Dacia Sport - ce este, ce poate
![]() ![]() ![]() |
Dacia Sport - ce este, ce poate
pui de drac |
![]()
|
||
Membru fals Group: Members Posts: 634 Joined: 13 January 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|||
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Ca sa ne intoarcem la subiectul topicului si pt ca ma intereseaza pe mine am urmatoarea intrebare;
- tinand cont de faptul ca modelele noi au un triungi in partea din fata a portierei in care se monteaza oglinda, as vrea sa stiu daca o asfel de oglinda su reglaj pe interior se poate monta si pe sport deoarece si sportul are un triunghi la partea din fata a portierei. As dori sa stiu daca cele doua triunghiuri depe cele doua modele de dacie sunt identice ? sau daca cineva a facut aceasta modificare? |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
doncique |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 1 February 04 ![]() |
baietiiiiii dacii sport in bucuresti la 10-15 mil,io mi-am luat una
|
-------------------- Fie roata cat de patrata tot se mai invarte o data
|
|
doncique |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 1 February 04 ![]() |
am vazut toate discutiile voastre despre d.sport,am vazut una la brasov care alerga prin 86,a lui grigorescu de uzina era super marfa si merita investiti niste bani,chestia cu 150-160km/h e adevarata am probat pe autostrada buc-pit merge,dar eu nu am turometru asa ca pana am sa pun am s-o mai blanesc dupa ce am sa vad turatia cred ca de mila am s-o las mai moale
|
-------------------- Fie roata cat de patrata tot se mai invarte o data
|
|
green_alex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 7 March 04 From: Bucuresti->Muncii ![]() |
Oameni buni, spunea cineva pe aici ca a avut dacie sport din mosi stramosi si ca astea au "arcuri duble pe spate". eu am luat-o de la cineva care a schimbat multe piese si sunt curios cum erau astea si daca mai pot sa gasesc undeva unele.
Sau daca stiti careva unde pot sa tai niste arcuri mai tari (eventual de papuc)si sa le indoi capatul ca sa intre. |
--------------------
DACIA evident
1410 Sport Just Me
|
|
wolfyman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 November 04 ![]() |
Eu am o Dacie Sport din '88 si nu ma pot plange de ea!Vreau sa-mi iau o cutie in 5 trepte si sper sa sar de 135km/h!!! atat i-am dat si destul de mult!Bucuresti-Pitesti nu o las sub 120-125!
|
--------------------
DACIA
Coupe
- b-22-hgz
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca iti schimbi cutia in 4 cu una in 5 mi-o vinzi mie pe aia cu 4 trepte??
|
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
wolfyman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 November 04 ![]() |
cat dai pe ea?cutia este in regula!!!!
|
--------------------
DACIA
Coupe
- b-22-hgz
|
|
pui de drac |
![]()
|
Membru fals Group: Members Posts: 634 Joined: 13 January 04 From: Iasi ![]() |
doncique
ia zi tata ca vreau sa-mi iau si eu o sportiva,cunosti pe cineva? |
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
ziceai ca-i scumpa intretinerea la un bmw? dar fiabilitatea?in cata vreme se duce motorul la bmw
mai oly da-mi voie sa te contrazic! la BMW(iubesc masinile astea)...la unul despre care era vorba in discutie de prin 1900 toamna motorele se duc relativ repede. Serios. Sunt motoare de turatie!! Daca il forjezi constant...ii drept, se simte si stii de ce banii pe 20 de L de benzina la 100 de km...dar motoru se duce...tine la fel de mult k orice motor de calitate, strain, chiar mai mult, daca mergi cu el k normal. Asta a fost ce am avut de zis DAR!!!!!!!!!ATENTIE!!!!!!!NU am comparet motoru de BMW cu cel de DACIE pt ca nu exista mijloc de comparatie!!!!!!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
1300Racing |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 17 January 05 ![]() |
schumi pune niste poze cu sportiva ta
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1980
- CJ 03 VXG SLEEPERS FAN
|
|
Edis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 February 05 ![]() |
Am o dacie sport pe care vreau sa o aranjez cat mai frumos. Numai ca fostul biet proprietar i-a pus arcuri de dacie berlina iar saraca mea masinuta sta cocotata ca in copac. De aceea vreau sa-i tai din arcuri mai ales ca am reusit sa fac rost si de telescoape originale de fata. Problema mea este ca nu stiu cat trebuie taiat di arcurile normale. Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat in privinta asta. Multumesc.
Attached thumbnail(s) image003.png ( Size: 1015.05k ) Number of downloads: 3474 |
--------------------
Dacia
SPORT
- CT 01 NND
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Darguta dacia asta rosie, mai pune niste poze cu ia.
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
frumusica...dar ca orice roman tre sa caut un defect...
si e prea evident!Atatea nituri nu dau bine deloc! |
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
Edis |
![]()
|
QUOTE(vierme_ha @ 17 Feb 2005, 13:55) frumusica...dar ca orice roman tre sa caut un defect... si e prea evident!Atatea nituri nu dau bine deloc! pot sa le vopsesc si nu o sa le mai vezi..... Oricum mai am ceva de lucrat la ea. Totusi daca santeti buni cu sfaturile lamuriti-ma si pe mine in ceea ce ma intereseaza ca de critici sunt satul. Attached thumbnail(s) Furia_065.jpg ( Size: 379.53k ) Number of downloads: 3188 |
--------------------
Dacia
SPORT
- CT 01 NND
|
|
BasIc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 21 November 03 From: BRASOV ![]() |
pretene....de ce tai din poze.......dale complet.....si spune-ne toate detaliile despre.."furia rosie"..chiar daca e sau nu a ta... ca sa nu citim noi de pe celalalt site....
nu cred ca esti propietarul...dar....oricum spune tot... This post has been edited by BasIc: 18 Feb 2005, 00:22 |
-------------------- "Bas|c Rulzz!"
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
frumoasa masina asta,dar mai e ceva de lucru la ea.
unde are elementele alea atasate prin nituri trebuie chit. referito la arcuri,nu cred ca difera fata de cela de berlina. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Edis |
![]()
|
QUOTE(marius-gabriel @ 18 Feb 2005, 22:42) frumoasa masina asta,dar mai e ceva de lucru la ea. unde are elementele alea atasate prin nituri trebuie chit. referito la arcuri,nu cred ca difera fata de cela de berlina. ma bucur ca-ti place.....dar i-ti spun sigur ca arcurile originale de sport sant putin mai scurte. Am facut rost de telescoape originale de fata si incercand sa le pun am constatat ca si acestea sant mai scurte. Si oricum am inteles de la niste prieteni ca dacia sport zdruncina calumea la gropi fapt ce nu se intampla si cu "furia". Am cautat o carte tehnica cu dacia sport dar n-am gasit deloc. Attached thumbnail(s) Furia_026.jpg ( Size: 374.74k ) Number of downloads: 2977 |
--------------------
Dacia
SPORT
- CT 01 NND
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Tot legat de Dacia din poza, acum ca am pus-o pe desktop vad ca pe langa radiatorul de ulei are si discuri pe spate?!?
![]() Attached thumbnail(s) Dacia_Coupe_PIL.jpg ( Size: 143.43k ) Number of downloads: 2712 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Are motor de R5 turbo, 114 cai, am vazut masina in Craiova, la cursele legale.
La exterior nu imi place, dar fuge bine. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
BasIc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 21 November 03 From: BRASOV ![]() |
Mie chiar imi place,pacat ca nu e o poza de la spate unde sa se vada fiber-work de la partea dorsala:)..Din ce se evde din poza e lucrata bine,cu o vopsea buna ar fi blink ,blink.....Daca spui ca mai are si motor r5 gtt....
|
-------------------- "Bas|c Rulzz!"
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
edis ce volanel e ala ca imi place?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Edis |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 21 Feb 2005, 21:21) Attached thumbnail(s) Furia_040.jpg ( Size: 416.41k ) Number of downloads: 2968 |
--------------------
Dacia
SPORT
- CT 01 NND
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
aha deci este de reno!cam pe unde as putea sa gasesc si eu unul si cam cat?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
EUGEN1410 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 March 05 ![]() |
AM VAZUT CA TE PPREICEPI CEVA LA DACIILE SPORT EU AM UNA SI AS VREA SA O VAND CAM CE SUMA AS PUTEA LUA PE EA, ARATA BINE AM FACUT EU UN MIC TUNNING...
![]() |
--------------------
Dacia
1410 Sport
- gl 79 egi
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
spune si tu din ce an este,ce tuning ai facut,etc...
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Ce parere aveti de Dacia sport cabrio din Oradea? E singura D sport care mi-a placut!Pacat ca e singura fabricata!
|
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
QUOTE(dante alex (zis parlea) @ 24 May 2004, 03:09) Eu sunt posesor de o dacie sport chiar daca nu am premis de conducere.... eu spun ca se merita sa investesti intr-o daci-e sport..... e buna pt. copkii de varsta mea asta e inceputul dupa asta.... etc decamdata e buna asta......... adik asta e inceputul..... dupa aia masini periculoase. E misto Dacia Sport pt. ca e pt. tineret adik : 2 portiere motor mai mare 1410 cutie 4 trepte..... speed ![]() ![]() Daca vreti sa ma contactati ma gasiti pe Mirc pe canalul #buhusi cu Nick-ul StauDe6^ bye bye :!: ![]() ![]() A avut si taica-meu un jaf de Dacie Sport din 1989 si dupa 4 ani i-a facut vant, caci se saturase: i-a schimbat setul motor de 3 ori si mergea cu jumatate din motor in portbagaj pentru ca nu stia ce mai cade de pe ea si nu era sigur ca mai ajunge la destinatie... Cat despre puterea Daciei 1410 sport, va rog nu mai faceti glume ca ma bufneste rasul; la 100 km/h era o adevarata aventura sa mai tii volanul in mana atat de tare trepida... ![]() ![]() Cred ca junghiul asta de model a fost unul dintre cele mai proaste pe care le-a scos Dacia... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Woa, si tin minte ca am vazut un film artistic romanesc al carui subiect era fix nasterea Daciei Sport.
...pe vremea aia cand vedeam filmul, crestea inima in mine, dar nu dati cu pietre, eram si eu copil. @chichi Cred ca acelasi comportament il are orice Dacie facuta la nea gicu in "garajul" lui de tabla ruginita, orice dacie fara sistem de directie pus la punct. etc etc. Ce dracu, in afara de partea din spate a caroseriei, sunt aceleasi piese ca pe orice alta Dacie. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 15:27 |