Merchandiseri, firma de specializata in merchandising..
![]() ![]() ![]() |
Merchandiseri, firma de specializata in merchandising..
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
JTI este una din cele doua mari firme ce se ocupa cu distributia de tutun din Romania.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<Ca sa lamurim oamenii
CBR = Compania Romana de Bere>> ![]() ![]() ![]() ![]() De fapt CBR era Compania de Bere Romania asociata a SAAB MILLER care se ocupa de producerea si distributia marcilor Ursus, Timisoreana, Keller, precum si Miller & Pilsner Urquele. de anu trecut s-a schimbat treaba si acum ii zice Ursus Breweries si nu mai tine de SAAB Miller. Mai nou a preluat si Ciucasul, iar ca marca straina Peroni. Fiind unu noaptea m-a luat valul si am scris cam multe ![]() ![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
QUOTE(madalina @ 16 Jan 2006, 00:04) JTI este in primul rand producator de tigarete, si are propriul sistem de distributie (nu a tutunului ![]() Dar ptr aia tot corupti sunt ![]() This post has been edited by lucian79: 16 Jan 2006, 01:53 |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<de anu trecut s-a schimbat treaba si acum ii zice Ursus Breweries si nu mai tine de SAAB Miller. >>
<<Dar de cine tine? Eu zic ca tot de SAAB. N-am auzit ca SAAB sa-si fi vindut afacerea din Romania>> Azi am realizat si eu ce am scris. Este in continuare in subordinea SAAB Miller. Numai ca nu se mai ocupa de distributia berei Miller. Nu am aflat inca de ce .. dar banuiesc ca din cauza vanzarii foarte slabe Miller a iesit de pe piata romaneasca. In Metro aveau aia paleti de Miller si Pilsner Urquelle expirate de mai bine de 6 luni. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:54 |