Prezentare Uzina Dacia, HOT- Procesul de fabricatie al Loganului
![]() ![]() ![]() |
Prezentare Uzina Dacia, HOT- Procesul de fabricatie al Loganului
gcaramaliu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 4 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate Plus
- AG-08-FVR
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Frumos, bună ideea de prezentare.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tare, mai imi iau un Logan!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
din pacate cam putini roboti
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
hehe... nu asta e uzina... hehe
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
E veche.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
E veche.
Mai e si aici. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
gcaramaliu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 4 March 06 From: Bucuresti ![]() |
O fi veche, dar sunt convins ca sunt o gramada care nu au vazut-o.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate Plus
- AG-08-FVR
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Au avut grija cei de la Dacia s-o ascunda bine. Desi ma intreb care o fii motivul... Au bagat-o la "Despre Dacia" unde nu prea intra lumea.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Foarte frumoasa prezentare. Dar inca am dubii daca sa-mi iau logan sau altceva.
|
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mie mi se pare patetica prezentarea cu stilul asta James Bond bullshit. Se vrea a fi ca un joc, dar imi zice ce am de facut, dupa aia dintr-o data ma trezesc ca am si realizat obiectu X, fara sa fac NIMIC, nici macar un click, NIMIC. Nu are nici cea mai mica urma de interactivitate. Cand vad asa ceva, sau cand mai vad saitu la Dacia, ma gandesc ca astia pentru copii intre 7 si 12 ani au realizat toate astea....
si masina aia de scris e de toata jena. De cenzurat.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Pe langa faptul ca a mai fost si cand am dat peste topic chiar am sperat (mai ales citind parerile entuziaste ale primilor useri care au postat) sa vad o prezentare a liniei de productie, nu sunt prea multe de spus. Le-a cam sintetizat driverx, oricum... Copilaresc, nerealist, nefunctional, realizarea ignora publicul tinta, mesajul fiind adresat mai degraba gamerilor la pubertate decat familistilor (asa cum ziceau ei la inceput). SI N-AM VAZUT NIMIC!.... Oricum iti mananca nervii decodificarea informatiei si dup-aia te trezesti in fata unor butoane care iti ofera sa treci la nivelul urmator... lame....
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca e sa ma intrebati pe mine, treaba e de vreo 2 ani.
Adicalea de prin iulie 2005. Dupa cum se vede la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=22802 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
KDS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 13 January 06 From: BUCURESTI ![]() |
este veche intradevar..........dar buna ideea
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
1.2 16V
2011
- B 57 XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:26 |