DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> consum 12% (bucuresti)

adi_c
post 22 Jan 2007, 11:55
Post #1

Membru incepator

Group: Members

in primul rand, scuze ca deschid un topic nou dar celalalt e inchis si nu am inteles prea bine de ce...in fine.

a mea supernova din semnatura isi cam face de cap cu consumul...la ultima masuratoare cu metoda plinului, mi-a consumat ~ 12 litri la suta, pe traseul dr. taberei - politehnica - unirii - victoriei - pipera. sincer mi se pare cam mult, in conditiile in care am mers omeneste zic eu (schimbat pe la 3000 rpm, cu cateva forje cand a fost necesar). traficul a fost destul de aglomerat dar nu imposibil, temeperatura de afara nu a fost prea scazuta...voi ce parere aveti, e cam mare consumul sau nu?

mentionez ca la ultimul drum mai lung (bucuresti - piatra neamt) consumul l ao viteza medie de 100 km/h a fost in jur de 5.5-6 %, ceea ce e super ok.

benzina folosita e renumita Efix.

--------------------
dacia supernova 2002, confort - NT-05-ADD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 22 Jan 2007, 12:00
Post #2

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Păi dacă zici că afară a consumat rezonabil, înseamnă că în București a consumat cât a avut nevoie, nu? smile.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
adi_c
post 22 Jan 2007, 12:15
Post #3

Membru incepator

tocmai diferenta asta mare dintre consumul urban - extraurban ma mira. in sfarsit, o sa-i fac o verificare de la cap la coada si cred ca o dau dracului, ca orice i-ai face tot dacie ramane. daca nu se strica ceva saptamanal, nu se simte bine sad.gif

de curand i-am schimbat bujiile (am pus unele bosch, recomandate de un nene de la Adras), filtru de aer si filtru de benzina, toate "de origine". O sa-i curat si injectoarele desi nu pare a avea probleme (se infige binisor), presiunea in pneuri e ok, roti infranate nu sunt.

In afara de chestiile astea, aveti vreo idee ce ar putea sa mai fie cauza unui consum mare?

--------------------
+
vijelie
post 22 Jan 2007, 12:22
Post #4

membru violet

From: Bucuresti

Principala cauza este traficul.
Sau era liber drumul din Drumul Taberii pana in Pipera, via centru?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
adi_c
post 22 Jan 2007, 12:34
Post #5

Membru incepator

ce sa zic, am facut cam 2 ore jumate din Politehnica pana in Romana via Unirii...restul drumului a fost ceva mai liber biggrin.gif.
in conditiile astea, cum se face frumos afara imi iau bicicleta...ajung mai repede la destinatie, cheltuiesc mai putin, ma mentin in forma smile.gif.

totusi, voua cat va consuma in trafic greoi in bucuresti?

--------------------
+
guliver
post 22 Jan 2007, 13:12
Post #6

No title

Stai linistit ca 12% in Bucuresti e un consum normal.Cand mai mult stai dacat mergi cat ai vrea sa-ti ia?Oricum eu cred totusi ca e in jur de 10 consumul tau, ca si al meu de altfel asta nu inseamna ca pe anumite portiuni nu mi-a luat si 12. Deci stai cool ca e normal nu are nimic masina.

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 22:31
Forum Renault