Spirit civic, ...sau cum sa ti-o iei peste bot!
![]() ![]() ![]() |
Spirit civic, ...sau cum sa ti-o iei peste bot!
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
maddan - e chestie intamplata in UK. O tipa care a fost acolo la un 'schimb de experienta', mi-a zis ca unul din doctoranzii (din est, daca nu ma insel) de la spital a avut un accident chiar cu o zi inainte de a pleca acasa; nu isi reinoise asigurarea (cred ca a stat un pic peste termenul initial), si cei de la salvare au venit, l-au intrebat unde e asigurat, si au plecat zicand "sorry". Nu au vrut nici macar sa il transporte cu ei inapoi la spital fara sa-i faca nimic altceva (ca stia acolo profesorul si spera sa se rezolve cumva cu ala).
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(maddan @ 16 Jan 2006, 18:43) De ce i-a lasat taica-tu sa ii faca injectia atunci?!! ![]() Asa mi-a murit mie bunica din partea mamei in '90 la numai 60 de ani. O asistenta a gresit flacoanele cu substante si i-a injectat nu stiu ce chestie care a otravit-o ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
@vv, nu-i asa ca eu sint unul din "oripilatii" aia care au vazut Moartea D-lui Lazarescu si ca pe mine tineai sa ma informezi despre situatia din Anglia? Bine macar ca spui ca ce stii e din auzite, si nu din vazute. Nu vreau sa te contrazic, pot doar sa spun ca in Germania nu e asa.
Si pe aici mai sint penneri (boschetari, homeless, etc) care cersesc pe strada pentru bani de alcool. De obicei mai mult prin centrul orasului. Dar daca unul din ala lesina si face spume la gura, apare imediat politia si salvarea cu masini, chiar daca e zona pietonala si e plin de oameni, si ala e ridicat imediat, cu toate ca pute de-l simti de la 2 metri. Deci si vestul asta e diferit. Si dupa cele vazute pe aici, am toate motivele sa ma oripilez, ingrozesc, sa-mi vina sa vomit cind vad un film ca cel amintit si pe care unii tind sa cred ca il considera normalitate. Doar pentru ca la fel e si in UK, "stiu eu din auzite". Imi cer scuze, dar pentru mine "normalitate" inseamna cu totul si cu totul altceva de ce am vazut in filmul ala. Sint nebun. Nu? |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Am avut 2 apeluri la salvare:
unul(961) in urma unui accident in care am fost implicat, in afara orasului, la care masina SMURD a ajuns destul de repede si altul(112) observat din tramvai cum a fost lovit un tip pe trecerea de pietoni, la 112 totul a fost ok dar legatura la salvare a fost f. proasta si tipa de acolo a inceput sa se irite, desi am fost calm si am vorbit frumos. eu zic ca depinde de omul care e la capatul celalalt al "firului", sunt multi care nu au ce cauta pe anumite posturi si ar trebui sa-si caute alte job-uri, asta nu e numai la salvare ... |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
cryo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
@vv: o fi in UK cum o fi, dar in Ro asistenta medicala de urgenta e gratuita si garantata prin lege.
Tare-as vrea ca banii care ii vars la CAS (o lopatzica intreaga) sa ii pot da unei firme private la alegerea mea, care sa imi ofere niste conditii decente in caz de Doamne-fereste. |
--------------------
Honda
Accord
2.0i LS 2005
|
|
Dany |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asarban @ 15 Jan 2006, 09:24) Bai Dany! ASta era pe la 1 noaptea NU???? AM vazut si eu faza..era undeva pana in parcarea de la Arhivele Statului, pe dreapta cum vii dinspre MBravu M-am uitat pt ca initial i-am injurat pe politai ca TOATA lumea mergea cu 40 crezand ca e radar.. BAietii il intorceau pe ala cu picioru...cool.. PS OAre nu se sesizeaza nimeni sa ridice cazananul ala galben, berlina aia "parcata" cu botul juma'te in strada? Nu de alta dar sezonul rca-urilor a trecut, si daca vrei sa mergi pe banda 1 trebuie sa eviti janghina aia care nu face altceva decat sustine afisele cu AICI RCA! Da, exact asta era cazul. Incredibil. Stiu ca politaii il incercau cu piciorul sa vada daca mai traieste. Mi se pare scandalos. Oricum, macar politaii aia (cu care am si vorbit) aveau intentii foarte bune si s-au ocupat de omul ala. In ceea ce priveste cazanul ala galben de pe banda 1 am sunat la politie si am raportat. Nu numai o data. Te rog mult, suna si tu! E incredibil. Si in fata la Victor Babes era un cazan similar parcat perpendicular pe banda 1. Bineinteles ca 1-2 zile mai tirziu l-am vazut facut terci. Si nu imi e mila de cazan, ci de amaritul care a intrat in el. Dany |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|
Dany |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 15 Jan 2006, 17:53) Probabil solutia ar fi ca numarul sa nu mai fie unul gratuit... insa in felul asta putini ar mai suna chiar si pt a anunta un caz adevarat... de ce sa dea de pe mobil 14 centi pt un necunoascut care probabil e beat.. ![]() Sa stii ca 961 NU este gratuit. Il platim ca prostii cu totii, din taxele si impozitele pe care le dam, luna de luna, la stat! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|
Daniel M. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 September 05 From: Timisoara ![]() |
Salutare,
Caz concret: ma aflam in USA intr-un program de "work and travel" in statul Delaware, Willmington. Un prieten isi cresteaza ochiul cu o hartie din greseala, il iau in masina si fuga cu el la urgenta... buuuun. Asta nu mai putea de durere, nu vedea aproape deloc, celalalt ochi il putea tine doar inchis... ajungem la receptie, unde o domnisoara ne roaga politicos sa asteptam. Noi aveam asigurare, deci nu trebuia sa fie nici o problema. Ne punem si asteptam, si trece o jumatate de ora, nici o miscare, mai trece o jumatate de ora si ma duc sa intreb ce si cum. La fel domnisoara ne roaga politicos sa asteptam, dupa alte cateva zeci de minute apare o asistenta, il duce pe acesta intr-un birou unde lamuresc problema asigurarii, asta a luat vreo 20 de minute; discutia se muta in alt birou la alta doamna, unde se mai completeaza un set de formulare, pe urma se trece in alta incapere unde mai urmeaza un chestionar... retineti pana aici nu a venit nici un doctor sa-l intrebe de sanatate. La urma este dus in sfarsit intr-un cabinet unde este consultat de un doctor, i se aplica tratamentul de rogoare, si este poftit din nou la unul dintre cele trei birouri unde ii este eliberata o factura a serviciilor prestate. Totalul fiind pe undeva pe la 400 $. Concluziile va las sa le trageti singuri. |
--------------------
BMW
320d
2000
- CJ
|
|
Adrian13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
[
QUOTE quote=wo_name,17 Jan 2006, 11:03] eu zic ca depinde de omul care e la capatul celalalt al "firului", sunt multi care nu au ce cauta pe anumite posturi si ar trebui sa-si caute alte job-uri, asta nu e numai la salvare ... S-o crezi tu! La mine in bloc acum vreo 3 ani unei batrine i s-a facut rau.De vreo 7-8 ori s-a sunat la salvare si s-a vorbit cu vreo 3 dispecere care cind au auzit ce virsta are au spus sa-i punem comprese cu apa rece.De fapt o durea capul pentru ca facuse un accident vascular si o durea de la tensiune.N-a venit nimeni,nici o salvare,nimic pina cind au dus-o niste vecini cu masina.De parca amarata aia nu era om. |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
Dany |
![]()
|
Treaba cu virsta e ceva ce stiam. Intotdeauna cind sun la 961 nu spun virsta reala a pacientului, daca e in virsta. Spun pur si simplu o virsta apropiata (ca sa nu vina cu medicamente pentru copii!), dar in nici un caz virsta reala. Este inadmisibil, dar ei pun cazurile cu virste inaintate dupa cei mai tineri. Intr-un fel, sarcastic, e logic, dar daca aveti pe cineva din familie mai bine spuneti o virsta mai mica. Are sanse mai mari sa vina salvarea repede!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 16 Jan 2006, 12:34) SUNT CONVINS ca Steffyx a propus o solutie alternativa (" Probabil solutia ar fi ca numarul sa nu mai fie unul gratuit... insa in felul asta putini ar mai suna chiar si pt a anunta un caz adevarat... de ce sa dea de pe mobil 14 centi pt un necunoascut care probabil e beat.. " ) la ideea ca, din cauza ca apelul este gratuit, sunt multe telefoane date aiurea, fara motiv medical, glume proaste, exact asa cum a scris DragosP: "În altă ordine de idei, dacă ați ști voi ce viață au cei din dispecerate... Câte înjurături, porcării și alte alea le e dat să audă în cele 12 ore cât durează un schimb... " Adica daca e gratis, exista mai multe glume proaste si apeluri aiurea, daca ar fi taxabil, s-ar da telefon doar cu motiv intemeiat. Chiar a specificat si "latura negativa" a solutiei propuse..." INSA in felul acesta, putini ar mai suna si pentru un caz adevarat..." NU ESTE ATITUDINEA LUI. Cititi fratilor mai atent, si apoi dati cu tasta... This post has been edited by GABY IS BACK !: 17 Jan 2006, 14:52 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Gandeste-te ca intamplator ai mobil pe cartela si tot intamplator nu mai ai centi...ai (tot intamplator) o urgenta si trebuie sa suni la 112...si uite asa poate muri cineva pt ca tu n-ai avut 14 centi amarati (sau cat e un apel de pe cartela)
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(Chrome @ 17 Jan 2006, 15:51) Gandeste-te ca intamplator ai mobil pe cartela si tot intamplator nu mai ai centi...ai (tot intamplator) o urgenta si trebuie sa suni la 112...si uite asa poate muri cineva pt ca tu n-ai avut 14 centi amarati (sau cat e un apel de pe cartela) ![]() Eu nu spun ca este solutia ideala. Si nici Steffyx nu spune asta. Din nou nu cititi... Eu doar il corectez pe Ilusion, care a considerat ca atitudinea lui Steffyx este "sa nu sune pentru oricine". Atitudinea reala, a fost: ca nu trebuie sa se sune pentru ORICE, si propunea o solutie, cu aspecte pozitive si negative. Si sa fii sigur, ca la cum isi numara romanul centii, ar fi mai putine apeluri AIUREA, dar, probabil, ar fi si apelurile intemeiate mai putine ( asa cum a scris Steffyx ) This post has been edited by GABY IS BACK !: 17 Jan 2006, 15:05 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Dany |
![]()
|
Si ca sa revenim la subiect. Exista multi imbecili si nici eu nu cred ca daca platesc 14 centi asta ii va face sa nu mai sune aiurea. Nu lipsa banilor ii educa, din pacate. Problema se pune ca eu am sunat la 961 si mi-am dat, din proprie initiativa toate datele personale.
Cind vezi ca un om suna si da toate detaliile, ca iti da si un numar de callback, ca iti spune totul, serie de buletin, CNP, din proprie initiativa - atunci te gindesti ca nu e o gluma proasta. Si chiar daca ar fi o gluma proasta, ar trebui ca cele care preiau apelurile sa invete ceva de la lucratorii Connex: sa vorbeasca frumos. Fara aroganta, fara inchis telefonul. Eu le-am vorbit politicos in permanenta, pina la "stingerea conflictului". Puteau sa faca la fel iar in cazul in care nu puteau trimite o masina sa imi spuna cui ma pot adresa, nu sa imi inchida. Dany |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
|
|
Adrian13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
QUOTE Dany Mai, dar din cite am inteles eu (poate gresesc,daca da corectati-ma)asa se obisnuieste si in UE.Asta mie mi se pare o magarie.Treaba cu virsta e ceva ce stiam. Intotdeauna cind sun la 961 nu spun virsta reala a pacientului, daca e in virsta. Spun pur si simplu o virsta apropiata (ca sa nu vina cu medicamente pentru copii!), dar in nici un caz virsta reala. Este inadmisibil, dar ei pun cazurile cu virste inaintate dupa cei mai tineri. Intr-un fel, sarcastic, e logic, dar daca aveti pe cineva din familie mai bine spuneti o virsta mai mica. Are sanse mai mari sa vina salvarea. This post has been edited by Adrian13: 17 Jan 2006, 17:07 |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 15 Jan 2006, 19:53) Probabil solutia ar fi ca numarul sa nu mai fie unul gratuit... insa in felul asta putini ar mai suna chiar si pt a anunta un caz adevarat... de ce sa dea de pe mobil 14 centi pt un necunoascut care probabil e beat.. ![]() 955, 961 , 981, nu vor mai fii numere gratuite ![]() This post has been edited by Radduu: 20 Jan 2006, 21:41 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu conteaza, 112 o sa mearga (trebuie sa mearga in orice zona de semnal, chiar fara sim in aparat, chiar daca aparatul este codat in alta retea...).
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Chiar fara sim? ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(Dany @ 17 Jan 2006, 19:04) Si ca sa revenim la subiect. Exista multi imbecili si nici eu nu cred ca daca platesc 14 centi asta ii va face sa nu mai sune aiurea. Nu lipsa banilor ii educa, din pacate. Problema se pune ca eu am sunat la 961 si mi-am dat, din proprie initiativa toate datele personale. Cind vezi ca un om suna si da toate detaliile, ca iti da si un numar de callback, ca iti spune totul, serie de buletin, CNP, din proprie initiativa - atunci te gindesti ca nu e o gluma proasta. Si chiar daca ar fi o gluma proasta, ar trebui ca cele care preiau apelurile sa invete ceva de la lucratorii Connex: sa vorbeasca frumos. Fara aroganta, fara inchis telefonul. Eu le-am vorbit politicos in permanenta, pina la "stingerea conflictului". Puteau sa faca la fel iar in cazul in care nu puteau trimite o masina sa imi spuna cui ma pot adresa, nu sa imi inchida. Dany Doamnele de la Connex vorbesc frumos pentru ca au un salar probabil de 4-5 ori mai mare decat cel al doamnelor de la ambulanta |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 21 Jan 2006, 01:28) DA! Garantat, tocmai am testat. La multe telefoane merge si 911 (probabil au soft-ul facut si pentru USA). Ma rog, 911 probabil ca nu exista in retelele noastre, dar nu m-ar mira sa ajunga tot la operatorul de la 112. Atunci singura conditie e sa te afli in zona de acoperire a operatorului.... |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
si 08 merge fara. sim asta e chiar numai pt americani. 112 merge si la noi.
|
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 19:30 |