DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Merchandiseri, firma de specializata in merchandising..

FLP
post 16 Jan 2006, 00:01
Post #31

Sef de trib

Group: Members
From: Bucuresti-Titan

QUOTE(lucian79 @ 14 Jan 2006, 17:08)
De bagatoru' asta de seama cum ii zici tu depinde vanzarea intr-o masura mai mare sau mai mica a produsului. Ca fapt divers .... in supermarket-uri cam care crezi tu ca e politica de aranjare a marfii in rafturi? Vine ala de la Wrigley sau JTI si-si tranteste marfa unde-i tuna lui ...ca asa i se pare lui cool ? biggrin.gif
  Hehehehe ..daca-ai stii cate mii de dolari se platesc ptr. pozitia produsului in raft ai ramane paf smile.gif. Nu-s mare expert in asa ceva dar am unele cunostinte legate de chestii de genu' asta.

P.S. BTW ... JTI e una din cele mai corupte firme la nivel de angajare. Daca n-aveti "pile" tari nu prea aveti ce cauta pe-akol.
*

JTI nu cumva se ocupa de recrutarile pentru Connex ? Am dreptate ?

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
madalina
post 16 Jan 2006, 00:04
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

JTI este una din cele doua mari firme ce se ocupa cu distributia de tutun din Romania.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
TheSaiLor
post 16 Jan 2006, 01:20
Post #33

Membru autentic

From: Constanta

<<Ca sa lamurim oamenii
CBR = Compania Romana de Bere>>

huh.gif huh.gif CBR = Compania Romana de Bere = CRB blink.gif smile.gif

De fapt CBR era Compania de Bere Romania asociata a SAAB MILLER care se ocupa de producerea si distributia marcilor Ursus, Timisoreana, Keller, precum si Miller & Pilsner Urquele.

de anu trecut s-a schimbat treaba si acum ii zice Ursus Breweries si nu mai tine de SAAB Miller. Mai nou a preluat si Ciucasul, iar ca marca straina Peroni.

Fiind unu noaptea m-a luat valul si am scris cam multe smile.gif. Daca se considera reclama sau ca este mult prea in plus rog moderatorul sa stearga postul. Initial am vrut doar sa lamuresc de la ce vine CBR
wacko.gif

--------------------
Audi A4 1.9 TDI Clio 1.5 dCi - CT - 0123
+
lucian79
post 16 Jan 2006, 01:51
Post #34

Membru

From: O R A D E A

QUOTE(madalina @ 16 Jan 2006, 00:04)
JTI este una din cele doua mari firme ce se ocupa cu distributia de tutun din Romania.
*

JTI este in primul rand producator de tigarete, si are propriul sistem de distributie (nu a tutunului smile.gif ) ci doar a marcilor pe care le produce.
Dar ptr aia tot corupti sunt biggrin.gif, si daca-as putea, le-as da peste fund la gagicile alea angajate acolo, si care-si zic recruiter.

This post has been edited by lucian79: 16 Jan 2006, 01:53

--------------------
pejos confort 2006
feel free ..... feel FIAT
+
bomicabomic
post 16 Jan 2006, 08:56
Post #35

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(TheSaiLor @ 16 Jan 2006, 01:20)
de anu trecut s-a schimbat treaba si acum ii zice Ursus Breweries si nu mai tine de SAAB Miller.
*

Dar de cine tine? Eu zic ca tot de SAAB. biggrin.gif N-am auzit ca SAAB sa-si fi vindut afacerea din Romania.

--------------------
x x - x
+
TheSaiLor
post 16 Jan 2006, 11:43
Post #36

Membru autentic

From: Constanta

<<de anu trecut s-a schimbat treaba si acum ii zice Ursus Breweries si nu mai tine de SAAB Miller. >>
<<Dar de cine tine? Eu zic ca tot de SAAB. N-am auzit ca SAAB sa-si fi vindut afacerea din Romania>>

Azi am realizat si eu ce am scris. Este in continuare in subordinea SAAB Miller. Numai ca nu se mai ocupa de distributia berei Miller. Nu am aflat inca de ce .. dar banuiesc ca din cauza vanzarii foarte slabe Miller a iesit de pe piata romaneasca. In Metro aveau aia paleti de Miller si Pilsner Urquelle expirate de mai bine de 6 luni.

--------------------
Audi A4 1.9 TDI Clio 1.5 dCi - CT - 0123
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 01:54
Forum Renault