Pro sau contra Guvernului Orban
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra Guvernului Orban
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Iohannis este vinovatul
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai clar e Johannis de vina.
Pana a zis : -Meeeeergeeeeeti saaaa salvaaati oooooaaaaaaiaaaaaa aaaaiiaaaa, S-au înecat toate. Se fezandeaza la pastrama. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
UPDATE FOTO Au fost salvate abia 32 de oi din cele 14.600 de pe nava care s-a scufundat în Portul Midia Năvodari. Autoritățile încearcă să aducă nava la mal
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
oaiele nu stie sa inoate?
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
poate dezbracate... asa cu haina de iarna se duc la fund imediat
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Haină de iarnă din metal
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
E luni.
A iesit KWJ presedintie. Ati inceput lucrul la autostrada Pitesti-Sibiu? This post has been edited by dizzy: 25 Nov 2019, 07:36 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
axabrt |
![]()
|
Așa de luni dimineata e prea devreme.
Sezi domol, se face pas cu pas , până n 2050 e gata |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-a scăzut încă €?
Sau, din contră, trebuie să crească? ![]() Oricum, trebuie felicitat: aproape a atins scorul din 2000 al lui Iliescu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu zic sa ne luam la revedere de la dom' presedinte, il mai vedem cand se mai schimba vreun ministru, vreun guvern.
De auzit nu cred ca il mai auzim. O nelamurire am si eu. Madama president nu onoreaza cu prezenta Bucurestiul? Ii plac doar deplasarile externe? Ciudata familie... cel putin pentru mine. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Fiecare se sacrifică jobului pe care-l are...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(ady77 @ 25 Nov 2019, 09:05) Eu zic sa ne luam la revedere de la dom' presedinte, il mai vedem cand se mai schimba vreun ministru, vreun guvern... Luand de bune declaratiile lui Dancila de la ultima conferinta de presa, cand a spus ca Iohannis in 5 ani a efectuat 25 de deplasari externe in timp ce ea in doar 2 ani a avut peste 40 de deplasari externe, as zice ca fetisul acesta cu "vacantele" lui Iohannis nu se prea sustine. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai da ca alea erau in interes de serviciu, nu vacanta.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
Unde a zis Ady ceva de vacanțe?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Inteleg ca Danciloaica a πRdut?
Untitled.jpg ( Size: 296.16k ) Number of downloads: 284 Se pare ca lu Klaus i-a iesit de minune, ar trebui sa-i multumeasca public Veorichii ca a ajuns in turul 2. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(radian @ 25 Nov 2019, 09:27) Luand de bune declaratiile lui Dancila de la ultima conferinta de presa, cand a spus ca Iohannis in 5 ani a efectuat 25 de deplasari externe in timp ce ea in doar 2 ani a avut peste 40 de deplasari externe, as zice ca fetisul acesta cu "vacantele" lui Iohannis nu se prea sustine. Eu nu am spus nimic de vacante, dar daca tot insisti pe subiect, sa stii ca ar trebui sa fie diferenta intre vizite externe si vacanta, bine nu a fost cazul la el ![]() QUOTE(DannyY @ 25 Nov 2019, 09:48) Surpriza imensa, chiar nu se astepta nimeni. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, eu am scris "vacante" nu vacante...
Trebuie sa-ti si desenez? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Hai baietii ca mai e un pic si le salvati pe toate Sute de oi vii prinse pe vaporul morții, care s-a scufundat duminică în Portul Midia, țipă încă după ajutor și nimeni nu face nimic pentru ele, deși accidentul naval s-a petrecut de mai bine de 34 de ore. Animalele suferă de sete, de foame și de frig chiar în aceste momente, pe acel vapor scufundat doar parțial și înfipt într-un banc de nisip, susține un ONG de protejare a animalelor. „Autoritățile nu fac nimic pentru că nu le pasă, iar noi și alte organizații de protecție a animalelor pentru că nu suntem lăsați de autorități”, acuză ONG-ul Vier Pfoten pe pagina de Facebook Letea Wild Horses. Organizația susține că încă de duminică a început să dea telefoane la ISU Dobrogea, la DSVSA Constanța și chiar premierului Ludovic Orban însuși. „Nimeni nu ne-a răspuns la telefon. Când ni s-a răspuns, ni s-a spus deja celebrul ”închideți, că vă sunăm noi”. Nu ne-a mai sunat nimeni”, scriu cei de la proiectul Letea Wild Horses. „Cerem pe această cale ISU și guvernului Orban să ia măsuri URGENT pentru evitarea unei noi tragedii de pe urma căreia imagina României va avea de suferit în plan internațional: fie să intervină CÂT MAI REPEDE pentru salvarea oilor aflate încă în viață, fie măcar să ne răspundă la apeluri și să ne permită nouă să încercăm să le salvăm”, spun apărătorii animalelor. This post has been edited by axabrt: 26 Nov 2019, 09:03 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
Apare acus Iohannis cu: A trebuit sa moara oi...
![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dizzy |
![]()
|
Cata vrajeala si pe patrulabute, patru copitute si alte din astea!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu zic ca au boicotat alegerile intentionat... acuuum pe stanga toata lumeaaaa si inapoi pe dreapta ca o aluzie la dreapta si stanga in politica
![]() This post has been edited by sorin1983: 26 Nov 2019, 09:26 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
a aparut rectificare bujetara, pe surse, programu lu dragnea (ala de subordonare a primarilor) tocmai a primit bani in plus. sa vina alejerile pentru primari.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 26 Nov 2019, 10:32) a aparut rectificare bujetara, pe surse, programu lu dragnea tocmai a primit bani in plus. sa vina alejerile pentru primari. QUOTE(axabrt @ 26 Nov 2019, 08:41) Sute de oi vii prinse pe vaporul morții, [...], țipă încă după ajutor și nimeni nu face nimic pentru ele bre astia-s niste cretini. adica au timp sa imparta banii, dar sa salveze niste animale nevinovate nu au? Huo. Votati ciuma galbena |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
oile ca oile, da intoxicarea din orasul primarului galben, e bagata incet incet supt pres.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi corupția psd ucide!
Nu cea pnl. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:04 |