Dacia Sport - ce este, ce poate
![]() ![]() ![]() |
Dacia Sport - ce este, ce poate
padual |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
- CT-89-PAD|TX-6273-TX
2006 E | 1999 Doamne ajuta!
|
|||
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
N-am inteles,ce e dubios?Dacia Sport e Dacia Brasovia,nu vad care e problema........
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
`65 VW 1200
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
te cam inseli un pic
Dacia Brasovia este o dacie berlina modificata ,a fost un proiect facut de un service din Brasov,intr-adevar seaman cu dacia sport insa nu e dacia sport a fost proiectata undeva prin 1979 ceva de genu si din ea se trage dacia sport diferenta este la geamurile spate This post has been edited by B30KDT: 30 Jun 2005, 22:27 Attached thumbnail(s) DACIA_BRASOVIA.jpg ( Size: 28.98k ) Number of downloads: 1636 |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Ciumonk @ 29 Jun 2005, 17:00) Sant 2 modele de dacia sport. Una cu usa ca la dacia berlina si geamul mai lung, si una cu usa mai lunga cu vreo 20cm si geamul evident mai scurt ca se muta stalpul mai in spate. Iti dai seama dupa usa. Aia cu usa lunga are un triunghi in partea din fata la geam,unde vine oglinda la berlinele noi. Acum care e brasovia? Cred ca aia cu usa scurta ca sant cam rare. Se vede diferenta in cele 2 poze Attached thumbnail(s) Dacia0002_1_.jpg ( Size: 86.92k ) Number of downloads: 2261 DACIASPORT2.jpg ( Size: 17.89k ) Number of downloads: 2254 |
--------------------
Volskwagen
Corrado
- CT 29 VRG
1995 VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Eu nu am vazut niciodata alte dacii sport (in realitate) numai cu geamul din spate scurt si usa lunga. eu cred ca aia cu usa scurta e brasovia desi nu am vazut niciodata.
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
A doua poza e Brasovia.
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
`65 VW 1200
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bre, eu abia acum m-am lamurit ce e cu Muscle-car-ul asta romanesc...SUUUUPER faza cu geamurile.Deja am inceput sa ma uit prin parcari. ![]() |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
poza cu sportul ala galben de unde este luata,sau unde este facuta?(poza)
eu am vazut daca nu ma insel si vreo cateva dacii sport brasovia aici prin bucuresti dar si in pitesti.... |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(fiderzen @ 1 Jul 2005, 07:26) poza cu sportul ala galben de unde este luata,sau unde este facuta?(poza) eu am vazut daca nu ma insel si vreo cateva dacii sport brasovia aici prin bucuresti dar si in pitesti.... Nu stiu de unde am luato,ca iau toate daciile care le prind pe net ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volskwagen
Corrado
- CT 29 VRG
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Sper sa pun pozele cu asta cand e gata atat caroseria cat si motorul. Baietii o prepara pt. VTM, iar cand o termina se apuca si de a mea (a nevesti-mi , ca tocmai i-am facut cadou una):
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
- ag-08-umu
xxx Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cei7pitici @ 5 Jul 2005, 11:22) Sper sa pun pozele cu asta cand e gata atat caroseria cat si motorul. Baietii o prepara pt. VTM, iar cand o termina se apuca si de a mea (a nevesti-mi , ca tocmai i-am facut cadou una): Daca ar poza intreaga ar fi perfect ... Chiar sunt curios cum arata o Dacie Sport "cheala". |
--------------------
=================
=================
- ---------
================== Seat Altea 2006
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Sper sa pun pozele cu asta cand e gata atat caroseria cat si motorul. Baietii o prepara pt. VTM, iar cand o termina se apuca si de a mea (a nevesti-mi , ca tocmai i-am facut cadou una):
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
- ag-08-umu
|
|
cei7pitici |
![]()
|
Nu stiu ce s-a intamplat la primul post, poate il sterge un moderator.
Inca o poza care n-a mai avut loc in postul precedent: |
--------------------
Dacia
1410 Sport
- ag-08-umu
|
|
95TDA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 25 April 05 ![]() |
De cat sunt rotile? 15"?
|
--------------------
VW
Golf
1.8t http://atcsoft.ro/
|
|
cei7pitici |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
- ag-08-umu
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
adycez_1410_Sport |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 18 July 05 ![]() |
Salve.
Ieri am aflat si eu de acest Topic cu Dacia 1410 Sport. Sunt si eu posesorul unei astfel de masinutze din martie anul asta. (apropos - am dat pe ea 19 mil. lei - e mult? e putin? - tablaria arata ff bine - in snesul ca nu are gauri si rugina majoritara ![]() E fabricata in 1991 si are cutia de viteze in 4 trepte din pacate ![]() Am postat de ieri pe Topic-ul http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=23528 o problema pe care o am eu. Daca imi puteti sugera sfaturi va multumesc din inima. ![]() This post has been edited by adycez_1410_Sport: 29 Jul 2005, 14:21 |
--------------------
LOGAN / FORD
MCV / FIESTA
- BC-??-SEP / B-??-JUM
2008 / 1996
|
|
seb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 4 March 04 ![]() |
super pret,daca zici ca arata bine,eu am gasit una cu 20.000.000,da era saraca vai de capul ei.
caut si acum una,dar din pacate nu gasesc. |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
seb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 4 March 04 ![]() |
|
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai degraba asa:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5147&st=480 Attached thumbnail(s) DACIA2.jpg ( Size: 13.63k ) Number of downloads: 2027 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
clau lcf |
![]()
|
QUOTE(seb @ 29 Jul 2005, 14:52) super pret,daca zici ca arata bine,eu am gasit una cu 20.000.000,da era saraca vai de capul ei. caut si acum una,dar din pacate nu gasesc. Ia vezi aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=23470 |
--------------------
Volskwagen
Corrado
- CT 29 VRG
|
|
musti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 10 July 05 ![]() |
M-am apucat sa citesc topicul asta avand o curiozitate: isi mai aduce cineva aminte de o Dacia sport de raliu cu motor central care participa la curse in anii '80? Eram un pusti pe vremea aia, dar muream dupa masini. Daca bine imi aduc aminte, am citit despre ea in Autoturism. Sau imi joaca mie memoria feste? Daca da, atunci macar am dat o idee de tuning adevarat. Ganditi-va cat loc ar fi in interior, ce motor s-ar putea pune si ce avantaj ar avea la sprinturi o tractiune spate!
P.S.- daca bine stiu, decapotabila rosie din Oradea a fost facuta de mecanicii de la U.A.M.T. (care e furnizor de piese Dacia). Voiau sa o omologheze si sa o puna in productie de serie chiar la Oradea, dar musculosii vremii s-au opus. Pacat. This post has been edited by musti: 29 Jul 2005, 22:19 |
--------------------
Dacia
Logan
- BH-10-MUS
Laureate 1,6 MPI
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca n-ai citit bine topicul.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Se pare ca n-ai citit bine topicul.
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 30 Jul 2005, 19:11 Attached thumbnail(s) daciasport01.JPG ( Size: 105.01k ) Number of downloads: 1674 daciasport02.JPG ( Size: 156.41k ) Number of downloads: 1682 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
musti |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
- BH-10-MUS
Laureate 1,6 MPI
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Intradevar, e ceva foarte vag, si anume aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=16929137
apoi aici, in alt topic: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=16863998 Si un topic dedicat, aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=17450&hl= |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
musti |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 30 Jul 2005, 23:21) Intradevar, e ceva foarte vag, si anume aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=16929137 apoi aici, in alt topic: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=16863998 Si un topic dedicat, aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=17450&hl= QUOTE Dacia lui Grigoras (despre care din pacate nu se stie mai nimic), nu avea motor de R5 GTT, ci era motorul de la R5 Turbo( tip 8220 ,motor central spate, injectie de benzina mecanica Bosch-K-Jetronic,turbocompresor Garrett T3),motor care are la baza chiulasa R5 Alpine.Grigoras a impins motorul (serie 160 cp), folosind o presiune de turbo mai mare (1,6 bari),un waste-gate pt versiunea motorului Tour de Corse reglabil si un intercooler mai mare.Masina ar fi fost o bomba si in prezent. Asta-i! Deci nu m-am ramolit complet. Iti multumesc. Nu citisem decat topicul cu Dacia sport, unde referirile la masina lui Grigoras sunt vagi si se scapa printre randuri esentialul: MOTORUL CENTRAL! La vremea aia masina era revolutionara de-a dreptul si a facut valuri. Din pacate a trecut in uitare. Acum vad ca sunt entuziasti (care au si posibilitati financiare), doresc sa faca dintr-o batranica o vampa, dar nu stiu nimic despre vedeta anilor '80. O fi tineretea... |
--------------------
Dacia
Logan
- BH-10-MUS
Laureate 1,6 MPI
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Masina de la care provine motorul era montat in spate, ma rog, central daca asa vrei sa ii spui! Anume Renault 5.
Pe masina lui Grigoras motorul era montat normal in fata, numai radiatorul de apa il avea in portbagaj. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
- B 34 SGM
1991 full fara piele www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
musti |
![]()
|
QUOTE(B-34-SGM @ 31 Jul 2005, 16:12) Masina de la care provine motorul era montat in spate, ma rog, central daca asa vrei sa ii spui! Anume Renault 5. Pe masina lui Grigoras motorul era montat normal in fata, numai radiatorul de apa il avea in portbagaj. E posibill. Sunt vreo 20 de ani de cand urmaream fenomenul. Memoria mea (mai ales ca nu m-am ocupat de asta) scartaie. Parca citeam ca ar fi fost experimentat si unul central, cum e la Clio WRC. Si ca urma si o varianta cu tractiune integrala. Oricum, ca idee, cred ca s-ar putea scoate asa ceva dintr-o daciuta, indiferent ce motor ar fi pus (bineinteles problema ar reprezenta-o montarea unui sasiu spate si-o punte motoare) iar tractiunea spate ar ajuta f. mult la liniute. Dar cu alti bani si un atelier zdravan. |
--------------------
Dacia
Logan
- BH-10-MUS
Laureate 1,6 MPI
|
|
spider99 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 August 05 ![]() |
M-am hotarat si eu sa imi cumpar o dacie sport.
![]() am modificat-o putin dacia asta albastra de ct si priviti cam ce a iesit e vorba de o investitie cam mare dar sper sa se merite ce de nu imi iau campii. oricum vreau sa renunt la ceva piese cam scumpe cum ar fi farurile de golf IV, am vazut cu faruri de zambetul lui ilici si arata destul de bine. Acum caut sa cumpar o dacie sport pe care sa ma apuc sa o fac. Attached thumbnail(s) SPIDERBEST.jpg ( Size: 94.48k ) Number of downloads: 1549 SPATE.jpg ( Size: 70.86k ) Number of downloads: 1118 |
--------------------
dacia
sport
- sb 99 usd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 18:27 |