RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
![]() ![]() |
RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.520 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
La curentul electric si gaze nu spui nimic?
9 Jan 2022, 00:22: Alexe, dacă dai vin ul si 2 cnp uri, iti voi demonstra că cel puțin la groupama nu prea depinde de varsta Casco ia in considerare mai multe aspecte, decat ce fel de sofer esti. Masina se asigura la furt, vandalism, calamități, etc, care nu au de a face cu varsta. Statistic, la casco sunt mai multe despăgubiri din alte cauze decat accidente auto Iar e important valoarea asigurata si riscurile bifate, O masina de 20000 de e nu va fi asigurată casco cu 1000 e la un pensionar si cu 2700 la un tânăr, oricum ai da o Ca pot fi diferente de 2, 300 e de la vârsta la vârsta, funcție si de firma mai inteleg This post has been edited by bgdrenault: 9 Jan 2022, 00:22 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(psychoo @ 8 Jan 2022, 17:02) Procentul de masini lovite pe care trebuie sa le repare rca.ul e mult mai mic decat toate masinile inmatriculate cu polite. Asa, si? Nu conteaza cite masini lovite sint, ci cit costa reparatia lor! Daca o masina cu rca de 300 lei face o paguba de 30,000 lei, cine crezi ca plateste paguba? Asiguratorul. De unde acopera paguba? De la asigurati, ca doar nu va plati din banii proprii. Asta inseamna ca vreo 120 de asigurati in cazul asta vor acoperi paguba. De ce mai multi? Simplu, asiguratorul are si el cheltuieli: salarii la angajati, utilitati, profit etc. E un business la urma urmei, deci trebuie sa existe si un profit. Daca sint 100 de astfel de accidente, ia vezi cit costa ele. Cite accidente sint in care pagubele sa fie CEL MULT EGALE CU CIT PLATESTI TU RCA? QUOTE(Andy_ACS @ 8 Jan 2022, 22:29) Ca sa imi spun si eu parerea despre RCA - cred ca metoda actuala e fundamental gresita. Se face RCA pe masina, dar nu masina face accident, ci soferul. Eu as vedea mai logic ca soferul sa isi faca RCA pentru el, in functie de istoricul lui, apoi sa poata conduce orice masina. In sfirsit vad ca si in Romania lumea incepe sa gindeasca. Aici asigurarea este PE SOFER si nu pe masina. Daca masina e condusa in familie de mai multe persoene, exista asiguratul principal si co-asigirati, care platesc ceva mai putin. In acest fel dispare asigurarea pe strabunicul care nu poate conduce pentru ca e paralizat, dar e folosita de stranepotul care inca nu are 25 de ani |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Tot pe sofer (proprietar) este si in ro cu clasa BM. Adica, daca pe o masina ai BM8 si iti mai cumperi una si pe aia vei mosteni tot BM8, nu o iei de la 1. Implementare este insa proasta, pt ca diferenta intre clase este f mica, adica intre unu care a facut pagube si altul care nu a facut, diferenta de pret e mica la asigurare, asta e buba.
This post has been edited by ursul_bipolar: 10 Jan 2022, 13:00 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Tu, money, intelegi cum functioneaza RCA? Ca se pare ca nu!
This post has been edited by dizzy: 10 Jan 2022, 12:54 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu am aceeasi parere cu MoneyTalks.
La noi se considera PROPRIETARUL masinii, nu SOFERUL. Sunt numeroase cazuri cand proprietarul e bunicutza care nici nu are macar permis de conducere, dar are varsta mai mare ai iese asigurare mai mica. Masina e condusa de nepotul de 18 ani. Atunci de ce se calculează RCA in functie de proprietar si nu de sofer? De ce daca tu imprumuti masina mea si faci accident cu ea sa platesc eu RCA mai scump, si nu tu? Sistemul e aiurea complet. Asigurare pe masina are sensa la Casco, iar Rca are sens sa fie pe conducatorul auto. This post has been edited by Andy_ACS: 10 Jan 2022, 13:01 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Mi se pare corect sa fie pe proprietar, daca altcineva o conduce e problema mea ca proprietar sa ma asigur ca acea persoana este capabila sa faca lucrul asta, daca nu, asta e, o comite, platesc mai mult. Simplu.
This post has been edited by ursul_bipolar: 10 Jan 2022, 13:00 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu exista BM8, doar B8 sau M8. 50% reducere la B8, fata de B0, e putin? Ia vedeti aici: link.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(dizzy @ 10 Jan 2022, 11:53) Da, stiu cum functioneaza, am avut RCA mai mult de 15 ani. Functioneaza PROST (asa a fost implementata) si incurajeaza fraude (strabunicu fara carnet si paralizat la pat plateste RCA in locul nepotului care in mod normal ar trebui sa plateasca de vreo 5 ori mai mult datorita virstei) si marirea lui si pentru cei care nu au produs si nici nu au fost implicati in vreun accident in viata lor Lumea in Romania e ipocrita. Pe de o parte va vaietati ca tot creste RCA, iar pe de alta parte faceti fraude inmatriculind masina pe cel ce poate plati o suma infima. Citi din cei de pina in 25 de ani care au masina au si asigurarea pe numele lor si nu pe al parintilor, bunicilor sau strabunicilor? |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Si care e legatura cu ce discutam despre rca? Imi fac eu asigurare pe numele altuia? Hai sa nu incepem iar o discutie interminabila ca nu e nici locul si nici momentul. Romania este o tara de mana a treia, cu oameni de mana a treia in marea lor majoritate care au transformat tara intr-una de mana a treia, dar nu asta face obiectul topicului.
In alta ordine de idei, rav-ul a facut 42k km, merge lin si frumos. Azi am fost sa vad highlanderul. Frumos. Revin cu detalii ceva mai tarziu dupa ce gasesc cea mai buna oferta. 20220111_123635.jpg ( Size: 2.8mb ) Number of downloads: 554 This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Jan 2022, 14:06 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Salut,
Uite aici una la preț bun. E tot alba https://bid.cars/en/lot/0-28887901/2020-Toy...DHZRAH6LS010065 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.803 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
fara alba..chiar daca e vopsea toyota
man..o sa ajungi sa nu o mai speli. o sa fii in depresie. This post has been edited by wolfin: 11 Jan 2022, 14:44 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Aia e de showroom. Daca va fi, va fi alta culoare. axabrt, poti sa o cumperi tu pe aia din link-ul pus de tine, stiu ca tie iti plac astea date de gard.
This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Jan 2022, 14:48 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ai dreptate, problema e că nici data de gard nu îmi permit.
Asta e, unii dintre noi au posibilități, alții nu. Mă oftic, dar îmi trece... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 11 Jan 2022, 12:26) Da, stiu cum functioneaza, am avut RCA mai mult de 15 ani. Functioneaza PROST (asa a fost implementata) si incurajeaza fraude (strabunicu fara carnet si paralizat la pat plateste RCA in locul nepotului care in mod normal ar trebui sa plateasca de vreo 5 ori mai mult datorita virstei) si marirea lui si pentru cei care nu au produs si nici nu au fost implicati in vreun accident in viata lor Lumea in Romania e ipocrita. Pe de o parte va vaietati ca tot creste RCA, iar pe de alta parte faceti fraude inmatriculind masina pe cel ce poate plati o suma infima. Citi din cei de pina in 25 de ani care au masina au si asigurarea pe numele lor si nu pe al parintilor, bunicilor sau strabunicilor? Mare sef, fa-ma tu de 25 de ani la loc, si sa moara calu' meu de nu platesc io toata asigurarea , da' toata!.? Am fost palit acu ceva ani de un asigurat Astra si experienta a fost ok, ca placuta nu avea cum sa fie; QUOTE(ursul_bipolar @ 11 Jan 2022, 15:00) Si care e legatura cu ce discutam despre rca? Imi fac eu asigurare pe numele altuia? Hai sa nu incepem iar o discutie interminabila ca nu e nici locul si nici momentul. Romania este o tara de mana a treia, cu oameni de mana a treia in marea lor majoritate care au transformat tara intr-una de mana a treia, dar nu asta face obiectul topicului. In alta ordine de idei, rav-ul a facut 42k km, merge lin si frumos. Azi am fost sa vad highlanderul. Frumos. Revin cu detalii ceva mai tarziu dupa ce gasesc cea mai buna oferta. [attachmentid=1628134980?] Ursule, ti se pare ca merita diferenta de la RAV4 la Highlander? Motorul e tot 2,5 aspirat sau e ceva turo sau supercharged? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Se mareste familia si nu am incotro, plus de asta, in curand vom pleca din ro. Motorul de pe highlander este tot 2.5 atkinson de generatia noua, dezvolta mai multa putere ca pe rav iar sistemul hibrid este mai puternic si poate merge strict electric pana la 125km/h vs 79km/h la rav. La 2 tone scoate 0-100 in 8.3s, ceea ce este destul de acceptabil. Ma intereseaza sa fie cu 7 locuri, iar eu la altceva diferit de japoneze nu ma uit. Daca nu as avea motivele astea, cu siguranta nu ar merita diferenta.
Faza tare, le zic astora de la reprezentanta sa imi faca o oferta pt rav, analizeaza ei pozele, istoricul si tot si imi zic, pt ca e pe pers fizica mai mult de 21k euro nu va putem da desi masina e impecabila. Le zic, mda, multumesc, asta e pret de RAV 2017 cu peste 100k km la bord. Multumesc de oferta dar, nu! This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Jan 2022, 19:38 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Daca era pe persoana juridica sau in leasing isi deduceau TVA. Asa trebuie sa puna TVA la pretul de achizitie (plus marja lor de profit de cel putin 10%) si nu o mai pot vinde rapid la banii aia (adica cel putin 27.500 euro).
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Da, asa este, asta a fost si explicatia lor. Eu le-am zis ca vreau 27k euro pe masina, eu au zis ca nu pot da atat la buy back. Ramane sa o vand eu, pana in August am timp.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu stiu ce sa zic, se vinde ultima generatie la banii aia.
Crezi ca ii iei? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Ultima generatie se vinde la peste 30k euro. Sunt 99% sigur ca ii iau. De fapt cam asta e pretul pt modelul/anul/km.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.389 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
Ceva preturi cu garantie 12luni
Attached thumbnail(s) Screenshot_2022_01_11_21_01_58_945_com.android.chrome.jpg ( Size: 496.78k ) Number of downloads: 333 Screenshot_2022_01_11_21_02_40_789_com.android.chrome.jpg ( Size: 655.51k ) Number of downloads: 326 Screenshot_2022_01_11_21_02_52_262_com.android.chrome.jpg ( Size: 682.23k ) Number of downloads: 325 |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Eu am garantie 3 ani nu doar unul. Alea sunt masini din afara, 2wd adica primul nivel. Pe la noi cam pe la cat am spus eu sunt preturile pt modelul meu. Deci, daca tot te-ai chinuit sa faci print screen-urile alea mai bine le faceai corect si puneai masini din acelasi an/km si aceleasi dotari.
Sa nu uitam totusi ca vb de o masina care a costat de noua 37k euro si care are 3 ani. Iar devalorizarea acestui model este f mica. Deci 10k euro in minus este pt o masina ca noua este ceva. This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Jan 2022, 22:31 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
mars |
![]()
|
Ar fi ceva sa o dai cu cat ai luat-o acum doi ani, pe fondul crizei de masini noi.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Plusez si cu roti de iarna noi (235/55 R18), inclusiv senzori de presiune OE. Practic, cine o cumpara merge doar la revizii si atat. Aaa, si sa mai bage benzina din cand in cand.
Deocamdata nu am pus nimic la vanzare. Inca astept oferte, negocieri etc. Daca comanda se concretizeaza in Februarie sa zicem, masina ajunge in August, adica atunci cand as avea nevoie. This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Jan 2022, 23:14 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.856 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Sunt curios de feedback legat de comportamentul Highlander-ului, comparat cu RAV. Peste cateva saptamani am facut programare sa duc Toyota la revizie in satul vecin si mi-am propus sa ma uit nitel si la Highlander, desi lipsa plug-in nu ma prea coafeaza...parca tot la RAV as ramane, daca e sa trec la SUV, mai ales ca are si optiune de plug-in.
Cred ca pot obtine la acelasi echivalentul de la Lexus, doar ca nici ala nu e plug-in...e de studiat cu atentie... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Important e sa pui in anunt 'intretinuta excesiv', ceea ce ar fi perfect adevarat
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.392 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
maniacal e cuvantul pe care-l cauti
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(b06fcn @ 12 Jan 2022, 10:14) Peste cateva saptamani am facut programare sa duc Toyota la revizie in satul vecin si mi-am propus sa ma uit nitel si la Highlander, desi lipsa plug-in nu ma prea coafeaza...parca tot la RAV as ramane, daca e sa trec la SUV, mai ales ca are si optiune de plug-in. Bănuiesc că sintagma ”satul vecin” nu se referă la România, sau? Eu credeam că la noi RAV 4 Plugin Hybrid e doar Suzuki Across ![]() This post has been edited by Victorine: 12 Jan 2022, 12:05 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 10:12 |