Solutii extreme., De la RADET citire.
![]() ![]() ![]() |
Solutii extreme., De la RADET citire.
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
body - asa, si? E normal ca primaria sa incurajeze un sistem care e teoretic mai eficient. De fapt, poate incuraja ce vrea muschiul ei. Ca asa, tot discriminare e si ca cei din IT nu platesc impozit, tot discriminare e si ca Dacia/Ispat/... beneficiaza de facilitati pe cand firma lu' tata nu beneficiaza de nimic samd.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(vv @ 18 Jan 2006, 12:47) Am mai observat greseala asta si in alte locuri, inclusiv ziare: doar programatorii sunt scutiti de la plata impozitului si doar in anumite conditii. De exemplu, un programator absolvent de Stiinte Economice (exista asa ceva!) NU este scutit; compania trebuie sa aiba un venit anual din activitatea de programare de cel putin 10000 USD. Mai sunt si alte conditii dar asta e esenta. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vladimir @ 17 Jan 2006, 14:59) Cuvinte ale lui Nicolae Steinhardt dupa calugarire : "Ce sa fac parinte, tot vine X la mine si imi cere bani ca ii mor copii de foame, ca apoi sa aflu ca nu e asa si ii bea " (scriu din memorie asa ca spun in mare, discutia e mai ampla) "eu ce sa fac cand mai vine, sa ii mai dau sa isi bata joc de ei si de mine astfel ?" Raspunsul a fost : " Da-i, da-i in continuare de cate ori iti cere, pe cat ai. tu iti faci datoria in fata lui Cristos, pacatul e al lui care minte si deturneaza, nu al tau, poate cine stie macar 10 lei din cei 100 ajunge si acasa si copii mananca o paine sau nu mai iau bataie in seara aia." Pot fi oricat de decazuti moral, tu iti faci datoria in fata sufletului tau si a lui Cristos, el este si va judeca si pe tine pentru gestul tau (facut in cunostiinta de cauza) si pe el sau ei. Esenta crestinismului asta e ;iubeste , chiar si pe vrajmasi. Iar intelesul cuvantului "vrajmas" este mult mai larg, incapabil (vrajmas cu el), prost (vrajmas al vietii), etc si extrapolarile pot continua. Vorba unei nepoate " Parerea mea' " Ciudat, in orele de religie din scoala generala, profesorii de religie aveau o9 atitudine clara: nu dati bani celor nevoiasi, cumparati-le hrana, cumparati-le haine, dar nu dati bani. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(ghc @ 18 Jan 2006, 15:03) Am mai observat greseala asta si in alte locuri, inclusiv ziare: doar programatorii sunt scutiti de la plata impozitului si doar in anumite conditii. De exemplu, un programator absolvent de Stiinte Economice (exista asa ceva!) NU este scutit; compania trebuie sa aiba un venit anual din activitatea de programare de cel putin 10000 USD. Mai sunt si alte conditii dar asta e esenta. Nu doar Programatorii. Si Consultantii, si BD Adminii, si parca mai sunt vreo 2 job role-uri. In plus, nu venituri de 10.000 usd, ci 10.000 * numarul de scutiti. Conditii aproape imposibile. De la ASE pot fi scutiti doar cei care au terminat Cibernetica- Informatica Economica. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Corect, 10000 * n
Si ordinul defineste ocupatiile specifice activitatii de programare (Anexa 1), eu i-am generalizat numindu-i "programatori". http://www4.pmb.ro/wwwt/downld/ORDIN250_2004.pdf |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Conditii aproape imposibile Sigur? ![]() P.S. despre ce vorbeam? A, da... RADET ![]() This post has been edited by vv: 18 Jan 2006, 15:00 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 08:19 |