Pedala de ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Pedala de ambreiaj
TanoG |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 21 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Cielo
1999
- HPG
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca face rulmentul de presiune care probabil a ramas fara vaselina. Asa face si a lui tata si este tratata ... cu indiferenta, doar n-oi da motorul sau cutia jos sa ung rulmentul.... oricum, e masina de firma
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
TanoG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 21 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Merci frumos, o sa iau masuri, dar asta la primavara..... dar stie cineva sunt probleme daca circul asa?????
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1999
- HPG
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hai sa ma bag si eu in seama
![]() daca nu va deranjeaza si aveti ceva impotriva... poi sa`ti spun deodata ce suna ceva ii clar ca s`o intamplat ceva pe acolo ai un joc mic....in timp se mareste sau se rupe nu? noah poi deodata ce se aude ceva....poate sa tina mult si bine sau poate sa se intample si altele eu nu prea as astepta...dar ii prea multa munca ... doar ca sa pui vazelina ![]() |
-------------------- |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DACIA-Wrc @ 5 Jan 2005, 20:19) hai sa ma bag si eu in seama ![]() daca nu va deranjeaza si aveti ceva impotriva... poi sa`ti spun deodata ce suna ceva ii clar ca s`o intamplat ceva pe acolo ai un joc mic....in timp se mareste sau se rupe nu? noah poi deodata ce se aude ceva....poate sa tina mult si bine sau poate sa se intample si altele eu nu prea as astepta...dar ii prea multa munca ... doar ca sa pui vazelina ![]() sa-mi coaca daca ai spus tu ceva concret in mesajul asta, tu esti bun de politician ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
Salut,
Ce remedii se aplica la "scârtâitul" ambreiajului ? De fiecare data cand apas/eliberez ambreiajul scârtâie de nu stiu ce-i aia |
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
asa sa faci ca oricum nu scartaie de la cablu!
poate doar de la arcul pedalei sau articulatia pedalei |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Iar daca mergi mult cu ea asa, iti faci reflex si n-o sa vrei sa mai dispara
![]() |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 01:45 |