Pro sau contra Guvernului Orban
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Guvernului Orban
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.241 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai conteaza? Aparatul de propaganda ignora detaliile...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 18 Dec 2019, 12:28) QUOTE(radian @ 18 Dec 2019, 12:30) Numai faptul ca le-a trecut prin cap asta e suficient pentru mine. Bani cheltuiti aiurea cu referendumul... Totusi as dori sa ma anuntati diferenta intre guvernarea prin OUG a PSD si cea prin asumari a PNL. Rolul Parlamentului care mai e? Sa isi ia salariile? |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ar vrea si el o penznie spteziala dar el linge dosarele la privat si patronu zice canci.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.241 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 18 Dec 2019, 12:42) Totusi as dori sa ma anuntati diferenta intre guvernarea prin OUG a PSD si cea prin asumari a PNL. Rolul Parlamentului care mai e? O sa te anunt cand o sa vad o oug 13 sau oug 114 date de pnl. ![]() QUOTE(maho @ 18 Dec 2019, 10:33) au respins in aga (avand majoritate) cererea Fondului Proprietatea pt. distribuirea de dividende suplimentare la Nuclearelectrica, si probabil la fel vor face la Romgaz. E nevoie de bani si pt. investitii, nu doar pt. buget, chiar daca si acolo e foame mare. Vad ca au adaugat si Hidroelectrica pe lista "fara div. suplimentare"; totalul pana acum ar fi fost de vreo 1,8 mld. lei. Maine-poimaine ne trezim dracu' cu vreo autostrada... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e bine taica, se merge mai repede si se consuma benzol mai mult, creste poluarea.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
maho |
![]()
|
Pai va luati masini electrificate.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai si daca ma corentez? Sau ma trage corentu'?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 18 Dec 2019, 11:28) Cum ce are? Bugetul ar trebui să fie discutat, analizat și votat punct cu punct. Nu cu pumnul în gură, domnu' meu. Cam ca orice altă chestie, de altfel... Cu pesedeii la butoane in sparlament, Orban risca sa se trezeasca cu tot felul de fantezii populiste in buget. Daca vrea un buget cat de cat sustenabil, trebuie sa se fereasca de cheltuieli stupide ca dracul de tamaie. Psd se simte foarte darnic din opozitie (cum e si normal, de altfel). Ii stiu in stare sa bage niste amendamente care sa torpileze orice tentativa de economisire sau investitie.Daca intocmirea bugetului ar fi normala, adica guvernul sa propuna, iar parlamentul sa taie din This post has been edited by DannyY: 18 Dec 2019, 15:25 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aha. Te cred dar nu e normal. Da' de loc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(DannyY @ 18 Dec 2019, 15:18) Psd se simte foarte darnic din opozitie (cum e si normal, de altfel). Ii stiu in stare sa bage niste amendamente care sa torpileze orice tentativa de economisire sau investitie. Mare diferenta fata de PNL, care cand era in opozitie a facut propunere legislativa cu TVA de 16%, iar cand au ajuns la putere nu o mai voteaza ![]() ![]() Penibilitatea politicii romanesti, sa nu iti mai votezi propriile propuneri. Ca de, acum esti la putere, nu mai esti in opozitie. Nu mai trebuie doar sa dai pomeni electorale, trebuie sa te gandesti si daca ai de unde le da. |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
Pai am si zis ca e normal sa fii darnic din opozitie
![]() Cand trebuie sa platesti facturile, se cam termina cu darnicia. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
ady77 |
![]()
|
Ponta (PSD) a mai facut ceva de genul. Cand era in opozitie facea scandal ca sunt scumpi combustibilii si trebuie gasite solutii sa se ieftineasca.
Cand a ajuns la putere a bagat supraacciza ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Induiesatoare argumentele grefierilor. Acum 20 de ani trebuiau sa care masina de scris dupa ei in sala de judecata si sa lucreze cu indigo. Si au mai lucrat si ore suplimentare. Chiar merita, nu pensie speciala ci dublul pensiilor speciale. Tara de c.acat, daca si o dactilografa merita pensie speciala... Azi, maine o sa ceara pensii speciale si caseritele de la supemarketuri ca doar stau toata ziua cu ochii beliti in monitor si au raspundere, daca gresesc la tastare numarul de produse? Prosti is privatii care-si platesc obligatiile fiscale sa aiba de unde primi toti acestia pensii speciale.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
Mai inginerule, grefierul NU e dactilograf!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Da' nici nu are mai multe oua ca ne-grefierii.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
DragosP |
![]()
|
Nimeni n-are, de altfel.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.771 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu ce faceti voi, dar eu cand cumpar oua iau o cutie cu 10 bucati
![]() Natura m-a inzestrat cu testicule, femelele primesc ouă ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
DannyY |
![]()
|
Problema sta in "checks and balances", chestie care nu prea functioneaza la bugetari. Sparlamentarii, magistratii si ceceristii s-au prins ca ei centreaza, ei dau gol. Ei isi stabilesc salariile si, fireste, puterea absoluta corupe absolut. Intr-o societate normala, salariul unuia e stabilit impreuna cu angajatorul lui, prin negociere. La privat, negocierea e dura. La stat... e hotie pe fata.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DannyY |
![]()
|
Inscriitor.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Au gasit o metoda de scadea salariile. Plafonarea sporurilor aka sporu nu se mai calculeaza procentual ci toata lumea primeste 100 si ceva de euro si gata.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
Era mai nasol daca plafonau spagile.
|
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
Moldo, salariile alea mari din sanatate se datoreaza in buna parte sporurilor. O sa plece pe capete personalul de la tbc, sida, anatomie, patologica, boli infectioase, hematologie, radioterapie. Asta la sanatate. La dascali multi vor fi loviti ca in 2009.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.380 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Păi nu a mărit PSD salariile medicilor și profesorilor și curgea numai lapte și miere?
Acum ce o dați cotită când este vorba de sporuri? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
radian |
![]()
|
DragosP astept cu interes sa ma luminezi. Mi-ai spus ce nu este un grefier, spune-mi, acum, ce este si ce-l face special.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
O să-ti zic ce sunt (btw, ți-a dat Google block?) când o să-mi arăți unde am afirmat eu că sunt speciali.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
N-ai zis ca sunt dar te-ai oparat rau de tot cand am zis eu ca nu sunt. Ce-ti mai place s-o dai cotita.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
Recitește te rog ce ai scris tu și ce am răspuns eu.
Apoi desenez dacă ai nevoie. This post has been edited by DragosP: 19 Dec 2019, 08:12 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 18:37 |