consum 12% (bucuresti)
![]() ![]() ![]() |
consum 12% (bucuresti)
adi_c |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002, confort
- NT-05-ADD
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi dacă zici că afară a consumat rezonabil, înseamnă că în București a consumat cât a avut nevoie, nu?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
adi_c |
![]()
|
tocmai diferenta asta mare dintre consumul urban - extraurban ma mira. in sfarsit, o sa-i fac o verificare de la cap la coada si cred ca o dau dracului, ca orice i-ai face tot dacie ramane. daca nu se strica ceva saptamanal, nu se simte bine
![]() de curand i-am schimbat bujiile (am pus unele bosch, recomandate de un nene de la Adras), filtru de aer si filtru de benzina, toate "de origine". O sa-i curat si injectoarele desi nu pare a avea probleme (se infige binisor), presiunea in pneuri e ok, roti infranate nu sunt. In afara de chestiile astea, aveti vreo idee ce ar putea sa mai fie cauza unui consum mare? |
--------------------
dacia
supernova
2002, confort
- NT-05-ADD
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Principala cauza este traficul.
Sau era liber drumul din Drumul Taberii pana in Pipera, via centru? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adi_c |
![]()
|
ce sa zic, am facut cam 2 ore jumate din Politehnica pana in Romana via Unirii...restul drumului a fost ceva mai liber
![]() in conditiile astea, cum se face frumos afara imi iau bicicleta...ajung mai repede la destinatie, cheltuiesc mai putin, ma mentin in forma ![]() totusi, voua cat va consuma in trafic greoi in bucuresti? |
--------------------
dacia
supernova
2002, confort
- NT-05-ADD
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Stai linistit ca 12% in Bucuresti e un consum normal.Cand mai mult stai dacat mergi cat ai vrea sa-ti ia?Oricum eu cred totusi ca e in jur de 10 consumul tau, ca si al meu de altfel asta nu inseamna ca pe anumite portiuni nu mi-a luat si 12. Deci stai cool ca e normal nu are nimic masina.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:31 |