Pentru Bucuresteni - unde stati?
![]() ![]() ![]() |
Pentru Bucuresteni - unde stati?
Bogdan_P |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 20 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
- B-26-UXL
|
|||
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
Fizicienilor
|
-------------------- |
|
Raziel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
aaaaaahhh... pey domnilor.... deja suntem o aglomeratie de oameni in zona....
![]() apropo ovidiu... tu cand naiba ajungi cu masina aia acasa..? ca plimbam ieri pe la 6 fara 10 javra prin spatele blocului tau si nu am vazut'o.... doar un vento de vanzare in fatza.. ![]() |
-------------------- *** Angels Fall First ***
|
|
ovidiucornateanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 October 03 ![]() |
Pai depinde de activitatile zilnice.Aseara chiar am ajuns tarziu,pe la 20.30 cred.
|
--------------------
Ex Renault
Megane Hatch
2004 Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
@tarzy
De ce nu! Masina e chiar aia din avatar... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
alex aka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 13 August 03 From: Bucuresti ![]() |
pai am stat in crangasi pana la accident si acum pe grivitei, mai sunt si unii deci care stau in centru!
![]() |
-------------------- FIAT mic, negru si star de T.V. pe deasupra!:)
|
|
Letto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 21 June 03 From: Bucuresti ![]() |
S-a trezit si baiatu' !!! , Tineretului- P-ta Norilor.
|
-------------------- Orshicit...
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa zona Calea Plevnei, vizavi de Shell. Cand va plictisiti de neveste veniti la mine
![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
QUOTE Frumoasa zona Calea Plevnei, vizavi de Shell. Cand va plictisiti de neveste veniti la mine :shock: . cum adica la TINE? |
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Este unii oameni care nu prea intelege apropourile subtile . :wink: :wink:
razvancc, Plevnei este o cunoscuta zona in ceea ce priveste "producatoarele" si TCM-istele.... :wink: |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Titan, intre Rm. Sarat si Ambrozie... asta ca sa facem concurenta la cei din Drumu' Taberei...
![]() cel mai distrus si mai aberant cazan de Dacie '85 pe care il veti vedea acolo - e al meu! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Raziel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
e clar... sambata viitoare face intalnire.. sa fie clar!!
![]() |
-------------------- *** Angels Fall First ***
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
prin rahova nu sta nimeni???
e plin forumu de Dr Taberei...acolo ma duc la pretina...zi de zi...pot sa zic k sunt un pic si de acolo?? ![]() ![]() deci...eu stau in RAHOVA.... |
-------------------- null
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Militari, Veteranilor, vizavi de Sherrifs (in spate la Avia Motors).
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
QUOTE deci...eu stau in RAHOVA.... mi tu ![]() |
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hihi .. ma bag si eu ... drumul taberei, valea ialomitei .. (de fapt, chiar in spate la flamingo ... )
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE QUOTE deci...eu stau in RAHOVA.... mi tu ![]() unde in rahova? |
-------------------- null
|
|
alex aka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 13 August 03 From: Bucuresti ![]() |
oare se va naste din aceasta tema o noua intalnire a forumistilor, dar neoficiala?
![]() |
-------------------- FIAT mic, negru si star de T.V. pe deasupra!:)
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu stau undeva intre Piata Victoriei si Dorobanti...aproape de Statuia Aviatorilor ! Da' am stat vre-o 6 luni chiar la piata la Moghioros...si soacra sta la Dr.Taberei 34
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nasol Body.. faci piata la Dorobanti... wow...
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i nasol..ca nu fac piata la Dorobanti...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
dragoshelu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 14 February 03 From: Bucuresti ![]() |
hai ca m-am trezit si eu! Pantelimon/Morarilor.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
2001
- B79DBR
|
|
dacia-supernova |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 March 04 ![]() |
Drumul Taberei , Valea Ialomitei, langa piata - foarte aproape de claus
|
-------------------- |
|
dacia-supernova |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 March 04 ![]() |
Foarte aproape si de fion 98 si ady. Masina mea sta parcata langa chioscul de ziare ( strada spre piata Valea Ialomitei ) - supernova albastra. De la " OMV - ul lui AL " bag eu benzina.
|
-------------------- |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE De la \" OMV - ul lui AL \" bag eu benzina. Mi-ar place mie sa fie OMV-ul meu... ![]() ... as face reducere la pret pentru membrii forumului... :wink: |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce de vecini pe forum...
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mai bine ne mutam toti intr-un bloc si cind cade Forumul ne intilnim pe casa scarii
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
van den plas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 22 January 04 From: Bucuresti ![]() |
[quote]
Titan, intre Rm. Sarat si Ambrozie... asta ca sa facem concurenta la cei din Drumu' Taberei... [/quote] Exact acolo stau si eu, pe Camil Ressu, in fata bisericii. (nu sunt cersetor laugh.gif ) Mai da amanunte Maddan, poate suntem vecini. :? |
--------------------
Ford
Mondeo
TDCI
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe Aviatorilor nu sta nimeni? :inger:
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
In Bucursti stau maxim 1-2 luni/an, in Militari, pe langa Politehnica...
Restul timpului: Arr. 14, langa parcul Montsouris (Metrou Porte D'Orleans)... |
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 21:26 |