MANETA SEMNALIZARE, Merge cand vrea muschii ei (nu ai mei)..
![]() ![]() ![]() |
MANETA SEMNALIZARE, Merge cand vrea muschii ei (nu ai mei)..
gorjeanul |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 30 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
- B-xx-GORJ
2008/2005 L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI |
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Dupa cum spui la 2800 km masina este in garantie. Eu zic ca o vizita la service te scapa de problema. Cel mai simplu!
![]() Si, apropo..."maneta" la tine este sub volan? ![]() This post has been edited by Slider: 6 Jan 2006, 14:32 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
gorjeanul |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
- B-xx-GORJ
L1-Laureate 1.4MPI |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Probabil, daca nu e mufarea defectuoasa, sunt strambe lamelele de contact din blocul manetei.
Cum esti pe garantie, eu sfatuiesc una bucata vizita in service si schimbarea manetei. Si apropo... Ansamblul comenzi semnalizare - stergatoare este numit oficial "bloc comanda sub volan" ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
gorjeanul |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 6 Jan 2006, 14:53) Probabil, daca nu e mufarea defectuoasa, sunt strambe lamelele de contact din blocul manetei. Cum esti pe garantie, eu sfatuiesc una bucata vizita in service si schimbarea manetei. Si apropo... Ansamblul comenzi semnalizare - stergatoare este numit oficial "bloc comanda sub volan" ![]() OK! Ma duc maine la IPSO. Va tin la curent cu evolutia situatiei. |
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
- B-xx-GORJ
L1-Laureate 1.4MPI |
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Mi s-intamplat uneori si mie un lucru asemanator. Vroiam sa dau de maneta spre stanga pt. a semnaliza si ea refuza. Dupa 2-3 incercari a acceptat de fiecare data sa semnalizeze. Am patit-o de vreo 3-4 ori de cand am masina. Ma gandesc ca o fi o problema de proiectare.
|
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cumva volanul era putin rotit? Scrie in manual ca in unele situatii maneta nu merge pana in pozitia de blocare, trebuie tinuta cu mana.
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
- CJ-01-GHC
1907 toamna
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu neaparat, am patit-o si cu volanul drept de cateva ori. Dupa cateva incercari intra totusi.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
gorjeanul |
![]()
|
Dragilor, a doua zi am vrut sa ma duc la IPSO sa rezolv problema. Sa fie ea a naibii de maneta, nu a mai facut nici o figura. Am incercat, am tras de maneta in toate pozitiile, am zgaltait-o, am pus volanul in toate pozitiile, si nimic...merge...
Sper sa nu mai apara atat de curand... |
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
- B-xx-GORJ
L1-Laureate 1.4MPI |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
deci topicul se inchide.... pentru a redeschide (doar daca apar informatii noi), contactati un moderator...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 03:27 |