Pro sau contra Guvernului Orban
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Guvernului Orban
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cica a primit banii aia de la stat, pana la urma.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ce stiti, s-a mai salvat vreo oaie?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Noi asteptam informatii de la tine, ca nu am urmarit subiectul. Tu esti corespondentul daciaclub la fata locului
![]() |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
a adormit de cateva ori, tot numarand oi.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
informatiile sunt contradictorii
http://stiri.tvr.ro/120-de-oi-au-fost-salv...53181.html#view 120 de oi au fost salvate în cele 4 zile zile de la incidentul naval din portul Midia. Noi căi de acces în nava răsturnată apoi mai jos scrie... În cele patru zile au fost salvate 119 oi, dar misiunea salvatorilor este foarte grea. deci nu pricep sau sunt 120 sau 119 ? unde este oaia care lipseste. A decedat intre timp ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cred că n-a vrut să-și părăsească suratele.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
o oaie, doua oi, trei oi, patru oi ZZZZzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzz
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
Aia era oaia neagra a grupului
![]() |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
58 de ore de la tragedia din portul Midia au fost necesare pentru ca Guvernul României să ia măsurile care ar fi salvat mai multe animale dacă acestea se luau de la bun început.
Secretarul de Stat Raed Arafat a sosit tot aseară la orele 20 la Midia și a decis decuparea navei scufundate pentru a crea mai multe puncte de acces la animalele care mai trăiesc, pentru a le salva. La fața locului a ajuns aproape de miezul nopții și noul președinte ANSVSA numit în cursul serii, pentru a spori operațiunile de salvare a animalelor, pentru a se asigura că cele 75 salvate în primele două zile și cele încă 70 salvate noaptea trecută și aduse la adăpost sunt tratate corespunzător și vor fi recuperate de la exportator pentru a fi adoptate și ținute în sanctuare din România până la bătrânețe. de deci nu s 119 , nici 120, ci 145. Aha <span class='edit'>27 Nov 2019, 14:39:</span> propun ca oile supravietuitoare sa fie decorate de presedintele iohanis cu crucea romaniei in grad de cavaler. si puse in locul ministrilor ca oricum au mai multa minte decat ei. Va dati seama ca sa supravietuiesti pe acest Titanic al oilor, trebuie sa ai intr adevar un mare grad de inteligenta si adaptare. In acest mod, daca oile ar deveni ministrii, probabil ca vor aparea si bugetul pe 2020 mai repede decat in actuala configuratie a guvernului This post has been edited by axabrt: 27 Nov 2019, 14:41 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dizzy @ 27 Nov 2019, 12:13) N-auzi ca se taie cheltuielile? QUOTE(ady77 @ 27 Nov 2019, 13:20) Azi nu e alaltaieri. Doar stii ca nimic nu creste/scade la nesfarsit. Apropo, vad ca astia "mari" (care duc piata bursiera in sus sau jos) sunt optimisti, de luni imi tot cresc actiunile (desi, din pacate si pofta mai mica de risc, sunt cam 33% cash si 67% actiuni) in ritmul asta mai am putin si-mi scot noua centrala. ![]() Despre oile alea nefericite: daca autoritatilor (mai mult sau mai putin competente) le e greu sa rezolve problema ad-hoc, nu vad ce retine ong-urile sau privatii "iubitori de animale" sa sara in apa (poate furtuna si apa cam rece?) si sa le scoata. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Autoritatile, care nu le permit.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
dizzy |
![]()
|
De obicei garagaragii de la ONGuri gen 4copitute, caii verzi pepereti sunt foarte vocali. Si cam atat!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Eu am recunoscut cand mi-a mers bine pe vremea nenorocirului de "bombonel". A fost si conjunctura, clar, deci nu datorita lui mi-a mers bine. Oricum cei care sunt prinsi pe picior gresit vor vocifera mereu.
QUOTE(dizzy @ 27 Nov 2019, 15:57) Adevaru-i ca e usor sa ne dam viteji din spatele tastaturii, da e nasol cu intratul in mare si pescuitul oilor pe conditiile astea. Se pare ca aia care au incarcat vaporul nu prea le aveau, asa ca nu m-as apuca sa dau vina pe vreo "autoritate", nici macar dac-ar fi fost vorba de psd. |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
Din partea mea inecatul oilor ii priveste pe barcagii , pe proprietar and co.
Autoritatile fac si ele ce pot in situatia data. Dar am o scarba uriasa fata de cutofilii, pisicofilii, vacofilii, ovinofilii de parada gen: Nu e responsabilitatea mea sa le salvez ci "decat" sa tuf autoritatile la cap si sa pap bani. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
axabrt |
![]()
|
Cu siguranță guvernul e de vina.
La încărcare trebuia să asiste un inspector din partea autorității portuare astfel încât să nu apară probleme de genul |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
Vezi sa nu. Era un transport privat, autoritatile probabil ca au facut formalitatile vamale, in rest n-are de ce sa fie diferit fata de alte modalitati de transport/export: auto, cf. Autoritatea portuara nu verifica cum incarca armatorul marfa, ci daca are formele legale.
Contractul s-o fi semnat pe vremea guvernului de trista amintire, deci Viorica-i de vina?! ![]() This post has been edited by maho: 27 Nov 2019, 20:45 |
--------------------
Dacia
1310
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
https://republica.ro/anuntul-presedintelui-...ate-voi-discuta
Deci din 300 de reprezentanti votati de noi la referendum vor ajunge citi? |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
axabrt |
![]()
|
valeu, ce ne facem domne
După patru zile de intervenții, salvatorii au reușit să aducă la mal doar 207 oi care se aflau pe vasul răsturnat în Portul Midia. Nava eșuată în larg.... eu zic ca sa si dea demisia tot guvenul de incompetenti liberali . Daca era in alta tara imediat s-ar fi repus vasul pe linia de plutire fie prin ranfluare vedeti costa concordia fie trebuia taiat si scoase oile pe podete facute de genistii militari |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Da' bamporu' cela nu e din FER? Ca stiu pe unii interesati de astfel de metale pretioase...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
Autoritatile au reusit sa scoata de pe nava cu oi rasturnata in Portul Midia, de duminica si pana in prezent, doar 230 de animale din 14.000
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
Cand le sacrifica pe cele salvate?
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
deja sunt salam, cica.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:28 |