Alarma DACE
![]() ![]() ![]() |
Alarma DACE
cr1stache |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- ph xx xxx
|
|||
cr1stache |
![]()
|
Nu stie nimeni??
|
--------------------
dacia
1310
- ph xx xxx
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Nici nu am auzit de marca "DACE" ... eventual cauta pe google ... poate gasesti ceva folositor pe acolo ... vreo schema ...
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
cr1stache |
![]()
|
Am cautat dar nu este nimic de altfel ma si asteptam la asa ceva avand in vedere anul fabricatiei
|
--------------------
dacia
1310
- ph xx xxx
|
|
am_o_dacie_veche |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 February 06 ![]() |
QUOTE(cr1stache @ 1 Feb 2006, 20:40) Am o alarma DACE model 8336-121 facuta de Elprof prin 90-91 problema este urmatoarea cablul dintre blocul electronic si tastatura a fost taiat. M-ar interesa daca are cineva aceasta alarma si ar putea sa imi spuna ce contact de la blocul electronic corespunde fiecarui contact de la tastatura. Multumesc anticipat. http://www.4-cars.ro/servicii_auto.php?tips=18 macar unii tot te vor putea rezolva. Cred.... Da si tu telefon sa nu bati drumurile. |
--------------------
Dacia
1310
- BR23AKE Daca ma mai tine inca 8 ani, o inscriu in Cartea Recordurilor!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:46 |