Set motor?
![]() ![]() ![]() |
Set motor?
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 18 Jan 2006, 19:58) Oricum, ori teflon ori altceva daca ar fi depus pe piston nu te ajuta cu absolut nimic. Deci, ce insemana tribocotat, daca tot folosim cuvinte care nu apar in dictionar ? Ca daca ceri "set motor tribocotat" la Augsburg rade probabil toata receptia de tine. Eu am inteles ca pistoanele sunt mai rezistente si negre (sunt acoperite cu grafit ![]() Va dau mai multe informatii peste cateva zile. Faza e ca toata lumea le recomanda, dar nimeni nu stie ce-i cu ele. ![]() |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
alexblondul |
![]()
|
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
ce atatea marci si feluri de set motoare ??? am avut pe dacie set motor de WV si a rezistat 180.000 de km pana s-a spart un segmen ... nu stiu WV era pt ca masina asa a fost adusa din Germania ...
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu un coleg cu set de Ford care a atins 190 000 km. Doar ca setul e pe un Mondeo Diesel. Ne lasi cu inventiile de genul asta?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
alexblondul |
![]()
|
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
adica ce inventii ???
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 8 Feb 2006, 17:45) Am si eu un coleg cu set de Ford care a atins 190 000 km. Doar ca setul e pe un Mondeo Diesel. Ne lasi cu inventiile de genul asta? Sa stii ca nu Dacia a inventat motoru de 1289 si nici pe ala de 1397. Motoare cu cilindree identica gasesti pe Renault si Volvo. Respectiv au pistoane de 73/77 si 76/77. Nici Renault, nici Volvo nu fabrica nici pistoane, nici camasi, nici segmenti. Toate vin de la producatori...Kolbenschmidt, Mahle, Daros, Perfectbore...etc. Numai ca Mahle n-o sa-ti trimita tie in Romania pistoanele pe care le trimite la Volvo...ca alea costa cat o dacie...si nu le cumpara nimeni...Dar daca tu vrei, faci comanda la Mahle si zici sa-ti trimita pistoanele care le trimite la Volvo. Si evident se schimba durata de viata a motorului. La noi un set e 100 euro...Ce trimit ei la Volvo sau Renault...poate costa si 500 euro... http://www.msi-motor-service.com/ uita-te prin cataloage sa vezi ca am dreptate. QUOTE(kta @ 19 Jan 2006, 18:00) Eu am inteles ca pistoanele sunt mai rezistente si negre (sunt acoperite cu grafit ![]() Va dau mai multe informatii peste cateva zile. Faza e ca toata lumea le recomanda, dar nimeni nu stie ce-i cu ele. ![]() Si pistoanele facute de Cartex Slatina, bagate in cutii Mahle sunt cu grafit de jur imprejur. This post has been edited by andu911: 10 Feb 2006, 04:36 |
--------------------
-
-
-
|
|
alexblondul |
![]()
|
andu e singurul care ma intelege ...
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
In setul motor MAHLE care se gaseste in magazine, camasile sunt mahle, segmentii sunt mahle, iar pistoane sunt facute la Altur Slatina. Scrie mare pe cutie.
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(B-34-SGM @ 10 Feb 2006, 14:14) In setul motor MAHLE care se gaseste in magazine, camasile sunt mahle, segmentii sunt mahle, iar pistoane sunt facute la Altur Slatina. Scrie mare pe cutie. Altur...asa e. kta uite : http://www.altursa.ro/galerie/images/big/6...04_IMG_0044.jpg |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:50 |