Logan 1.0 TCe GPL, SL BlueLine
![]() ![]() |
Logan 1.0 TCe GPL, SL BlueLine
AmunDei |
![]()
|
||
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 11 Aug 2020, 14:00) Sincer, va doresc sa nu ajungeti la vorbele noastre, ale astora care bat apa-n piua cu preturile exagerate si siguranta precara. Dar trei senzori de parcare, un aer conditionat subdimensionat care raceste dupa 5 minute, o tableta cu waze si 4 geamuri electrice fac toti banii. Mda pai aer subdimensionat are și fordul. Răcește mai prost , mult mai prost decât instalația de la Opel care avea 12 ani. În Opel in 5 minute făceai țurțuri, și nici aia nu era vreo mașină de lux. Doar că dacă dădeai drumul la Opel la aer condiționat era ceva gen frana de motor x2 Tableta cu Waze nu e obligatoriu nici senzorii de parcare. Mai m am gândit mult ce mașina sa iau, noua daca as fi luat o ar fi fost probabil o Honda Civic de 1.5 și 182 cp care era mult mai sigura decât fordul. Dar am citit că are o groaza de probleme și nu mai fiabilitatea care a fost și am zis nu. Strict pentru siguranța și eu sunt de acord cu mașina second hand dar luata din surse sigure, gen de la cunoștințe , prieteni și nu din târg de la Vitan. Eu am dat pe Ford echivalentul la un Logan full. Sau echivalentul unui Audi A4 cu multi foarte multi km... Sincer m as fi bucurat să fi avut sânge sa fi luat audi, dar așa am preferat soluția de mijloc. Dar am avut Logan și chiar daca noul Logan e un progres , mie tot mi se pare o mașină mai puțin sportivă decât fordul. Așa că decizia a fost simpla. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ac nu e subdimensionat.
Totul e gandit pt optimizare..fie pt cash..fie pt norme euro ..etc Au schimbat freon..compresor...management...etc E pus sa fie ceva acolo. A da ...la alea luxoase unde nu conteaza taxarea (si nu ma refer neaparat la impozit)......e ce trebe. Restul e can can. This post has been edited by wolfin: 11 Aug 2020, 18:51 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu se putea ca ursul corporatist sa nu faca o maniacala cu dacia. E un fetis la el.Fiecare are dreptul sa isi cumpere ce vrea si ce poate.Unii cumpara fiat sau opel corsa si nu se ascund de rusine. Am butonat un zkr din asta nou si mi s-a parut decent. Caroseria destul de de bine incheiata. Plasticurile nu sunt high end dar nici peturi.Se misca fasnet in oras.
Aia cu supravieture la 5 stele e poveste. La ce viteza e testul ala? La peste 100 la ora numai Barbosul te poate salva.Si poate ai sanse sa ramai numai schilod in masinile de la 50k de euroi in sus. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Depinde de ce te lovești.
Daca esti Huidu vs amărâții din Dacie te dai jos pe picioarele tale. Aia din Dacie sunt pa. Deci stelele alea uneori contează. Daca ești Huidu vs tir, nu contează. Cum ți e norocul. Dar e bine sa ai ceva stele in plus |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Si cit de bine belesti ochii la drum si colegii de trafic!
Ma rog, niste sute de mii de Km in tolba nu strica! Dupa modul asta de gindire motociclistii sint victime sigure dar totusi mai exista! This post has been edited by Agrig: 11 Aug 2020, 20:16 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Toti ne intrebam cum inca
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(bion @ 11 Aug 2020, 20:13) Nu se putea ca ursul corporatist sa nu faca o maniacala cu dacia. E un fetis la el. Domnule bugetar, din respect pt mine nu o sa va raspund. Nu se merita. |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
axabrt |
![]()
|
Si eu pot face remarci despre Dacia. Oricine poate face
Un proverb spune că toți nemții au Mercedes , da numa aia bogați au șofer. Așadar fiecare sa își conducă rabla din dotare. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu v-ati mai plictisit de discutiile astea inutile care nu au legatura cu jurnalul?
Cautati va rog alt topic in care puteti dezbate achizitii de masini. Nu de alta dar tot vad posturi aici si intru crezand ca sunt chestii interesante legate de masina din topic. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bion @ 11 Aug 2020, 20:13) Nu se putea ca ursul corporatist sa nu faca o maniacala cu dacia. E un fetis la el.Fiecare are dreptul sa isi cumpere ce vrea si ce poate.Unii cumpara fiat sau opel corsa si nu se ascund de rusine. Am butonat un zkr din asta nou si mi s-a parut decent. Caroseria destul de de bine incheiata. Plasticurile nu sunt high end dar nici peturi.Se misca fasnet in oras. Aia cu supravieture la 5 stele e poveste. La ce viteza e testul ala? La peste 100 la ora numai Barbosul te poate salva.Si poate ai sanse sa ramai numai schilod in masinile de la 50k de euroi in sus. Pai la suta ajungi si pe ski-uri. Cazaturi am luat, dar pana la jumatate din viteza. Pe toate partile. Iti zdruncina bine organele, important este sa cazi pe moale, la distanta cat mai mica de sol. Cel mai naspa a fost cand m-am dat peste cap si am cazut in umar. Noroc nu am avut nimic rupt, dar lovitura in umar m-a pus in cur de durere. Nici cand am avut clavicula rupta nu a durut asa. Deci totul este sa ai noroc. Restul absoarbe caroseria si airbag-ul. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 11 Aug 2020, 17:01) Ok, ca toata lumea sa fie fericita, dacia e cea mai buna, loganul este spectaculos la un pret extrem de mic. Livreaza 5 stele euroncap si toate dotarile existente la un pret fantastic de mic iar motoarele sunt excelente. Nu exista hiba, totul este asamblat si livrat exemplar catre cumparatorul final care va reveni cu siguranta dupa 20 de ani (fiabilitate) sa isi ia noul model. Asa sa fie cum zici tu. Nu de alta, da' se zice pe aici ca reno nu s-ar descurca prea grozav daca n-ar fi profitul adus de Dacia, si daca profitul ala n-ar fi, ar duce-o rau toti, inclusiv mitsu, ca si ala parca e "by reno" in ziua de azi, nu? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Daca reno a ajuns sa depinda de profitul dacia inseamna ca au ajuns chiar rau si nu prea ii vad bine in viitor. Iti dai seama daca a ajuns dacia sa conteze in lumea auto si sa salveze un colos ca reno. Serios acum, tu crezi ce spui?
Iar la a doua parte, nu, nu e. Si ca sa iti argumentez, ca asa fac de fiecare data, o sa iti spun ca nu exista niciun model dar absolut niciunul in acest moment care sa foloseasca ceva de la reno, si a trecut ceva timp de la intrarea in marea si magnifica alianta. Eu ma opresc aici. Dacia si logan rulz. Traiasca dinastia. Si niste statistici ca sa vedem cum sustine dacia grupul reno. This post has been edited by ursul_bipolar: 12 Aug 2020, 01:25 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 11 Aug 2020, 23:18) nu exista niciun model dar absolut niciunul in acest moment care sa foloseasca ceva de la reno, si a trecut ceva timp de la intrarea in marea si magnifica alianta. Desigur, mitsu s-a aliat cu reno pentru ca o ducea prea bine financiar, si nu stia cum sa-si imparta averea cu plebea. Asa ca as indrazni sa-ti spun ca in materie de piese, raspunsul corect este "nu foloseste nimic de la reno _deocamdata_ , dar le multumesc pentru bugetele oferite" |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Amu' i-am facut varza topicul lui AmunDei.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ursule tripolar, baga un concediu ca iti crapa o vena si nu-i ok. Chiar nu ai dreptate de data asta. Gandeste-te ca exista piata pentru un produs intr-o gama variata de preturi.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
V-am spus cum BMW se pișă din stratosferă pe orice altceva?
![]() După mine, care am întotdeauna dreptate, există o singură alternativă: dacă nu îți permiți BMW, îți cumperi Logan 1.0tCe pe GPL. Se poate închide! ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Ironice nu-ti face griji pt mine, ma descurc, stai chill.
AmunDei te rog sa imi accepti scuzele pt derapajele care s-au creat de la o discutie civilizata. Sterge te rog ce crezi ca e de prost gust si irelevant pt topicul tau. This post has been edited by ursul_bipolar: 11 Aug 2020, 22:54 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Disturber |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 9 August 11 ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 11 Aug 2020, 22:50) Ma bag si eu cu japca in discutie cu urmatoarele obiectii: 1. Esti pe forumul DACIACLUB.ro, nu OPELCLUB.ro, nu TOYOTACLUB.ro, nu MITSUBISHICLUB.ro 2. Daca tu inca mai ai masinile din semnatura, mai ales Toyota RAV4-HSD Elegance, scuza-ma, dar vorbim de o masina de la 30.000 de euro IN SUS. Ori, unii de pe aici, nu isi permit sa dea 36.800 euro pe o masina. Cred ca vorbesti un pic de undeva de sus si ar trebui sa te dai putin jos de acolo, aici printre noi, muritorii. 3. Am o masina din 2005, nu conteaza marca. De 15 ani, masina aia are 430.000 km si 0 accidente. Ai inteles bine, 0 (zero) accidente. Am vazut multi bombardieri cu S Class infipti prin santuri sau stalpi care au crapat precum un ou scapat din mana. Asa ca la un accident trebuie sa iei multe in calcul. De la dinamica lui, viteza de impact, modul impactului, 100% frontal, 50% frontal, laterap, rasturnat masina samd. Nu va mai bazati, oameni, pe sistemele de siguranta si briz briz-urile de stelute date de Euro NCAP. In continuare n-are rost sa ating subiecte precum consum, mententanta sau alte cheltueli aferente unei masini, nu? ![]() |
--------------------
Dacia
MCV Stepway
2020 TCE 100 GPL
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Clar ai un
![]() Vezi ca ai scris numele celorlalte forumuri gresit. O singura mentiune, e usor nepoliticos sa imi spui mie unde ma aflu ca daca ne uitam de cand suntem membrii cred ca sunt ceva ani diferenta. Putina decenta nu strica sa stii. This post has been edited by ursul_bipolar: 12 Aug 2020, 00:42 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Bă ursule, am stat la aceeași masă (mmmm, virșli 🤤🤤), dar scuză-ma că te rog: las-o dracului de treabă mă că mă faci să postez deși mi-am promis că renunț la vicii.
Tu vorbești de apreciat critici la fiare? Serios? Vrei sa ne amintim cum ai reacționat când câțiva flăcăi au incercat să îți dea niste sfaturi cu Solenza de a vomitat chiulasa? Sau când se discuta despre lancere care NU sunt evo? Sau când ți-ai luat eclipse din ambiție că ziceau băieții că e bun duster? Apropos, Mai e poza cu factura de la avans pe forum? Da colegi, de la Solenza a început omul "acum ceva ani diferență". Nu că ar fi ceva in neregulă cu asta (eu am avut Matiz, sanchi). Să mi-o scuzi ursule, dar de când ți-ai luat hibridă văd că te cam uiți în jur și te întrebi inocent "dar dacă le e foame, de ce nu mănâncă plebea cozonac?" Uite, o critică-constructiva, eu, ca posesor de Mazda (nouă, sanchi) nu înțeleg cum poți da banii pe o mașină cu butoanele alea de tractor cum au RAV4. I'm out! P.S. de unde asta cu vechimea pe forum? P.P.S. Pana mea, când mai vrei să dai din astea pe forum, verifică puțin înainte prin postările tale, sa fii sigur că nu ai fost și tu un fix aceeași situație. N-ar trebui sa fie greu, că n-ai așa multe. This post has been edited by MuciX: 12 Aug 2020, 07:31 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Cred ca s-a amplificat nedorit la masini de 30k.
Discutia merita purtata in mod util in marja pretului 10 k +/- 25%. Uneori cumparatorul cauta optiunile doar in cadrul Dacia printre optiunile existente si neglijeaza in a cauta si pe la altii, cu discounturi. Acolo se comite greseala. Desigur ca discutia logan full versus orice teoretic ceva mai scump, uneori mai ieftin (acum 3.5 ani C elysee a fost cam 7600 eur prin dscount de TVA la promotie), sau vitara in 2016 cu versiunea de baza ce era 12 xxx eur cu AC si 4x2 (suv cross), unde poti primi mai multa masina, ceva mai sigura datorita design ului si realizarii. Discutia e nevoie sa fie sanatoasa si utila, chiar si in contradictoriu. De ex eu sunt contrariat daca sa dau 12 500 pe un Duster GPL (cu risc ajungi la 13 000) fata de un logan cu ~9500 eur mai bine dotat. Sunt minim 3000 eur pt care cam renunti la medianav cu camera de mers inapoi si poate climatronic, ca sa ai o masina mai comfortabila, mai sigura etc. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 12 Aug 2020, 07:30) Bă ursule, am stat la aceeași masă (mmmm, virșli 🤤🤤), dar scuză-ma că te rog: las-o dracului de treabă mă că mă faci să postez deși mi-am promis că renunț la vicii. Tu vorbești de apreciat critici la fiare? Serios? Vrei sa ne amintim cum ai reacționat când câțiva flăcăi au incercat să îți dea niste sfaturi cu Solenza de a vomitat chiulasa? Sau când se discuta despre lancere care NU sunt evo? Sau când ți-ai luat eclipse din ambiție că ziceau băieții că e bun duster? Apropos, Mai e poza cu factura de la avans pe forum? Da colegi, de la Solenza a început omul "acum ceva ani diferență". Nu că ar fi ceva in neregulă cu asta (eu am avut Matiz, sanchi). Să mi-o scuzi ursule, dar de când ți-ai luat hibridă văd că te cam uiți în jur și te întrebi inocent "dar dacă le e foame, de ce nu mănâncă plebea cozonac?" Uite, o critică-constructiva, eu, ca posesor de Mazda (nouă, sanchi) nu înțeleg cum poți da banii pe o mașină cu butoanele alea de tractor cum au RAV4. I'm out! P.S. de unde asta cu vechimea pe forum? P.P.S. Pana mea, când mai vrei să dai din astea pe forum, verifică puțin înainte prin postările tale, sa fii sigur că nu ai fost și tu un fix aceeași situație. N-ar trebui sa fie greu, că n-ai așa multe. Mucixe imi pare rau sa iti zic dar nici tu nu ai inteles esenta discutiei. Ce rol o fi avand postarea ta numai tu stii. In rest, numai bine. Asta e, era greu sa citesti si sa treci prin filtrul gandirii. Multumesc pt rezumatul facut in ceea ce priveste masinile mele prezentate pe acest forum. Un rezumat bun, inseamna ca chiar le-ai retinut. Nu trebuie sa intelegi tu nimic despre RAV. Tu trebuie doar sa te bucuri de masina ta (sanchi). Aici daca nu ti-ai dat seama discutam de cat costa un logan relativ la ce am spus, cost de achizitie vs ce ofera. @rue, aici totul trebuie sa fie pro. Cum incerci sa zici ca e ceva care ar putea fi imbunatatiti luminatii forumului o sa iti explice ei cum sta treaba. Si inevitabil ajung la ce masini am eu. Baieti, am masini corecte nu va faceti griji dar nu asta e important. This post has been edited by ursul_bipolar: 12 Aug 2020, 09:42 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Propun posesorului sa stearga tot ce e offtopic
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Si eu la fel.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
wolfin |
![]()
|
eu propun sa nu,
de ce te bagi Bici? doar comunistii propuneau ![]() "Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!" ![]() This post has been edited by wolfin: 12 Aug 2020, 09:06 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Masinile se schimba usor, caracterul omului mai greu. Asta e, ne adaptam
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
wolfin |
![]()
|
exagerari.
daca se reciteste tot nu e chiar asa..apoi da...au inceput pietrele. cenzura chiar si ea bine intentionata nu e ok. @Andy daca e sa citam un coformist..cam bagi batul prin gard. This post has been edited by wolfin: 12 Aug 2020, 09:13 |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:25 |