DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

63 Pages « < 35 36 37 38 39 > »  
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan 1.0 TCe GPL, SL BlueLine

AmunDei
post 11 Aug 2020, 17:10
Post #1081

Fără turbo viața e pustiu...

Group: Members
From: Cucuveieni Deal

Nu e nici o diferenta. Echiparea este tot SL Blueline dar se numeste "SL Aniversario" acolo si vine tot din RO, cu termen de livrare undeva in septembrie.

This post has been edited by AmunDei: 11 Aug 2020, 17:11

--------------------
Dacia Logan 1.0 TCe GPL 2020
Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
axabrt
post 11 Aug 2020, 18:40
Post #1082

Membru autentic

From: Ploiesti

QUOTE(ursul_bipolar @ 11 Aug 2020, 14:00)
Sincer, va doresc sa nu ajungeti la vorbele noastre, ale astora care bat apa-n piua cu preturile exagerate si siguranta precara. Dar trei senzori de parcare, un aer conditionat subdimensionat care raceste dupa 5 minute, o tableta cu waze si 4 geamuri electrice fac toti banii.
*

Mda pai aer subdimensionat are și fordul.
Răcește mai prost , mult mai prost decât instalația de la Opel care avea 12 ani.
În Opel in 5 minute făceai țurțuri, și nici aia nu era vreo mașină de lux.
Doar că dacă dădeai drumul la Opel la aer condiționat era ceva gen frana de motor x2

Tableta cu Waze nu e obligatoriu nici senzorii de parcare.

Mai m am gândit mult ce mașina sa iau, noua daca as fi luat o ar fi fost probabil o Honda Civic de 1.5 și 182 cp care era mult mai sigura decât fordul.
Dar am citit că are o groaza de probleme și nu mai fiabilitatea care a fost și am zis nu.

Strict pentru siguranța și eu sunt de acord cu mașina second hand dar luata din surse sigure, gen de la cunoștințe , prieteni și nu din târg de la Vitan.

Eu am dat pe Ford echivalentul la un Logan full.
Sau echivalentul unui Audi A4 cu multi foarte multi km...
Sincer m as fi bucurat să fi avut sânge sa fi luat audi, dar așa am preferat soluția de mijloc.
Dar am avut Logan și chiar daca noul Logan e un progres , mie tot mi se pare o mașină mai puțin sportivă decât fordul. Așa că decizia a fost simpla.

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
wolfin
post 11 Aug 2020, 18:50
Post #1083

Haha

From: Bucuresti

Ac nu e subdimensionat.

Totul e gandit pt optimizare..fie pt cash..fie pt norme euro ..etc
Au schimbat freon..compresor...management...etc

E pus sa fie ceva acolo.

A da ...la alea luxoase unde nu conteaza taxarea (si nu ma refer neaparat la impozit)......e ce trebe.

Restul e can can.

This post has been edited by wolfin: 11 Aug 2020, 18:51

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
bion
post 11 Aug 2020, 19:13
Post #1084

Membru autentic

From: TM

Nu se putea ca ursul corporatist sa nu faca o maniacala cu dacia. E un fetis la el.Fiecare are dreptul sa isi cumpere ce vrea si ce poate.Unii cumpara fiat sau opel corsa si nu se ascund de rusine. Am butonat un zkr din asta nou si mi s-a parut decent. Caroseria destul de de bine incheiata. Plasticurile nu sunt high end dar nici peturi.Se misca fasnet in oras.
Aia cu supravieture la 5 stele e poveste. La ce viteza e testul ala? La peste 100 la ora numai Barbosul te poate salva.Si poate ai sanse sa ramai numai schilod in masinile de la 50k de euroi in sus.

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
axabrt
post 11 Aug 2020, 19:26
Post #1085

Membru autentic

Depinde de ce te lovești.
Daca esti Huidu vs amărâții din Dacie te dai jos pe picioarele tale.
Aia din Dacie sunt pa.
Deci stelele alea uneori contează.
Daca ești Huidu vs tir, nu contează.
Cum ți e norocul. Dar e bine sa ai ceva stele in plus

--------------------
+
Agrig
post 11 Aug 2020, 20:11
Post #1086

Membru autentic

From: Jimbolia/Timisoara mai rar.

Si cit de bine belesti ochii la drum si colegii de trafic!
Ma rog, niste sute de mii de Km in tolba nu strica!
Dupa modul asta de gindire motociclistii sint victime sigure dar totusi mai exista!

This post has been edited by Agrig: 11 Aug 2020, 20:16

--------------------
Renault Megane IV 1,33Tce 2021 Life
"Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"

Nelson Mandela
+
wolfin
post 11 Aug 2020, 20:13
Post #1087

Haha

Toti ne intrebam cum inca
laugh.gif

--------------------
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
ursul_bipolar
post 11 Aug 2020, 20:29
Post #1088

Membru autentic

QUOTE(bion @ 11 Aug 2020, 20:13)
Nu se putea ca ursul corporatist sa nu faca o maniacala cu dacia. E un fetis la el.

Domnule bugetar, din respect pt mine nu o sa va raspund. Nu se merita.

--------------------
Toyota RAV4 HSD Elegance 2018
Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
+
axabrt
post 11 Aug 2020, 20:41
Post #1089

Membru autentic

Si eu pot face remarci despre Dacia. Oricine poate face

Un proverb spune că toți nemții au Mercedes , da numa aia bogați au șofer.

Așadar fiecare sa își conducă rabla din dotare.

--------------------
+
Andy_ACS
post 11 Aug 2020, 20:50
Post #1090

Yes, I'm not!

From: Craiova

Nu v-ati mai plictisit de discutiile astea inutile care nu au legatura cu jurnalul?
Cautati va rog alt topic in care puteti dezbate achizitii de masini.
Nu de alta dar tot vad posturi aici si intru crezand ca sunt chestii interesante legate de masina din topic.

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
IRONICK
post 11 Aug 2020, 21:47
Post #1091

-

From: Romania

QUOTE(bion @ 11 Aug 2020, 20:13)
Nu se putea ca ursul corporatist sa nu faca o maniacala cu dacia. E un fetis la el.Fiecare are dreptul sa isi cumpere ce vrea si ce poate.Unii cumpara fiat sau opel corsa si nu se ascund de rusine. Am butonat  un zkr din asta nou si mi s-a parut decent. Caroseria destul de de bine incheiata. Plasticurile nu sunt high end dar nici peturi.Se misca fasnet in oras.
Aia cu supravieture la 5 stele e poveste. La ce viteza e testul ala? La peste 100 la ora numai Barbosul te poate salva.Si poate ai sanse sa ramai numai schilod in masinile de la 50k de euroi in sus.
*

Pai la suta ajungi si pe ski-uri. Cazaturi am luat, dar pana la jumatate din viteza. Pe toate partile. Iti zdruncina bine organele, important este sa cazi pe moale, la distanta cat mai mica de sol. Cel mai naspa a fost cand m-am dat peste cap si am cazut in umar. Noroc nu am avut nimic rupt, dar lovitura in umar m-a pus in cur de durere. Nici cand am avut clavicula rupta nu a durut asa. Deci totul este sa ai noroc. Restul absoarbe caroseria si airbag-ul.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
bucatzel
post 11 Aug 2020, 21:59
Post #1092

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(ursul_bipolar @ 11 Aug 2020, 17:01)
Ok, ca toata lumea sa fie fericita, dacia e cea mai buna, loganul este spectaculos la un pret extrem de mic. Livreaza 5 stele euroncap si toate dotarile existente la un pret fantastic de mic iar motoarele sunt excelente. Nu exista hiba, totul este asamblat si livrat exemplar catre cumparatorul final care va reveni cu siguranta dupa 20 de ani (fiabilitate) sa isi ia noul model.
*

Asa sa fie cum zici tu. Nu de alta, da' se zice pe aici ca reno nu s-ar descurca prea grozav daca n-ar fi profitul adus de Dacia, si daca profitul ala n-ar fi, ar duce-o rau toti, inclusiv mitsu, ca si ala parca e "by reno" in ziua de azi, nu?

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
ursul_bipolar
post 11 Aug 2020, 22:18
Post #1093

Membru autentic

Daca reno a ajuns sa depinda de profitul dacia inseamna ca au ajuns chiar rau si nu prea ii vad bine in viitor. Iti dai seama daca a ajuns dacia sa conteze in lumea auto si sa salveze un colos ca reno. Serios acum, tu crezi ce spui?
Iar la a doua parte, nu, nu e. Si ca sa iti argumentez, ca asa fac de fiecare data, o sa iti spun ca nu exista niciun model dar absolut niciunul in acest moment care sa foloseasca ceva de la reno, si a trecut ceva timp de la intrarea in marea si magnifica alianta.
Eu ma opresc aici. Dacia si logan rulz. Traiasca dinastia.
Si niste statistici ca sa vedem cum sustine dacia grupul reno.

This post has been edited by ursul_bipolar: 12 Aug 2020, 01:25

--------------------
+
bucatzel
post 11 Aug 2020, 22:36
Post #1094

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(ursul_bipolar @ 11 Aug 2020, 23:18)
nu exista niciun model dar absolut niciunul in acest moment care sa foloseasca ceva de la reno, si a trecut ceva timp de la intrarea in marea si magnifica alianta.
*

Desigur, mitsu s-a aliat cu reno pentru ca o ducea prea bine financiar, si nu stia cum sa-si imparta averea cu plebea.

Asa ca as indrazni sa-ti spun ca in materie de piese, raspunsul corect este "nu foloseste nimic de la reno _deocamdata_ , dar le multumesc pentru bugetele oferite"

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
marksman
post 11 Aug 2020, 22:39
Post #1095

Post mortem nihil est

From: sat

Amu' i-am facut varza topicul lui AmunDei.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
IRONICK
post 11 Aug 2020, 22:40
Post #1096

-

From: Romania

Ursule tripolar, baga un concediu ca iti crapa o vena si nu-i ok. Chiar nu ai dreptate de data asta. Gandeste-te ca exista piata pentru un produs intr-o gama variata de preturi.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
AR-18-MOS
post 11 Aug 2020, 22:42
Post #1097

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

V-am spus cum BMW se pișă din stratosferă pe orice altceva? nedumerire.gif
După mine, care am întotdeauna dreptate, există o singură alternativă: dacă nu îți permiți BMW, îți cumperi Logan 1.0tCe pe GPL. Se poate închide! 04.gif

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
ursul_bipolar
post 11 Aug 2020, 22:50
Post #1098

Membru autentic

Ironice nu-ti face griji pt mine, ma descurc, stai chill.

AmunDei te rog sa imi accepti scuzele pt derapajele care s-au creat de la o discutie civilizata.
Sterge te rog ce crezi ca e de prost gust si irelevant pt topicul tau.

This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Aug 2020, 22:54

--------------------
+
Disturber
post 11 Aug 2020, 23:57
Post #1099

Membru

QUOTE(ursul_bipolar @ 11 Aug 2020, 22:50)
Sterge te rog ce crezi ca e de prost gust si irelevant pt topicul tau.
*

Ma bag si eu cu japca in discutie cu urmatoarele obiectii:
1. Esti pe forumul DACIACLUB.ro, nu OPELCLUB.ro, nu TOYOTACLUB.ro, nu MITSUBISHICLUB.ro
2. Daca tu inca mai ai masinile din semnatura, mai ales Toyota RAV4-HSD Elegance, scuza-ma, dar vorbim de o masina de la 30.000 de euro IN SUS. Ori, unii de pe aici, nu isi permit sa dea 36.800 euro pe o masina. Cred ca vorbesti un pic de undeva de sus si ar trebui sa te dai putin jos de acolo, aici printre noi, muritorii.
3. Am o masina din 2005, nu conteaza marca. De 15 ani, masina aia are 430.000 km si 0 accidente. Ai inteles bine, 0 (zero) accidente. Am vazut multi bombardieri cu S Class infipti prin santuri sau stalpi care au crapat precum un ou scapat din mana. Asa ca la un accident trebuie sa iei multe in calcul. De la dinamica lui, viteza de impact, modul impactului, 100% frontal, 50% frontal, laterap, rasturnat masina samd. Nu va mai bazati, oameni, pe sistemele de siguranta si briz briz-urile de stelute date de Euro NCAP.

In continuare n-are rost sa ating subiecte precum consum, mententanta sau alte cheltueli aferente unei masini, nu? smile.gif

--------------------
Dacia MCV Stepway 2020 TCE 100 GPL
+
ursul_bipolar
post 12 Aug 2020, 00:17
Post #1100

Membru autentic

Clar ai un up.gif de la mine.
Vezi ca ai scris numele celorlalte forumuri gresit.
O singura mentiune, e usor nepoliticos sa imi spui mie unde ma aflu ca daca ne uitam de cand suntem membrii cred ca sunt ceva ani diferenta. Putina decenta nu strica sa stii.

This post has been edited by ursul_bipolar: 12 Aug 2020, 00:42

--------------------
+
MuciX
post 12 Aug 2020, 06:30
Post #1101

sunt un om bun

From: când în când

Bă ursule, am stat la aceeași masă (mmmm, virșli 🤤🤤), dar scuză-ma că te rog: las-o dracului de treabă mă că mă faci să postez deși mi-am promis că renunț la vicii.

Tu vorbești de apreciat critici la fiare? Serios? Vrei sa ne amintim cum ai reacționat când câțiva flăcăi au incercat să îți dea niste sfaturi cu Solenza de a vomitat chiulasa? Sau când se discuta despre lancere care NU sunt evo? Sau când ți-ai luat eclipse din ambiție că ziceau băieții că e bun duster? Apropos, Mai e poza cu factura de la avans pe forum?

Da colegi, de la Solenza a început omul "acum ceva ani diferență". Nu că ar fi ceva in neregulă cu asta (eu am avut Matiz, sanchi). Să mi-o scuzi ursule, dar de când ți-ai luat hibridă văd că te cam uiți în jur și te întrebi inocent "dar dacă le e foame, de ce nu mănâncă plebea cozonac?"

Uite, o critică-constructiva, eu, ca posesor de Mazda (nouă, sanchi) nu înțeleg cum poți da banii pe o mașină cu butoanele alea de tractor cum au RAV4.

I'm out!

P.S. de unde asta cu vechimea pe forum?

P.P.S. Pana mea, când mai vrei să dai din astea pe forum, verifică puțin înainte prin postările tale, sa fii sigur că nu ai fost și tu un fix aceeași situație. N-ar trebui sa fie greu, că n-ai așa multe.

This post has been edited by MuciX: 12 Aug 2020, 07:31

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
+
Muttley
post 12 Aug 2020, 08:26
Post #1102

From: -

QUOTE(MuciX @ 12 Aug 2020, 07:30)
....... mă faci să postez deși mi-am promis că renunț la vicii......
*

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Si premiul pentru luzaru' anului 20-20 merge la... icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
rue
post 12 Aug 2020, 08:45
Post #1103

Membru autentic

From: Internet

Cred ca s-a amplificat nedorit la masini de 30k.
Discutia merita purtata in mod util in marja pretului 10 k +/- 25%.
Uneori cumparatorul cauta optiunile doar in cadrul Dacia printre optiunile existente si neglijeaza in a cauta si pe la altii, cu discounturi. Acolo se comite greseala.
Desigur ca discutia logan full versus orice teoretic ceva mai scump, uneori mai ieftin (acum 3.5 ani C elysee a fost cam 7600 eur prin dscount de TVA la promotie), sau vitara in 2016 cu versiunea de baza ce era 12 xxx eur cu AC si 4x2 (suv cross), unde poti primi mai multa masina, ceva mai sigura datorita design ului si realizarii.

Discutia e nevoie sa fie sanatoasa si utila, chiar si in contradictoriu.

De ex eu sunt contrariat daca sa dau 12 500 pe un Duster GPL (cu risc ajungi la 13 000) fata de un logan cu ~9500 eur mai bine dotat. Sunt minim 3000 eur pt care cam renunti la medianav cu camera de mers inapoi si poate climatronic, ca sa ai o masina mai comfortabila, mai sigura etc.

--------------------
Dacia Logan 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort - RUE
+
ursul_bipolar
post 12 Aug 2020, 08:56
Post #1104

Membru autentic

QUOTE(MuciX @ 12 Aug 2020, 07:30)
Bă ursule, am stat la aceeași masă (mmmm, virșli 🤤🤤), dar scuză-ma că te rog: las-o dracului de treabă mă că mă faci să postez deși mi-am promis că renunț la vicii.

Tu vorbești de apreciat critici la fiare? Serios? Vrei sa ne amintim cum ai reacționat când câțiva flăcăi au incercat să îți dea niste sfaturi cu Solenza de a vomitat chiulasa? Sau când se discuta despre lancere care NU sunt evo? Sau când ți-ai luat eclipse din ambiție că ziceau băieții că e bun duster? Apropos, Mai e poza cu factura de la avans pe forum?

Da colegi, de la Solenza a început omul "acum ceva ani diferență". Nu că ar fi ceva in neregulă cu asta (eu am avut Matiz, sanchi). Să mi-o scuzi ursule, dar de când ți-ai luat hibridă văd că te cam uiți în jur și te întrebi inocent "dar dacă le e foame, de ce nu mănâncă plebea cozonac?"

Uite, o critică-constructiva, eu, ca posesor de Mazda (nouă, sanchi) nu înțeleg cum poți da banii pe o mașină cu butoanele alea de tractor cum au RAV4.

I'm out!

P.S. de unde asta cu vechimea pe forum?

P.P.S. Pana mea, când mai vrei să dai din astea pe forum, verifică puțin înainte prin postările tale, sa fii sigur că nu ai fost și tu un fix aceeași situație. N-ar trebui sa fie greu, că n-ai așa multe.
*

Mucixe imi pare rau sa iti zic dar nici tu nu ai inteles esenta discutiei. Ce rol o fi avand postarea ta numai tu stii. In rest, numai bine. Asta e, era greu sa citesti si sa treci prin filtrul gandirii. Multumesc pt rezumatul facut in ceea ce priveste masinile mele prezentate pe acest forum. Un rezumat bun, inseamna ca chiar le-ai retinut. Nu trebuie sa intelegi tu nimic despre RAV. Tu trebuie doar sa te bucuri de masina ta (sanchi). Aici daca nu ti-ai dat seama discutam de cat costa un logan relativ la ce am spus, cost de achizitie vs ce ofera.

@rue, aici totul trebuie sa fie pro. Cum incerci sa zici ca e ceva care ar putea fi imbunatatiti luminatii forumului o sa iti explice ei cum sta treaba. Si inevitabil ajung la ce masini am eu. Baieti, am masini corecte nu va faceti griji dar nu asta e important.

This post has been edited by ursul_bipolar: 12 Aug 2020, 09:42

--------------------
+
Bicicleta galbena
post 12 Aug 2020, 09:01
Post #1105

Sunt nembru, domnule!

Propun posesorului sa stearga tot ce e offtopic

--------------------
Peugeot 407 1.8 16v 2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003
+
ursul_bipolar
post 12 Aug 2020, 09:03
Post #1106

Membru autentic

Si eu la fel.

--------------------
+
wolfin
post 12 Aug 2020, 09:03
Post #1107

Haha

eu propun sa nu,

de ce te bagi Bici?

doar comunistii propuneau icon_mrgreen.gif

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!"

sleep.gif

This post has been edited by wolfin: 12 Aug 2020, 09:06

--------------------
+
Bicicleta galbena
post 12 Aug 2020, 09:07
Post #1108

Sunt nembru, domnule!

QUOTE(wolfin @ 12 Aug 2020, 10:03)
eu propun sa nu,

de ce te bagi Bici?

doar comunistii propuneau  icon_mrgreen.gif
*

E jurnalul altcuiva, nu pot face decat propuneri biggrin.gif

Si zic asta pentru ca vad ca, daca un om a ales x, nu exista respect pentru optiunea lui.

--------------------
Peugeot 407 1.8 16v 2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003
+
Andy_ACS
post 12 Aug 2020, 09:08
Post #1109

Yes, I'm not!

From: Craiova

Masinile se schimba usor, caracterul omului mai greu. Asta e, ne adaptam smile.gif

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
wolfin
post 12 Aug 2020, 09:08
Post #1110

Haha

exagerari.

daca se reciteste tot nu e chiar asa..apoi da...au inceput pietrele.

cenzura chiar si ea bine intentionata nu e ok.

@Andy daca e sa citam un coformist..cam bagi batul prin gard.

This post has been edited by wolfin: 12 Aug 2020, 09:13

--------------------
+
63 Pages « < 35 36 37 38 39 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 16:25
Forum Renault