de acasa (rate, copil, intretinere, RENEL, etc.) nu-mi permite sa dau 20 de milioane pentru reparatia masinii. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Am 7500 km cu Loganu' si troncane pe dreapta ca dreacu'. Cica sa nu-ti iei sh... Plus ca garantia la Logan e discutabila, daca ai gura mare si timp de facut reclamatii beneficiezi de ea, daca nu... Eu zic sa nu te grabesti sa bagi banii tot intr-o Dacia.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Himmm..... Mai tine si de sofer!
Eu am 11 000 cu ea si nu troncane nimic! Daca-ti permiti efortul, merita sa-ti iei Logan. Citeste de doua ori postul lui Marty! Mai ales pentru copil!!! In Logan ai siguranta si confortul la care nu s-au gandit vreodata producatorii supernovei! Ce te faci (Doamne fereste) la un impact? Cum mergi vara, cand afara sunt 38C, cu puiutul in masina? Eu am un prieten care avea o berlina din 83'. Drumurile lungi cu puiutul in masina, erau un calvar! A facut pe dracu-n patru si si-a luat un Clio cu vreo 6500 si 70 000km. Tot tacamul, aer..... S-a strans rau la punga, dar acum e fericit! Si el si piticul!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Am fost in aceeasi dilema atunci cand a aparut Loganul. Eram hotarat sa-mi dau Supernova si sa pun diferenta de bani pt Logan.
Am stat apoi si am pus in balanta cat ar fi trebuit sa dau diferenta, avantajele si dezavantajele fiecarui model (am condus si Logan) si pana la urma am ajuns la concluzia ca nu renteaza sa fac schimbul. O sa mai tin Supernova 1-2 ani (merge f bine si nu e ruginita deloc) si apoi imi voi lua o masina straina NOUA. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 09:54 |